Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

QUOTE(LauGėlė @ 2012 03 23, 23:24)
Gal galite kas rekomenduot koki patikima siuvimo masinu meistra Vilniuje. Kreipciaus i SINGER MEISTRA, jei ne Kaune butu smile.gif

Labai geras meistras Vilniuje +37068474514
O lemputei pakeisti manau tikrai meistro nereikia smile.gif Jūsų mašinoje tikriausia bus įsukama lemputė, bet geriausia išsukti ir patikrinti, nes būna dar įstatoma.O išsukti galima arba paprastai iš apačios, arba nuimti dangtelį, kad būtų patogiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekky @ 2012 03 31, 18:19)
Labai geras meistras Vilniuje +37068474514
O lemputei pakeisti manau tikrai meistro nereikia smile.gif Jūsų mašinoje tikriausia bus įsukama lemputė, bet geriausia išsukti ir patikrinti, nes būna dar įstatoma.O išsukti galima arba paprastai iš apačios, arba nuimti dangtelį, kad būtų patogiau.  4u.gif

Aciu 4u.gif Bet pavyko susitvarkyti paciai, pati nebuciau isemus, ten toks cinkelis yra, kuri reikia zinot, bet imones, is kurios pirkau masina, konsultantai paaiskino, kaip isimti ten ta lempute smile.gif Matot, net negalvojau, kad cia gali buti problema su lempute, nes man ji kelias dienas tai veikdavo, tai ne, tai buvo mintis, kad kontaktas, bet pasirodo, ji taip ejo i pabaiga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LauGėlė: 31 kovo 2012 - 19:09
Labukas. Naudoju viking guilt designer 2 masina. Pirkau nauja pries 3 metus. Tada siuvau labai daug ir buvau labai patenkinta. Dabar issitraukiau po geru 2 metu. Siunu storas medziagas, su tam skirtomis adatomis, bet neramu del bildesio keisto. Siuvant greiciau pradeda viduje kazkas bildeti ir daznai nuluzta adata verysad.gif Seniau to nebuvo, ejo kaip sviestu. Gali buti , kad bilda del to, kad seniai nesutepta, nors ir nedirbo ilgai ?
Atsakyti
QUOTE(LauGėlė @ 2012 03 19, 02:55)
Sveiki 4u.gif

Ketinu pirkti overloka, nenoriu sukist nezinia kokiu pinigu, gal gali kas tikrai ismanatis apie siuvimo masinas parasyt, kuris geriausias, o gal net neverta pirkti nei vieno is mano ziurimu:

http://www.siuvimost...t...id=27&id=49
http://www.siuvimost...t...id=27&id=12

Ar geriau nepagaiklet dar keliu simtuku ir isigyt kuria is berninu?

