Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

QUOTE(Aurinija @ 2011 02 09, 19:16)
Gavau šian offerį iš Aberdeen tokį neprastą visai: Pass Brandos Atestatas with overall mark of 8.5 or better. Obtain 9 in English

Gerulis, širdelei ramiau bus tokį gavus lotuliukas.gif Aš ir dabar tokio pat iš Aberdeeno lauksiu!

O man kitos savaitės antradienį ir ketvirtadienį ieltsas.. mokytis paskutinį mėn visai neturėjau laiko doh.gif nu bus kaip bus biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, noreciau paklausti toki dalyka:

dukra mokosi UK jau puse metu. Kiek skaitau, daug kas is jusu mini, kad gaunate stipendijas, bet maniske sako, kad tokio dalyko nera, yra parama, kuri skiriama tik kai 3 metus pragyveni, ar pradirbi UK.
Gal ji kazko neissiaiskina iki galo, nes siaip tikrai pinigeliai nepamaisytu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

Prisijungsiu i jusu buri jei priimsit smile.gif

Mokausi UK jau ketvirti metai pilnu laiku, pernai baigiau DipHE ir siemet 'kremtu' bakalaura. Mokausi Londone King's College med. sesele. Bandau stoti nuo kitu metu i stomatologija, turejau interviu 17 Sausio ir dabar laukiu 'nuosprendzio' biggrin.gif

QUOTE(ant bangos @ 2010 11 02, 19:01)
sveiki,norejau pasiteirauti gal kas zino  UK kur galima mokintis slauges profesijos? Ir kiek tai trunka? ax.gif

trunka 3 metai, As tezinau apie Londono universitetus, tai yra keli- King's College, City University, Thames Valley University ir Greenwich University ruosia seseles 4u.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2010 12 10, 19:47)
O jei istos 2011 metais pabrangimas mokslu juk neliecia blush2.gif

2011 neliecia, bet jei mokslai trunka kelis metus, nuo 2012 metu dauguma universitetu 'pasilieka teise' pakelti kaina ir 2011 pradejusiems unsure.gif

Sekmes stojancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 02 09, 20:07)
Gerulis, širdelei ramiau bus tokį gavus  lotuliukas.gif Aš ir dabar tokio pat iš Aberdeeno lauksiu!

O man kitos savaitės antradienį ir ketvirtadienį ieltsas.. mokytis paskutinį mėn visai neturėjau laiko  doh.gif nu bus kaip bus biggrin.gif

Laikysiu kumsčius, tai pasiseks! thumbup.gif lotuliukas.gif o jei rimtai, tai linkiu sėkmės daug daug ir viskas bus ok smile.gif aš kai gavau offerį tokį, tai apsiraminau, kad viskas įmanoma smile.gif

Ajste, ką tu manai apie Aberdeen universitetą? Atsiliepimus dabar visus skaitau apie ši unį ypač, nes ypač patinka, kad IELTS nereik blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2011 02 10, 12:08)
Merginos, noreciau paklausti toki dalyka:

dukra mokosi UK jau puse metu. Kiek skaitau, daug kas is jusu mini, kad gaunate stipendijas,  bet maniske sako, kad tokio dalyko nera, yra parama, kuri skiriama tik kai 3 metus pragyveni, ar pradirbi UK.
Gal ji kazko neissiaiskina iki galo, nes siaip tikrai pinigeliai nepamaisytu  rolleyes.gif

Daugelis universitetų stipendijų neduoda. Galima tik paskolą gauti susimokėti mokesčius už mokslą.
Iš savo ir draugų patirties galiu pasakyt, kad jūsų dukra ko gero teisi. Galima nebent dirbti dalį dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti kokios yra galimybės tęsti studijas užsienyje po kolegijos baigimo ?
Ar yra užsienyje išlyginamosios studijos ,kad gauti universitetinį bakalaurą ( jeigu yra - tai kur?) ?
gal būt galima stoti iš kart po kolegijos į užsienio magistrantūrą ?
Atsakyti
Kokie nebendraujantys su manim tie universitetai doh.gif Tegavau sunkiai įvykdomas sąlygas iš Nottinghamo, o kiti univerai tyli, net kad gavo mano anketą nepranešė. Va tik warwickas parašė, pasiūlė a) atsiųst jiems savo darbą (filmo analizė IKI 1500žodžių lotuliukas.gif );b) interviu pas juos.
Taip norėčiau į interviu, galėčiau ir kitus universitetus pamatyt, bet kai atsakymų neturiu tai net nežinau pas ką važiuot unsure.gif

