Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

Vakar teko alankyti Singer meistra , nuveziau jam savo senaja Ciaika , sutaise tiek kiek galejo, nes laikas man buvo ribotas (atvykau is toli i Kauna kitais reikalasi, bet tuo apciu pasiemiau ir siuvimo masina su viltimi, kad Singer meistras ja apziures smile.gif ). Suremontavo mano senute gerai, siuva tikrai geriau ir nebesispyrioja, plius gavau labai geru ir naudingu patarimu, kaip elgtis su siuvimo masina, kokiu klaidu jokiu budu negalima daryti, kaip priziureti, kad ji man tarnautu kuo geriau ir ilgiau smile.gif Zodziu jei kam kyla kokiu klausimu del siuvimo masinu, jei esate pradedancios siuvejos (kaip as) , rekomenduoju kreiptis i Singer meistra, nes pacios mes savamoksles , kartais labai kenkiame savo siuvamosioms. Tik jis sake nerasyti jam laisku, o skambinti, nes nevisada turi galimybe naudotis internetu . Man labai patiko -nuostabus zmogus, o dar kokia sunyte turi -FANTASTISKA BITUTE smile.gif Gaila ,kad vaiku nebuvau atsivezusi-butu neatsidziauge senbernare BITUTE smile.gif Turbut Kaunietes ja zino -man tai buvo naujiena, as siaip turiu baime sunims, o Bites neissigandau smile.gif Nepaprastas SUO smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kam reikia nebrangios siuvimo masinytes Ideal Deluxe,yra tiesi siūlė ir zig zag, kaina 100 lt
user posted image
Kaunas, Neveronys.

Atsakyti
QUOTE(inesa stanele @ 2012 01 26, 13:01)
Sweika, as turiu toki overloka, ir as ji naudoju kaip overloka, kazkaip neisigilinau i tai kas parasyta instrukcijoje, kai pirkau tai as nebuvau apie skaicius, o atejau, pabandziau siuti, patiko ir nusipirkau. Ir man pardavejas nepaminejo kad jis turi kazkokia paslepta ar ploksciasiules siule.  g.gif

issiasikinau vakar su kita siuveja, kad siam overlokui labai gerai yra nusipirkti papildoma gumos siuvimo pedele ir BABY LOCKui siut pedele kad plotis tos siules butu mazesnis, nes dabar siuva palyginus platokai ta BABY LOCKa. Paslepto dygsnio pedele ir yra papildoma, tik reikes ja isbandydi kai nuvaziuosiu pirkti pas pati pardaveja, nes ta siuveja sake kad nelabai ji efektinga yra. g.gif
Parasyta kad siule yra Flat Lock - tai ta siule buna tokia: kai prie vienos medziagos krasto pridedi kita medziagos krasta ir siusiuvi jas bendra FLAT LOCK siule. tai kur kaireje medziaga buna tai tvarkoj- ji telpa, bet kaip per ta maza maza tarpuka siuvant talpinti medziaga kuri buna siuvimo metu desineje? g.gif na parasiau tam pardavejui, idomu ka jis atrasys, ar nebus taip kad prie masinos priraso daug, o kai pasiimi siuti realiai, tai puse neatitinka tikroves ?
Atsakyti
Sveikos,

Gal kartais kas nors parduoda savo naudota,bet veikiancia janome 423s? Siulyti i az. Nauja brangoka mano kisenei,gal atsirastu,kas parduotu pigiau.aciu wink.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Siuvu tik namų reikmėms, tai apseidavau su savo senutele Pfaff hobby, bet, pradejus dairytis naujos masinikes, pagalvojau, kad gal man isvis overloko reikia blush2.gif
Niekad neturejau overloko, tai noriu uzduoti keleta kvailu klausimu.
Ar overloku galima tik susiuti, neapmetant?
Ar jis gali apmėtyti, bet nenupjauti?
Ar gali buitinis overlokas dirbti pav. su paltine medziaga, ar jie praktiskai trikotazui naudojami?
Jei jie siuna ir apdirba krasteli, tai praktiskai siuvimo masina beveik nereikalinga gaunasi? g.gif
Atsakyti
Esu siuvimo masinos paieskose, nes senoji sugedo doh.gif Supratimo neturiu kuria rinktis - Singer, Toyota ar Brother, kazin i kuria dairytis labiau?? Reikia namu reikmems, pageidautina, kad siutu ir trikotaza...

