Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

noriu patarimo.. kažkaip renkuos renkuos tą mašiną.. noriu, kad būtų abecėlė ir dekoratyvinių papildomai, man tai reikalinga.. dabar lyg ir apsistojau ties šita.. http://www.bernina.l...2-i229-sLT.html.. gal galit ką panašaus dar pasiūlyt kaina gali svyruot iki 2500 daugiau kažkaip nelabai noriu leist:) dar žiūrėjau šitą:
http://www.brother.l...dex.php?id=2128 o janome kas panašaus.. nes jau galva susisuka ir vis nenusiperku..
JANOME DC 4100?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukasv: 03 vasario 2011 - 13:22
Sveiki,

Padekit apsispresti, kuri labiau tiks paprastam buitiniam naudojimui: Janome Jem Gold Plus ar Janome JR1012?? 4u.gif
Atsakyti
ir dar klausimelis: ar labai svarbus masinos galingumas? Gold plus yra 60w, o IR1012 - 85kw. Ar uztenka 60 kw kad tarkim dzinsus atlenkti? g.gif

medziagos nukirpimas man neaktualus, bet Gold Plus turi siulo iverimo, nukirpimo mechanizma. Uztat JR1012 yra daugiau siuliu variantu... unsure.gif niekaip neapsisprendziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexita @ 2011 02 03, 22:45)
ir dar klausimelis: ar labai svarbus masinos galingumas? Gold plus yra 60w, o IR1012 - 85kw. Ar uztenka 60 kw kad tarkim dzinsus atlenkti? g.gif

medziagos nukirpimas man neaktualus, bet Gold Plus turi siulo iverimo, nukirpimo mechanizma. Uztat JR1012 yra daugiau siuliu variantu...  unsure.gif  niekaip neapsisprendziu  doh.gif

Jei mokat rusiskai,paziurekit forume osinka,ten rasit daug atsiliepimu ir jei reikia patarimu,pas mus rinka nepalyginamai mazesne,kad sulauktumet .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 04 vasario 2011 - 00:20
QUOTE(chuchundra @ 2011 02 04, 01:20)
Jei mokat rusiskai,paziurekit forume osinka,ten rasit daug atsiliepimu ir jei reikia patarimu,pas mus rinka nepalyginamai mazesne,kad sulauktumet .

dekuj 4u.gif jau paziurejau, ten tiek info, kad menesi galima skaityt doh.gif o man jau norisi greiciau nupirkt, nes ta kruva drabuziu taisymui akis bado biggrin.gif dabar dar menesi badys cool.gif
Atsakyti
As kai jau buvau beveik apsisprendus,apie savo masina visa tema perskaiciau. doh.gif smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinote kur galima nusipirkti siuvimo adatu senovinei Singer masinai? Tu, kuriu galvutes yra apvalios, nes siuolaiknes adatos yra kirstos.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 01 24, 18:33)
ne, profeseonali siuveja tikrai nesu, ieskau geresnes siuvimo masinos su trikotazo siuvimo funkcija smile.gif o kaina apie 600Lt, noriu kuo geresne rasti blush2.gif

tai kad taip nebūna... trikotažo siuvimo f-ja.

mano janome, siūna trikotažą, su labai labai plona adata. riekia įtempimą pasireguliuoti, yra siūlai pirkti spec trikotažui - tokie besitampantys. ir viskas

kaip tik mąstau savo pardavinėti, nes noriu virgi su daug daugiau f-ju,
mano visai minimaliai naudota. atrodo visai kaip nauja.
siuvau suknele, kelias palaidines ir apsiuvinejau savo kleckam merliukus. viskas.
user posted image
Elektra-mechaninė siuvimo mašina. 19 siūlių: tiesus dygsnis, zigzagas, paslėptas dygsnis, elastinis "triko" dygsnis, dygsnis "kriauklelė", sustiprinta siūlė, trikotažinė "overloko" siūlė, siuvinėjimo peltakiai, automatinė sagų kilpa, horizontali besisukanti šaudyklė, pėdelės prispaudimo jėgos reguliavimas, apatinio audinio transportavimo atjungimas, padidintas dygsnio plotis (6,5 mm).
Atsakyti
O kokia kaina butu masinos? As kaip tik ziurineju pirkt...
Atsakyti
As galiu rekomenduot ELNA masinas, kiek metu mama naudojo, vis dar puikiai siuna, pati irgi isigyjau ELNA. Nei karto negedo, jokiu problemu nera, siules grazios...

Kitas dalykas, jei net siuti nemokat ar minimaliai, ar jei ketinat tik uzuolaidas, patalines apsisiuvinet, pasilenkti rubus, manau, tikrai tokiu atveju nereiktu investuot pinigu i kompiuterizuotu masinu pirkima, ar ten kurios virsija 1000 litu. As ir sau siunu, ir kitiems, ir vis dar ketinu tobulintis, bet nusipirkus paprasta mechanine masina iki 1000 ir man puikiai veikia ir net nejauciu poreikio geresnei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LauGėlė: 19 vasario 2011 - 12:32
Laba,

Vis galvoju įsigyti siuvimo mašiną, nesiruošiu daryti jokių stebuklų, bet norisi, kad mašina būtų gana universali (siūtų tiek plonus tiek storus audinius).
Naršant internete akis užkliuvo už JUKI HZL-35Z siuvimo mašinos (apie ją http://www_siuvimoma...e...t&Itemid=29 ). Tik va gaila, kad forumuose neradau nuomonių apie šią firmą ir jos gaminamas siuvimo mašinas. Gal susidūrėte ir turite patarimų, pastebėjimų. Ačiū wink.gif
Atsakyti
sveikos ir as noreciau patarimo nuziurejau JUKI HZL-F600,pagal aprasyma superine masina,tik galvoju kuri firma geresne ar juki ar brother g.gif

Zinau kad pramoninej gamyboj JUKI siuvimo masinos puikios,ydomu kaip buitines ar geros g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwyte: 24 vasario 2011 - 16:56