QUOTE(Aurinija @ 2011 02 10, 19:23)
Laikysiu kumsčius, tai pasiseks!  thumbup.gif  lotuliukas.gif  o jei rimtai, tai linkiu sėkmės daug daug ir viskas bus ok  smile.gif aš kai gavau offerį tokį, tai apsiraminau, kad viskas įmanoma smile.gif

4u.gif nors tik vakar buvo, bet tas ieltsas ėjo, praėjo ir jau užmiršau irnesakyk.gif
Atsakyti
O ką darysi, analizę siųsi? smile.gif šiemet ypač lėtai offeriai eina, kažkaip anksčiau tikrai greičiau ateidavo, o mus vat ir kankina ta nežinomybė doh.gif na, man liko du atsakymai iš Dundee ir Stratchylde, bet Aberdeen labai gundo su tokiom sąlygom biggrin.gif bet kuriuo atveju, laiko apsispręsti dar yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurinija: 19 vasario 2011 - 20:28
Tiksliai, kas blogiausia, kad warwicko čia net ne conditional, statusas UCAS visai nepasikeitė. Apibendrinant: nieko kol kas neturiu doh.gif
Galvoju analizę siųst, jau pradėjau rašyt.. mix'ą padarė, tris dalykus į vieną sumalė - filmo apžvalgą, analizę ir interpretaciją nori matyt, nors realiai tai trys skirtingi rašiniai reikalaujantys skirtingus aspektus užkabint. Čia tas pats jei lieptų tortą ir kotletus iškept, paskui į vieną lėkštę sudėt.. žodžiu, net nežinau nuo ko pradėt biggrin.gif Sumaišė man jie viską, ne egzams ruošiuosi, o studijų knygas vartau jau lotuliukas.gif
Iš Dundee ir Stratchylde irgi neblogus pasiūlymus turėtum gaut bigsmile.gif Gerai tau, kad pasiėmei šitiek Škotijos universitetų, aš jau šiek tiek gailiuosi tik Aberdeeną pasirinkus blush2.gif
Atsakyti
Aš apskritai tik Škotiją rinkausi smile.gif ne tik todėl, kad nemokamas mokslas, bet ir todėl, kad mane pati ta kultūra žavi jų, na išskirtinė smile.gif o dar tėtis labai pastumėjo rinktis Škotiją, ne Angliją, nes atseit įdomiau ir geriau biggrin.gif tik va, nelabai didelis unių pasirinkimas dėl to buvo doh.gif bet nesigailiu, išvažiuosiu į šiaurę ir bus ok biggrin.gif
Atsakyti
Pasimečiau dėl tų egzaminų - gal kas suprantat? Nedaeina man kas yra GCE ir kas yra GCSE? Čia GCE valstybinis, o GCSE mokyklinis egzas ar kaip?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2011 02 21, 20:45)
Aš apskritai tik Škotiją rinkausi smile.gif

bet pinigai tai irgi nemenkas reikalas.. aš kai pagalvoju kokią paskolą pasiimsiu tai net negera pasidaro lotuliukas.gif

QUOTE(Chr. @ 2011 02 21, 21:14)
Pasimečiau dėl tų egzaminų - gal kas suprantat? Nedaeina man kas yra GCE ir kas yra GCSE? Čia GCE valstybinis, o GCSE mokyklinis egzas ar kaip?smile.gif

Kiek aš suprantu (pagal googlą) tai GCSE 10 klasės baigimo atestatas, GSE - 12 klasės baigimo atestatas. Iš tikro tai neturiu žalio supratimo biggrin.gif
O kam prireikė jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti