QUOTE(DykumosSniegas @ 2011 12 16, 00:44)
kazkoks paradoksalus jausmas mane persekioja....
kad ne bum bum nesuprantu nei apie siuvimo masinas, nei apie siuvima ir jos reikia eiti pirkti pasiemus kartu kokia siuveja, nes nezinociau nei ko klausti pardavejo, nei pastebeciau, kad man makaronus kabina...
telieka prasyti patarimu ir skaityti atsiliepimus, kurie, kaip matyti, nevienareiksmiai
tai va kai pries 2 metus pirkausi per pigu.lt ir as nei bum bum nezinojau, na kad noriu overlokiniu dygsnio ir kad trikotaza siutu
Charaktersitikoje tas ir buvo parasyta, nes pvz tam paciam elektromarkte man nieko neisaiskino.
Nusipirkau netu. Overlokines pedeles nebuvo, teko vistiek i didesni miesta vaziuot (nors internetu irgi galima isigyt pedeliu, bet ne per pigu.lt), overlokinis dygsnis - paprastas zigzadas arba neaiskios zigzago ir tiesaus dygsnio kombinacijos, nepanasios net i vaizduojama dygsni
trikotaza siuvo prastai - labai istampo.
su ritelem buvo bedu - mazge siula, susiprotejau, kad galima isprest sita beda tik pakeitus ritele i metaline.
As pirkau singer - tik veliau paskaiciau atsiliepimu - nelabai vykusios, ypac jei Brazilijoje surinktos. As aisku susidraugavau seip ne taip, bet gailiuosi -sumokejau daug, o negavau nieko gero
Naudot imanoma, neismesiu
(PRADZIOJ MAZAI SIUVAU, NEUZKLIUVO MINUSAI), taigi grazinti nebegalejau
Tiesiog siulau pasidomet daugiau arba vaziuoti pasiaiskinti i specializuotas parduotuves - bus lengviau issirinkti.