Ziurineju
TOYOTA JETB224 http://sewreview.com...toyota/jetb224/

Singer Smart II arba 157 Years Tradition

ir kuria is Brother..

Buciau be galo dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie vagner siuvimo masinas, jei reikia tik smulkiems namu darbams rektarciais?
Atsakyti
QUOTE(pupauoga @ 2012 01 27, 13:19)
Vakar teko alankyti Singer meistra , nuveziau jam savo senaja Ciaika , sutaise tiek kiek galejo, nes laikas man buvo ribotas (atvykau is toli i Kauna kitais reikalasi, bet tuo apciu pasiemiau ir siuvimo masina su viltimi, kad Singer meistras ja apziures smile.gif ).  Suremontavo mano senute gerai, siuva tikrai geriau ir nebesispyrioja, plius gavau labai geru ir naudingu patarimu, kaip elgtis su siuvimo masina, kokiu klaidu jokiu budu negalima daryti, kaip priziureti, kad ji man tarnautu kuo geriau ir ilgiau smile.gif Zodziu jei kam kyla kokiu klausimu del siuvimo masinu, jei esate pradedancios siuvejos (kaip as) , rekomenduoju kreiptis i Singer meistra, nes pacios mes savamoksles , kartais labai kenkiame savo siuvamosioms. Tik jis sake nerasyti jam laisku, o skambinti, nes nevisada turi galimybe naudotis internetu . Man labai patiko -nuostabus zmogus, o dar kokia sunyte turi -FANTASTISKA BITUTE smile.gif Gaila ,kad vaiku nebuvau atsivezusi-butu neatsidziauge senbernare BITUTE smile.gif Turbut Kaunietes ja zino -man tai buvo naujiena, as siaip turiu baime sunims, o Bites neissigandau smile.gif Nepaprastas SUO smile.gif

Ačiū už gerus žodžius. Stengiuosi ir džiaugiuosi, kai mano darbu žmones lieka patenkinti. O senbernarė Bitė - tai Kauno pažiba. Tai aukšto intelekto šuo. Kaune ją visi myli, ypatingai vaikai ir moterys.
Atsakyti
Kiek dažnai sutepat savo mašinas alyva g.gif Ar iš vis tai darot ir ar reikia?
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2012 02 08, 17:36)
Ačiū už gerus žodžius. Stengiuosi ir džiaugiuosi, kai mano darbu žmones lieka patenkinti. O senbernarė Bitė - tai Kauno pažiba. Tai aukšto intelekto šuo. Kaune ją visi myli, ypatingai vaikai ir moterys.

gal galite rekomenduoti gera ploksciasiule masina? labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnučių Pieva @ 2012 02 09, 19:08)
gal galite rekomenduoti gera ploksciasiule masina?  labai aciu  4u.gif

Gal kreipkitės į SIUVIMO STILIŲ Vilniuje, arba į OSINKOS forumą? Konkretu šios mašinos modelį galėčiau parekomenduot tik gyvai pabendravęs su žmogumi ir sužinojęs ko jis tos plokščiasiūlės nori ir ar moka su ja naudotis. Daugumai siuvėjų tai sunkiai „įkandama“ mašina.
Atsakyti
Sveiki,

Galvoju ar imanoma nusipirkt siuvamaja uz 500 lt. Tiktu ir naudota.bet tokua,kad butu galima normaliai naudotis (ir trikotazines siules,automatines kilpos aometimas ir t.t. ). cia gal nerealu uz tokius pinigus ka nors gaut tongue.gif
Atsakyti