http://www.siuvimost...t...d=27&id=144

http://www.siuvimost...t...d=27&id=145

Busiu labai dekinga uz profesionalu patarima 4u.gif

Rinkausi overlocka apie 5 metus. Kaskart uzsinorint, vis atsikalbedavau save. Tiesiog nusipirkus paprasta, kuri tegalejau ipirkti zinojau, kad nesinaudosiu ilgai. Tiesiog persunku butu siulus verti, nervuotu visokie striginejimai ir itempinu reguliavimai ir tt. Taip ir tempiau guma.
Vakar sove mintis vel nuvaziuoti pasiziureti. Uzmaciau toki, kokio seniau nemacius. Tiesiog neziurejau i juos, nes kainos kanda. Leido pameginti paciai, niekad nesiuvusiai ir nelietusiai overlocko. Tai per 10 minuciu, is niekad nelietusios tapau i ka tik prasuvusia grazia, idealia siule ! pati ir siulus suveria ir susiuvau. Mano overlockas turi unikalia funkcija. Itraukia siulus oro pagalba. tereikia galeli prideti prie tam tikros skylutes, ir tas galelis atsiduria jau vietoje. Jokiu varstymu sudetingu. Zodziu nesigaliu, kad ilgai laukiau, taupiau ir dvejojau. Turiu nerealu daikta visam gyvenimui 4u.gif Dar jame nereikia sukineti itempimu, jis pats prisitaiko. Man tie intempimu mygtukai ar suktukai budavo tamsus miskas. Cia nieko sukineti nereikia bigsmile.gif
http://babylock.com/sergers/imagine/ sita pirkau.
Pries nusiperkant imagine, isbandziau ir sita http://babylock.com/sergers/evolution/ . Galejau ir ji pirkti, nes buvau pasiruosus issileisti, tik neverta pasirode, nes maikiu tikrai nesiusiu su ta specialia nematoma siule. Na ir lempute jos geresne, bet neverta tiek permoketi del geresnes lemputes.
As laiminga, o jums linkiu labai gerai pagalvoti pries perkant. Kartais verta pasitaupyti, pakenteti 4u.gif
Is jusu sudetu rinkciausi bernina, bet pati ne vieno nepirkciau is situ. Janome ypac nepirkciau. Pries nusiperkant babylock, uzejau i kita parduotuve ir paziurejau janome demonstracija. Beziurint tam zmogui kelis kartus uzsikirto, suvalge medziaga. Po antro karto nebeistveriau, nes nusubodo laukti kol sutvarkys, isejau doh.gif Babylock pati zaidziau, zalia naudotoja ir ne karto nieko nesuvalge ar neuzsikirto.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 04 02, 02:38)
Rinkausi overlocka apie 5 metus. Kaskart uzsinorint, vis atsikalbedavau save. Tiesiog nusipirkus paprasta, kuri tegalejau ipirkti zinojau, kad nesinaudosiu ilgai. Tiesiog persunku butu siulus verti, nervuotu visokie striginejimai ir itempinu reguliavimai ir tt. Taip ir tempiau guma.
Vakar sove mintis vel nuvaziuoti pasiziureti. Uzmaciau toki, kokio seniau nemacius. Tiesiog neziurejau i juos, nes kainos kanda. Leido pameginti paciai, niekad nesiuvusiai ir nelietusiai overlocko. Tai per 10 minuciu, is niekad nelietusios tapau i ka tik prasuvusia grazia, idealia siule ! pati ir siulus suveria ir susiuvau. Mano overlockas turi unikalia funkcija. Itraukia siulus oro pagalba. tereikia galeli prideti prie tam tikros skylutes, ir tas galelis atsiduria jau vietoje. Jokiu varstymu sudetingu. Zodziu nesigaliu, kad ilgai laukiau, taupiau ir dvejojau. Turiu nerealu daikta visam gyvenimui  4u.gif Dar jame nereikia sukineti itempimu, jis pats prisitaiko. Man tie intempimu mygtukai ar suktukai budavo tamsus miskas. Cia nieko sukineti nereikia  bigsmile.gif
http://babylock.com/sergers/imagine/ sita pirkau.
Pries nusiperkant imagine, isbandziau ir sita http://babylock.com/sergers/evolution/ . Galejau ir ji pirkti, nes buvau pasiruosus issileisti, tik neverta pasirode, nes maikiu tikrai nesiusiu su ta specialia nematoma siule. Na ir lempute jos geresne, bet neverta tiek permoketi del geresnes lemputes.
As laiminga, o jums linkiu labai gerai pagalvoti pries perkant. Kartais verta pasitaupyti, pakenteti  4u.gif
Is jusu sudetu rinkciausi bernina, bet pati ne vieno nepirkciau is situ. Janome ypac nepirkciau. Pries nusiperkant babylock, uzejau i kita parduotuve ir paziurejau janome demonstracija. Beziurint tam zmogui kelis kartus uzsikirto, suvalge medziaga. Po antro karto nebeistveriau, nes nusubodo laukti kol sutvarkys, isejau  doh.gif Babylock pati zaidziau, zalia naudotoja ir ne karto nieko nesuvalge ar neuzsikirto.

Aciu labai uz komentara 4u.gif Gundaus nusipirkti stai sia:
http://www.siuvimost...t...id=27&id=51

Pas mus LT itariu tokiu kaip Jusu masinu net nera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LauGėlė @ 2012 04 02, 00:41)
Aciu labai uz komentara 4u.gif Gundaus nusipirkti stai sia:
http://www.siuvimost...t...id=27&id=51

Pas mus LT itariu tokiu kaip Jusu masinu net nera blush2.gif

Ar imanoma nuejus pas pardaveja paciai prisesti ir pameginti issisifruoti kaip ideti siulus, patikrinti kaip siuva ? Isbandzius kelis butu aiskiau kas jums paciai tinka. Pas mus leidzia patiems zmonems bandyti, tik medziagele savo reikia atsinesti ant kurios bandymus darom.
Nezinau ar Lietuvoje nera. Gal ir yra jei Bernina yra g.gif Kainos babylocko bus panasios i bernina. Pfaff dar buvo mano sarase, tik neturejo pardavejai ju kai atejau, taip ir liko neisbandyta. Bet ju naujausi modeliai irgi nepesti kiek skaiciau.
Man labai grazios Bernina siuvimo masinos. Ir patinka, kad jie turi didziulius klubus megeju, internete daug idomiu dalyku duoda naudotojams ir tt. Pasistudijuosiu daugiau apie jas, nes baisiai vilioja doh.gif
Pas mus lengva masinas geras pirkti. Praktiskai pirmas kartas skaudziausias. Nusiperki pirma, sumoki daug. Kai uzsinori kitos, atnesi ta kurios nebenori ir ji padengia didele suma naujos, likuti damoki, cia jei brangesne imi thumbup.gif
Nusipirkus masina gaunamos nemokamos naudojimosi klases, nelimituotas ju skaicius, nemokama technine pagalba ir tt. Zodziu tampi klubo nariu doh.gif

