labukas
o man reikalinga siuvimo masina kartais kokia skylute graziai uzsiuti, arba didziausias darbas butu - tai kelnes patrumpinti , dideles tikrai nenoriu, ir brangios man net nereik, nes siuti nemoku, tai kaip rasiau man reiktu tokiems mini darbeliams, ir zinoma kad daug vietos neuzimtu
ka manote apie sia maza siuvimo masina?
http://www.topshop.l...50x100_visi.swf
o gal kokia panasia galit rekomenduot iki 100-150lt
QUOTE(hollie @ 2010 11 24, 18:43)
labukas
o man reikalinga siuvimo masina kartais kokia skylute graziai uzsiuti, arba didziausias darbas butu - tai kelnes patrumpinti , dideles tikrai nenoriu, ir brangios man net nereik, nes siuti nemoku, tai kaip rasiau man reiktu tokiems mini darbeliams, ir zinoma kad daug vietos neuzimtu
Man ji kaip žaislinė atrodo kažin, ar ką pavyktų susiūti su tokia
Už tokią sumą nepatarsiu.. Pati turiu Janome IT 1018(apie 400Lt ir aišku didesnė ji), tai su ja ir džinsus su džinsams skirta adata atsilenkiu
Dar ankstesnės temos bent 10 psl pavartykit, berods ten buvo atsiliepimų apie tas mažutes mašinas..
QUOTE(hollie @ 2010 11 24, 18:43)
labukas
tokios mašinos yra pinigų mėtyma sir išvis nevertos būt gadinamos.
Jau tada geriau dėvėtą pirkt... esu mačius ir singerių ir pan su keletu siūlių
Papildyta:
QUOTE(mercy1 @ 2010 11 23, 22:01)
Turiu dar klausimą: kaip manote, ar verta pirkti internetu? Tada yra bent jau platesnis pasirinkimas tarp mašinų modeliukų..
Na jei žinai ko nori, manau galima. Kodėl ne.
O Janome šiaip geros mašinos. Joje špūlių laikikliai normalūs metaliniai, pas mane plastmasiniai tai tas baiiai nervina, nes baisu nulaužt.
O šiaip, renkantis mašiną vistiek turit įsivaizduot ką su ja darysit... ir kiek gali skirt...
QUOTE(uogela_sluogela @ 2010 11 21, 14:53)
as irgi susigalvojau pirkti masina, bet labai noretusi paciai pabandyti pasiuti pries perkant. ar buna tokiu pardavimo vietu, kur paaiskintu, kaip naudotis, ir dar duotu pabandyti? (ar cia jau is fantastikos srities) aciu uz atsakymus!
Pirkau Jaguar 137 štai čiačia , na tikrai davė viską išbandyt, net prašyt nereikėjo.
Esu labai patenkinta, mašinytė nebrangi ir tikrai pagal mano poreikius
Vargu ar sulaukcia protingo atsakymo, jei skaitot rasot rusiskai,pabandykit osinka.ru uzklaust,ten forume yra ismananciu vyruku,as tai juos surasdavau ir tiesiai i AZ rasydavau,gana greitai ir svarbiausia protingai atsakydavo.
Jei pries kelis men. pirkot,tai garantija turetu but dar.
Pabandysiu ten uzklaust. Kaip suprantu is apacios siula is pradziu istraukia, o kai siuvat,apatinis siulas nesiuva,o tai jis apacioj buna ar buna istrauktas?
QUOTE(chuchundra @ 2010 12 09, 15:17)
Pabandysiu ten uzklaust. Kaip suprantu is apacios siula is pradziu istraukia, o kai siuvat,apatinis siulas nesiuva,o tai jis apacioj buna ar buna istrauktas?
Ačiū, būčiau labai dėkinga. Kaip čia dabar paaiškint kai siuvu, susiuva arba tik kas kokį penktą dygsnį arba atrodo, kad viskas gerai susiūta, bet pajudinus viršutinę siūlę ji išsitraukia iš medžiagos, nes apatinė nepersisiuva. jaučiu nieko nesupratot . Tai paklauskit tiesiog kodėl gali dygsnius praleidinėt, jei siulas, medžiaga ir adata pritaikyti tinkamai.
Ačiū dėl priminimo apie garantinį, visai buvau užmiršus
Uzklausiau ten bendram forume,skambinkit i garantini ir nesukit sau galvos,as taip darau. Jei reikes galesiu parasyt dar kokiam meistriukui asmeniskai.
QUOTE(chuchundra @ 2010 12 09, 15:31)
Uzklausiau ten bendram forume,skambinkit i garantini ir nesukit sau galvos,as taip darau. Jei reikes galesiu parasyt dar kokiam meistriukui asmeniskai.
Ačiū dar kartą. Na, kad tas garantinis Vilniuj, o man iki jo 150 km. . Na, bet ryt kaip tik važiuoju, tai prie to pačio nuvešiu