Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

ieškau nebrangiai Vilniuje overloko, kuris gražiai siūles apsiūtų kaip pramoninių būdu būna (plokščiasiūlę Veritas Rubina" jau turiu), tiesiog apmėtymui medvilniniams audiniams reikia.

dar norėčiau, kad būtų galimybė iš karto ir "nukirpti" siūlę , apsiūnant, gal gali ptarti kur dairytis, gal yra naudoti, nebrangūs kur nors.

DĖkui už bet kokius patarimus smile.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 26 vasario 2011 - 12:35
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 07, 19:03)
O gal geriausia ją parodyt meistrui...  g.gif Kad viską paaiškintų ir sureguliuitų.

gal kas nors galit rekomenduoti Vilniuj gerą meistrą, kad sureguliuotų siuvimo mašiną.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 02 26, 13:32)
gal kas nors galit rekomenduoti Vilniuj gerą meistrą, kad sureguliuotų siuvimo mašiną.

Siulau užit i salonus kur ir pramoninėm mašinom prekiauja... Pvz janome salonas yra kurtas ar vytenio ar algirdo g... Nuo doklo einant link audinių parduotuvės g.gif Ten tik tokie vyrukai dirba.... Siuvimo stiliuje irgi meistras yra.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 26, 15:15)
Siulau užit i salonus kur ir pramoninėm mašinom prekiauja... Pvz janome salonas yra kurtas ar vytenio ar algirdo g... Nuo doklo einant link audinių parduotuvės  g.gif Ten tik tokie vyrukai dirba.... Siuvimo stiliuje irgi meistras yra.

dėkui už patarimą, o kad į namus ateitų tokio nėra? bigsmile.gif Čia vyrukams turbūt mašinas reikės atvežti. g.gif
Atsakyti
Sveikos, draugė turi kažkokią sovietinę siuvimo mašiną, kurią nori prikelti antram gyvenimui. Didžiausias bėdelė - labai traukia apatinį siūlą. Gal ir pati susireguliuotų, bet seniai naudojo tą mašiną, ir šiaip profilaktiškai norėtųsi meistrui parodyt

Taigi gal žinote kokį gerą meistrą Kaune? (Iš bėdos galim mėginti ir į Vilnių važiuot)
Atsakyti
Laba diena, gavau nukreipima pas jus biggrin.gif sakau gal pagelbetumet.
idesiu foto, atidave man siuvimo masina "victoria" 356. senute, bet kai as ne siuveja, tai manau pilnos akys man bus. bet apziurejau, kad joje truksta tos metalines detales kur po adata yra, i kuria siulu rite statosi. gal galetumete pasakyti katra detale pirma ar trecia man tiktu ar nei viena is sito psl? atsargines detales
psl vokiskas, nes gyvenu vokietijoj. bet is bedos jei zinot kur galeciau lt rast tokia detale tai irgi tiktu. ax.gif

o cia vaizdas kuri as matau siuvimo masinoj 4u.gif
user posted image

dekuj uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orkinta: 03 kovo 2011 - 00:45
QUOTE(Orkinta @ 2011 03 03, 00:41)
Laba diena, gavau nukreipima pas jus biggrin.gif sakau gal pagelbetumet.
idesiu foto, atidave man siuvimo masina "victoria" 356. senute, bet kai as ne siuveja, tai manau pilnos akys man bus. bet apziurejau, kad joje truksta tos metalines detales kur po adata yra, i kuria siulu rite statosi. gal galetumete pasakyti katra detale pirma ar trecia man tiktu ar nei viena is sito psl? atsargines detales
psl vokiskas, nes gyvenu vokietijoj. bet is bedos jei zinot kur galeciau lt rast tokia detale tai irgi tiktu. ax.gif

o cia vaizdas kuri as matau siuvimo masinoj 4u.gif
user posted image

dekuj uz bet kokia info 4u.gif

tai kad dažnai siuvimo prekėse aš tą šaudyklę matau... jos universalios, tikrai turėtumėt siuvimo riekmenyse rast 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ruošiuosi pirkti nenaują siuvimo mašiną, bet niekur nerandu informacijos apie siūlių žymėjimus. Jei aš noriu, kad mašina turėtų trikotažinę siųlę - koks siulės žymėjimas tokią siūlę žymi? Gal kurnors yra visų žymėjimų paaiškinimai?
Atsakyti
trikotažinę siųlę

tikros trikotažinės buitinės siuvimo mašinos nesiuva, o šiaip trikotažui naudojama zigzaginė siūlė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 09, 18:19)
tikros trikotažinės buitinės siuvimo mašinos nesiuva, o šiaip trikotažui naudojama zigzaginė siūlė  ax.gif

siuva trikotažine siūle ir buitinės, ir zigzagas nenaudojamas.

ersketroze
Trikotažinės siūlės žymimos kitas spalva, arba raide S, arba vadinami elsatiniais dygsniais. Net ir tiesiai siuvant reiktu naudoti elastini dygsnį. Tik man nepatinka kad bent jau buitinėj negalima reguliuoti jo ilgio.
O esmė ta, kad trikotažas per siūlę vis tiek turi tampytis. Ir siuvimui reik naudot trikotažinę adatą "jersey"

Tik aišku nesitikėkit tokios kokybės kaip iš overloko, kuris siuva keturiais siūlais ar plokščiasiūlės. O ir susiuvant reikia pavargti.

Na štai radau. Čia bernina (kaip mano), elastinės iūlės sužymėtos raide S, ant mašinos jos raudona spalva.
user posted image

Jie netyčia nusižiūrėjot brangią mašiną, ir daug prisisvajojot, nuoširdžiai siūlau pirkti mašina paprastą ir overloką. Ta prasme dvi mašinas smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Laba,

Ačiū labai 4u.gif
na brangios neįpirksiu ir turbūt buitiniams siuvinukams užtektų paprastos, iš pradžių galvojau apie naudotą, bet niekaip nesiseka susirasti normalios (bent jau gerai siuvančios). Bet vat trikotažą man vis prisireikia siūti, tai ir galvojau, kaip iš tų žymėjimų suprasti siuva ar ne.
Dabar jau aiškiau bigsmile.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 09, 21:11)
siuva trikotažine siūle ir buitinės, ir zigzagas nenaudojamas.

ersketroze
Trikotažinės siūlės žymimos kitas spalva, arba raide S, arba vadinami elsatiniais dygsniais. Net ir tiesiai siuvant reiktu naudoti elastini dygsnį. Tik man nepatinka kad bent jau buitinėj negalima reguliuoti jo ilgio.
O esmė ta, kad trikotažas per siūlę vis tiek turi tampytis. Ir siuvimui reik naudot trikotažinę adatą "jersey"

Tik aišku nesitikėkit tokios kokybės kaip iš overloko, kuris siuva keturiais siūlais ar plokščiasiūlės. O ir susiuvant reikia pavargti.

Na štai radau. Čia bernina (kaip mano), elastinės iūlės sužymėtos raide S, ant mašinos jos raudona spalva.

Jie netyčia nusižiūrėjot brangią mašiną, ir daug prisisvajojot, nuoširdžiai siūlau pirkti mašina paprastą ir overloką. Ta prasme dvi mašinas smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ersketroze: 09 kovo 2011 - 20:36
Vargu ar gerą daiktą kas ima ir lengvai parduoda smile.gif O su dešimties ir daugiau metų mašina negali žinoti kas ir kur striks. Aišku jei rasit gerą kainos / kokyės santikį.... kodėl ne.
Atsakyti