Jusu vietoje daryciau taip :
Visu pirma issirinkite kelis varijantus prieinamus jums pagal kaina. Tada apsiziurekite kurie lengviausi naudoti. Tada susiraskite kur galima butu juos isbandyti pries perkant. Pasiimkite skirtingu medziagu. Nuo silko ar merliaus, iki adijalo flycinio ir isbandykit.
Mano masiniukas nesustojus gali pereiti nuo adijalo prie silko. Isbandziau, ideali siule 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 04 02, 17:07)
Ar imanoma nuejus pas pardaveja paciai prisesti ir pameginti issisifruoti kaip ideti siulus, patikrinti kaip siuva ? Isbandzius kelis butu aiskiau kas jums paciai tinka. Pas mus leidzia patiems zmonems bandyti, tik medziagele savo reikia atsinesti ant kurios bandymus darom.
Nezinau ar Lietuvoje nera. Gal ir yra jei Bernina yra  g.gif  Kainos babylocko bus panasios i bernina. Pfaff dar buvo mano sarase, tik neturejo pardavejai ju kai atejau, taip ir liko neisbandyta. Bet ju naujausi modeliai irgi nepesti kiek skaiciau.
Man labai grazios Bernina siuvimo masinos. Ir patinka, kad jie turi didziulius klubus megeju, internete daug idomiu dalyku duoda naudotojams ir tt. Pasistudijuosiu daugiau apie jas, nes baisiai vilioja  doh.gif
Pas mus lengva masinas geras pirkti. Praktiskai pirmas kartas skaudziausias. Nusiperki pirma, sumoki daug. Kai uzsinori kitos, atnesi ta kurios nebenori ir ji padengia didele suma naujos, likuti damoki, cia jei brangesne imi thumbup.gif
Nusipirkus masina gaunamos nemokamos naudojimosi klases, nelimituotas ju skaicius, nemokama technine pagalba ir tt. Zodziu tampi klubo nariu  doh.gif

Jusu vietoje daryciau taip :
Visu pirma issirinkite kelis varijantus prieinamus jums pagal kaina. Tada apsiziurekite kurie lengviausi naudoti. Tada susiraskite kur galima butu juos isbandyti pries perkant. Pasiimkite skirtingu medziagu. Nuo silko ar merliaus, iki adijalo flycinio ir isbandykit.
Mano masiniukas nesustojus gali pereiti nuo adijalo prie silko. Isbandziau, ideali siule  4u.gif

Juokingai skamba kai žmogus rašo, man labai gražios mašinos, ne dėl grožio mašiną perkame.
Atsakyti
QUOTE(žieduotoji @ 2012 04 02, 12:38)
Juokingai skamba kai žmogus rašo, man labai gražios mašinos, ne dėl grožio mašiną perkame.

Masina, pirkta is nezinojimo, turiu.
Masina, pirkta zinant ko noriu ir turincia visas patogias ir reikiamas fukcijas, turiu.
Dabar noriu masinos ne tik patogios ir turincios visas reikalingas funkcijas, bet ir grazios. Tik nesuprantu kas cia juokingo. Pilna pasirinkimo, kiekvieno brando isvaizda kitokia, o funkcijos panasios, vat ir renkuosi graziausia.

Atidziau posta paskaitykite, o ne vieninteli sakini.
Atsakyti
sveiki,gal kas galit parekomenduoti siuvimo masinu meistra MARIJAMPOLEJE wub.gif turiu 2 siuvimo masinas,ir abi kazkodel nelabai nori siuti g.gif apie siuvomo masinas nelabai ka teismanau,juolab ju taisyma ar reguliavima,nors ir esu neperseniai baigus siuveju kursus wub.gif todel labai ieskau meistro,gal nors is dvieju viena eis padaryti,arba abi sutaisyti wub.gif lauksiu siulymu iaz,aciu wub.gif
Atsakyti
labuka norejau pasiteirauti ar namu naudojimui pakanka veritas rubina masinos, ir koki atsiliepimai apie ja? aciu
Atsakyti
QUOTE(mamase @ 2012 04 18, 10:43)
labuka norejau pasiteirauti ar namu naudojimui pakanka veritas rubina masinos, ir koki atsiliepimai apie ja? aciu

Na kaip jums į tą klausima galima atsakyti? Veritas Rubina tai yra BUITINĖ siuvimo mašina o tai reiškia kad skirta namu ūkiui o ne profesionaliam siuvimui.Atspėti ką vartotojas sugalvos siūti namuose ir kaip tai atsilieps mašinai negali niekas.
Del atsiliepimu vėl gi problema nes Veritas firma buvo vokiška o dabar kiniška.
Tai klausimas apie kokias mašinas eina kalba ar senas Rubinas dar vokiečiu gamybos ar dabartines made in china nes jos visos Rubinos tik ivairiu metu ir įvairus modeliai.
Atsakyti
QUOTE(oldas @ 2012 04 18, 17:13)
Na kaip jums į tą klausima galima atsakyti? Veritas Rubina  tai yra BUITINĖ siuvimo mašina o tai reiškia kad skirta namu ūkiui o ne profesionaliam siuvimui.Atspėti ką vartotojas sugalvos siūti namuose ir kaip tai atsilieps mašinai negali niekas.
  Del atsiliepimu vėl gi problema nes Veritas firma buvo vokiška o dabar kiniška.
Tai klausimas apie kokias mašinas eina kalba ar senas Rubinas dar vokiečiu gamybos ar dabartines made in china nes jos visos Rubinos tik ivairiu metu ir įvairus modeliai.

rubina 1290 modelio
Atsakyti