Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

Gal kas žinote, ar Lietuvoje kas nors prekiauja Husqvarna siuvimo mašinomis ir overlokais?
Atsakyti
QUOTE(prapieste @ 2011 03 10, 13:36)
Gal kas žinote, ar Lietuvoje kas nors prekiauja Husqvarna siuvimo mašinomis ir overlokais?

ankščiau prekiavo burda salonas Trakų g. Vilniuje, bet kai tuo pačiu klausimu ten ėjau jis jau uvo uždarytas sad.gif ta prasme neėr ten jo....
Papildyta:
a.. pasirodo Siuvimo Stilius daar jom prekiauja
Atsakyti
srauni_upe labai ačiū, bandysiu ieškoti. O tu gal turi šios firmos mašiną? Aš tai siuvu su Paff Hobi 422 jau 16 metų, esu patenkinta beveik viskuo šioje mašinoje, bet ruošiuosi atiduoti dukrai ir dabar žiūrinėjuosi sau. Esu girdėjusi, kad Husqvarnos labai geros mašinos.
Atsakyti
QUOTE(prapieste @ 2011 03 10, 17:29)
srauni_upe labai ačiū, bandysiu ieškoti. O tu gal turi šios firmos mašiną? Aš tai siuvu su Paff Hobi 422 jau 16 metų, esu patenkinta beveik viskuo šioje mašinoje, bet ruošiuosi atiduoti dukrai ir dabar žiūrinėjuosi sau. Esu girdėjusi, kad Husqvarnos labai geros mašinos.

nea, Bernina pas mane - elektomechaninė, gana paprasta... Husguarną turi pažįstama viena, tai patenkinta., o gal Brother ji turi. Susipainiojau. Bet irgi paprastą...
Aš Overlokui tauoaus, tai vis pasižiūriu kas čia geriau
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 10, 18:53)
nea, Bernina pas mane - elektomechaninė, gana paprasta... Husguarną turi pažįstama viena, tai patenkinta., o gal Brother ji turi. Susipainiojau.  Bet irgi paprastą...
Aš Overlokui tauoaus, tai vis pasižiūriu kas čia geriau

O kokią Bernina turite?
Įdomu ar tos pigesnės tokios pat geros tik su mažiau galimybių?
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2011 03 10, 17:57)
O kokią Bernina turite?
Įdomu ar tos pigesnės tokios pat geros tik su mažiau galimybių?

Bernina Bernette e66. NA ji tiesiog Elektromechaninė siuvimo mašina, dira gan tyliai, turi automatini kilpos siuvimą, elastinių siūlių, įvirių pėdelių... Tik man dan greit siūlo įvėrėja nulūžo. Nežinau kaip čia pasisekė. Draugė turi Janome, nepamenu kurią tiksliai, bet už panašią kainą pirko, tai man pasirodė rimtesnė, nes špūlių laikikliai metaliniai. Be to tvirtą plastikinį dangtį turi. Maniškė dermantininį...
So su kompiuterizuota, ar tom po por tūkstančių nesu siuvusi, tai neturiu su kuo lygint. Nelygu kam ta mašina bus naudojama
Papildyta:
Man ko tose buitinėse trūksta, tai didelės špūlės laikiklio smile.gif TAi kaip durnelė į stiklainį įsidėjus siuvu. Didelės špūlės pigiau daug išeina ir pasirinkimas didesnis.
Atsakyti
Gal kas turit parduoti mažą siuvimo mašiną? Megėjišką kokią, kaip buvo Maximose po 40lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 10, 21:04)
Gal kas turit parduoti mažą siuvimo mašiną? Megėjišką kokią, kaip buvo Maximose po 40lt  ax.gif

ripo pinigų neturit kur išmest?
Nepirkit tokios
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 10, 21:30)
ripo pinigų neturit kur išmest?
Nepirkit tokios

O kokią tada pirkt? Aš ne siūvėja, suknelių nesiųsiu biggrin.gif Reikia mėgėjiškai, rankdarbiams. Tad kelių šimtų mokėt neapsimoka ax.gif
Atsakyti
Berninos dabar jau sveicariska kokybe net nekvepia,ypac pigesnes Bernettes,pati galvojau pirkt,bet laiku radau atsiliepimus apie jas.
Atsakyti
Sugedo mano Janome DC4100 virsutinio siulo itempimas doh.gif kad ir kaip bereguliuociau ji vistiek neisitempia pakankamai kad blogojoj pusej butu grazi siule. o kartais net kilpeles palieka toj pusej. Buvo vienu metu lyg susitvarkius po keliu dienu vel taspats... verysad.gif itariu kad taip atsitiko po eksperimentu siuti naturalia oda g.gif

gal kas ka patartu? adata pakeiciau nieks nepagerejo...
Atsakyti
QUOTE(Pakalnučių Pieva @ 2011 03 10, 22:57)
Sugedo mano Janome DC4100 virsutinio siulo itempimas  doh.gif  kad ir kaip bereguliuociau ji vistiek neisitempia pakankamai kad blogojoj pusej butu grazi siule. o kartais net kilpeles palieka toj pusej. Buvo vienu metu lyg susitvarkius po keliu dienu vel taspats...  verysad.gif  itariu kad taip atsitiko po eksperimentu siuti naturalia oda  g.gif

gal kas ka patartu? adata pakeiciau nieks nepagerejo...

Cia jau kompiuterizuota masina,tai gal dar garantinis yra? Geriausia meistra gal kvieskit,gal jis Jums sureguliuos.
Atsakyti