Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

Labuka 4u.gif
Ateinu pasisakyti apie savo pirkini, gal mano info pades pradziamokslems norincioms siuti ir nezinancioms kokia masina ivaldyti biggrin.gif

Taigi isigijau Jaguar 135...
user posted image

esu labai patenkinta, aisku siunu su ja tik antra diena, bet viskas lengvai suprantama..lengvai siuna..zodziu jei MB nepuktu tai su sia masina miegociau lotuliukas.gif

Pirkau cia kaina lyginant su Zalgirio g. esancia siuvimo masinu parduotuve skiriasi 120Lt.

Atsakyti
na va visgi surizikavau ir uzsakiau kompiuterizuota siuvimo masina Leader vs 799e is siuvimo manija rytoj turetu atvezti, taigi dabar laukiu
Atsakyti
QUOTE(Anchelika23 @ 2012 01 22, 15:48)
na va visgi surizikavau ir uzsakiau kompiuterizuota siuvimo masina Leader vs 799e is siuvimo manija  rytoj turetu atvezti, taigi dabar laukiu

o siuvimo operacijos yra jos kur nors parodytos? man ji visai įdomi.. o kur rizika? ką žinai? ir paskui būtinai papasakok kaip.. 4u.gif
Atsakyti
rizika kad man va rase jog genda, jo as buvau jau is rusu saito atsiuntusi paskaityt instrukcija, visai neblogos operacijos. dar papildomai uzsakiau raukimo pedele ir krasto palenkimo pedele, ir dviguba adata trikotazui. Patys pardavejai labai graziai bendravo, aisku as susirasinejau emailu, nes emiau masina lizingu. galvojau uz tokia kaina imti kompiuterizuota ar elektromechanine, tai jie pasiule geriau sita, nes maloniau siuti ir kad jau 3 metai sitas leader pardavineja bet dar zmones neveze jiems taisyti, tai kad neblogos, tai rytoj jau turieciau pabandyt, o dar kad ir akcija pas juos
Atsakyti
Puiki siuvama mašina smile.gif Aš planuoju tai pat įsigyti, bet vis dar nežinau ką man pirkti. Šiaip dar nemoku siųti ax.gif Tai pirmiausia noriu įsigyti siuvamą mašiną, o su ja ir padėjojos pagalba pradėti siūti. Žinoma, pirmiausiai tik smulkiems susiuvimams.
O jūs daug siuvate?

QUOTE(Eglu @ 2012 01 22, 01:07)
Labuka 4u.gif
Ateinu pasisakyti apie savo pirkini, gal mano info pades pradziamokslems norincioms siuti ir nezinancioms kokia masina ivaldyti biggrin.gif

Taigi isigijau Jaguar 135...
user posted image

esu labai patenkinta, aisku siunu su ja tik antra diena, bet viskas lengvai suprantama..lengvai siuna..zodziu jei MB nepuktu tai su sia masina miegociau lotuliukas.gif

Pirkau cia kaina lyginant su Zalgirio g. esancia siuvimo masinu parduotuve skiriasi 120Lt.

Atsakyti
QUOTE(SmilgaS @ 2012 01 22, 19:23)
Puiki siuvama mašina  smile.gif Aš planuoju tai pat įsigyti, bet vis dar nežinau ką man pirkti. Šiaip dar nemoku siųti  ax.gif  Tai pirmiausia noriu įsigyti siuvamą mašiną, o su ja ir padėjojos pagalba pradėti siūti. Žinoma, pirmiausiai  tik smulkiems susiuvimams.
O jūs daug siuvate?

Labuka,

as siunu nedaug, esu savamoksle-pradziamoksle:)..siunu telefonui dekliukus, pinigines, kosmetines..gal kokius pataliukus siusiu...zodziu kiek per savaitgali siuvau, tai viskas super...lengvai suprantama, lengvai siuna..lengvai ir paprastai keciasi siuvimo pedeles..siula iverti nera ka veikt...zodziu tikrai dziaugiuosi neisleidus 800lt ant Bernin (tokia planavau pirkt)...
Atsakyti
O instrukcija siuvimo mašinos kokia kalba yra?
Aš turiu profesionalią siuvėją, kuri man padės išmokti, tad dabar tik reikia įsigyti pačią siuvamą mašiną ir atrasti laiko smile.gif
Jei iškils klausimų ar galėsiu kreiptis konsultacijos ax.gif
QUOTE(Eglu @ 2012 01 23, 12:19)
Labuka,

as siunu nedaug, esu savamoksle-pradziamoksle:)..siunu telefonui dekliukus, pinigines, kosmetines..gal kokius pataliukus siusiu...zodziu kiek per savaitgali siuvau, tai viskas super...lengvai suprantama, lengvai siuna..lengvai ir paprastai  keciasi siuvimo pedeles..siula iverti nera ka veikt...zodziu tikrai dziaugiuosi neisleidus 800lt ant Bernin (tokia planavau pirkt)...

