Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

labukas smile.gif
o man reikalinga siuvimo masina kartais kokia skylute graziai uzsiuti, arba didziausias darbas butu - tai kelnes patrumpinti ax.gif , dideles tikrai nenoriu, ir brangios man net nereik, nes siuti nemoku, tai kaip rasiau man reiktu tokiems mini darbeliams, ir zinoma kad daug vietos neuzimtu ax.gif
ka manote apie sia maza siuvimo masina?
http://www.topshop.l...50x100_visi.swf
o gal kokia panasia galit rekomenduot iki 100-150lt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2010 11 24, 18:43)
labukas smile.gif
o man reikalinga siuvimo masina kartais kokia skylute graziai uzsiuti, arba didziausias darbas butu - tai kelnes patrumpinti  ax.gif , dideles tikrai nenoriu, ir brangios man net nereik, nes siuti nemoku, tai kaip rasiau man  reiktu tokiems mini darbeliams, ir zinoma kad daug vietos neuzimtu  ax.gif
o gal kokia panasia galit rekomenduot iki 100-150lt  rolleyes.gif

Man ji kaip žaislinė atrodo blush2.gif kažin, ar ką pavyktų susiūti su tokia g.gif
Už tokią sumą nepatarsiu.. Pati turiu Janome IT 1018(apie 400Lt ir aišku didesnė ji), tai su ja ir džinsus su džinsams skirta adata atsilenkiu thumbup.gif
Dar ankstesnės temos bent 10 psl pavartykit, berods ten buvo atsiliepimų apie tas mažutes mašinas..
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2010 11 24, 18:43)
labukas smile.gif
o man reikalinga siuvimo masina kartais kokia skylute graziai uzsiuti, arba didziausias darbas butu - tai kelnes patrumpinti  ax.gif , dideles tikrai nenoriu, ir brangios man net nereik, nes siuti nemoku, tai kaip rasiau man  reiktu tokiems mini darbeliams, ir zinoma kad daug vietos neuzimtu  ax.gif
o gal kokia panasia galit rekomenduot iki 100-150lt  rolleyes.gif

tokios mašinos yra pinigų mėtyma sir išvis nevertos būt gadinamos.
Jau tada geriau dėvėtą pirkt... esu mačius ir singerių ir pan su keletu siūlių
Papildyta:
QUOTE(mercy1 @ 2010 11 23, 22:01)
Turiu dar klausimą: kaip manote, ar verta pirkti internetu? Tada yra bent jau platesnis pasirinkimas tarp mašinų modeliukų..  g.gif

Na jei žinai ko nori, manau galima. Kodėl ne.
O Janome šiaip geros mašinos. Joje špūlių laikikliai normalūs metaliniai, pas mane plastmasiniai tai tas baiiai nervina, nes baisu nulaužt.

O šiaip, renkantis mašiną vistiek turit įsivaizduot ką su ja darysit... ir kiek gali skirt...

Atsakyti
QUOTE(uogela_sluogela @ 2010 11 21, 14:53)
as irgi susigalvojau pirkti masina, bet labai noretusi paciai pabandyti pasiuti pries perkant. ar buna tokiu pardavimo vietu, kur paaiskintu, kaip naudotis, ir dar duotu pabandyti? (ar cia jau is fantastikos srities)  smile.gif aciu uz atsakymus!

Pirkau Jaguar 137 štai čiačia , na tikrai davė viską išbandyt, net prašyt nereikėjo.
Esu labai patenkinta, mašinytė nebrangi ir tikrai pagal mano poreikius thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas susidūrėt su tokia problema? Prieš kelis mėnesius nusipirkau Janome 423S. Viskas puikiausiai veikė, dar praeitą penktadienį baigiau siuvinį, o šiandien išsitraukiau ir nebekabina siūlo iš apačios, viršutinę siūlę siuva ir viskas verysad.gif . Ir adata gera ir siūlas teisingai įvertas
Atsakyti
Vargu ar sulaukcia protingo atsakymo, jei skaitot rasot rusiskai,pabandykit osinka.ru uzklaust,ten forume yra ismananciu vyruku,as tai juos surasdavau ir tiesiai i AZ rasydavau,gana greitai ir svarbiausia protingai atsakydavo.
Atsakyti
Vos vos rusiškai suprantu. Jaučiu reiks meistro ieškot sad.gif
Atsakyti
Jei pries kelis men. pirkot,tai garantija turetu but dar.
Atsakyti
Pabandysiu ten uzklaust. Kaip suprantu is apacios siula is pradziu istraukia, o kai siuvat,apatinis siulas nesiuva,o tai jis apacioj buna ar buna istrauktas?
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 12 09, 15:17)
Pabandysiu ten uzklaust. Kaip suprantu is apacios siula is pradziu istraukia, o kai siuvat,apatinis siulas nesiuva,o tai jis apacioj buna ar buna istrauktas?

Ačiū, būčiau labai dėkinga. Kaip čia dabar paaiškint g.gif kai siuvu, susiuva arba tik kas kokį penktą dygsnį arba atrodo, kad viskas gerai susiūta, bet pajudinus viršutinę siūlę ji išsitraukia iš medžiagos, nes apatinė nepersisiuva. jaučiu nieko nesupratot doh.gif . Tai paklauskit tiesiog kodėl gali dygsnius praleidinėt, jei siulas, medžiaga ir adata pritaikyti tinkamai.

Ačiū dėl priminimo apie garantinį, visai buvau užmiršus biggrin.gif
Atsakyti
Uzklausiau ten bendram forume,skambinkit i garantini ir nesukit sau galvos,as taip darau. Jei reikes galesiu parasyt dar kokiam meistriukui asmeniskai.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 12 09, 15:31)
Uzklausiau ten bendram forume,skambinkit i garantini ir nesukit sau galvos,as taip darau. Jei reikes galesiu parasyt dar kokiam meistriukui asmeniskai.

Ačiū dar kartą. Na, kad tas garantinis Vilniuj, o man iki jo 150 km. biggrin.gif. Na, bet ryt kaip tik važiuoju, tai prie to pačio nuvešiu
Atsakyti