Atsakyti
Sveikutes, paskaicius jusu puslapiuka, norisi ir man prisijungti ir pasidalinti. As pries keturis metus svarsciau ir galvojau, skaitinejau internete, koki siuvimo masinuka pirkti. Kadangi pramoninei masinai neturejau vietos, nes gyvenom mazam butelyje. Man reikejo ne tik namams, bet ir darbo reikalais, kad galeciau siuti visas medziagas nuo silko (plonu medziagu) iki storu, kaip oda,(pvz, isiuti uztrauktuka i vyriska odine striuke ar palenkti labai storas uzuolaidas. Taigi nusipirkau siuvimo masina (buitine) Pfaff Select 4.0 IDT. thumbup.gif wub.gif Naudojuosi ja jau trys metai ir pakolkas jokiu problemu neturejau iki siol. Siuva viska idealiai tiek trikotaza, tiek silka ir kitas plonas medziagas, tiek storas medziagas. Su ja siuvu viska.
Nesigailiu, kad tiek jai isleidau - atsipirko.
Atsakyti
QUOTE(Asta M @ 2012 01 23, 17:44)
Taigi nusipirkau siuvimo masina (buitine) Pfaff Select 4.0 IDT.  thumbup.gif  wub.gif  Naudojuosi ja jau trys metai ir pakolkas jokiu problemu neturejau iki siol.

o kodel rinkaisi select 4 , ne select 3 g.gif
ash kaip ir 'issirinkau' select3 (nes kaina zemesne). Skaiciau uzsienio forumuose, kartais buna problemu su apatinio siulo tempimu jose (select3).
Atsakyti
QUOTE(Asta M @ 2012 01 23, 18:44)
Sveikutes, paskaicius jusu puslapiuka, norisi ir man prisijungti ir pasidalinti. As pries keturis metus svarsciau ir galvojau, skaitinejau internete, koki siuvimo masinuka pirkti. Kadangi pramoninei masinai neturejau vietos, nes gyvenom mazam butelyje. Man reikejo ne tik namams, bet ir darbo reikalais, kad galeciau siuti visas medziagas nuo silko (plonu medziagu) iki storu, kaip oda,(pvz, isiuti uztrauktuka i vyriska odine striuke ar palenkti labai storas uzuolaidas. Taigi nusipirkau siuvimo masina (buitine) Pfaff Select 4.0 IDT.  thumbup.gif  wub.gif  Naudojuosi ja jau trys metai ir pakolkas jokiu problemu neturejau iki siol. Siuva viska idealiai tiek trikotaza, tiek silka ir kitas plonas medziagas, tiek storas medziagas. Su ja siuvu viska.
Nesigailiu, kad tiek jai isleidau - atsipirko.

Tai viena geriausių siuvimo mašinų. Brangoka, bet atsiperka ir tarnauja ilgai. Vienas malonumas su tokia dirbti. Tai mašina-inteligentė.
Atsakyti
QUOTE(SmilgaS @ 2012 01 23, 13:04)
O instrukcija siuvimo mašinos kokia kalba yra?
Aš turiu profesionalią siuvėją, kuri man padės išmokti, tad dabar tik reikia įsigyti pačią siuvamą mašiną ir  atrasti laiko smile.gif
Jei  iškils  klausimų ar galėsiu kreiptis konsultacijos  ax.gif

Yra lietuviska instrukcija 4u.gif
Prasom drasiai 4u.gif
Atsakyti
na va ir as jau pabandziau siuti su savo Leader 799, patiko, labai lengvai siuna ir gana tyliai, dar aisku visko neisbandziau, nes dar audiniu neturiu, neturiu ko siuti, paspaudi mygtuka ir siuva smile.gif))))
Atsakyti