Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

QUOTE(juraciuxzx @ 2011 12 15, 14:55)
Na jeigu pati viska, ko tau reikia ir pati zinojai, tai zinoma pirkai kur radai pigiausia,

kazkoks paradoksalus jausmas mane persekioja....

kad ne bum bum nesuprantu nei apie siuvimo masinas, nei apie siuvima ir jos reikia eiti pirkti pasiemus kartu kokia siuveja, nes nezinociau nei ko klausti pardavejo, nei pastebeciau, kad man makaronus kabina...
telieka prasyti patarimu ir skaityti atsiliepimus, kurie, kaip matyti, nevienareiksmiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(DykumosSniegas @ 2011 12 16, 00:44)
kazkoks paradoksalus jausmas mane persekioja....

kad ne bum bum nesuprantu nei apie siuvimo masinas, nei apie siuvima ir jos reikia eiti pirkti pasiemus kartu kokia siuveja, nes nezinociau nei ko klausti pardavejo, nei pastebeciau, kad man makaronus kabina...
telieka prasyti patarimu ir skaityti atsiliepimus, kurie, kaip matyti, nevienareiksmiai  g.gif

tai va kai pries 2 metus pirkausi per pigu.lt ir as nei bum bum nezinojau, na kad noriu overlokiniu dygsnio ir kad trikotaza siutu blush2.gif Charaktersitikoje tas ir buvo parasyta, nes pvz tam paciam elektromarkte man nieko neisaiskino.
Nusipirkau netu. Overlokines pedeles nebuvo, teko vistiek i didesni miesta vaziuot (nors internetu irgi galima isigyt pedeliu, bet ne per pigu.lt), overlokinis dygsnis - paprastas zigzadas arba neaiskios zigzago ir tiesaus dygsnio kombinacijos, nepanasios net i vaizduojama dygsni doh.gif
trikotaza siuvo prastai - labai istampo.
su ritelem buvo bedu - mazge siula, susiprotejau, kad galima isprest sita beda tik pakeitus ritele i metaline.

As pirkau singer - tik veliau paskaiciau atsiliepimu - nelabai vykusios, ypac jei Brazilijoje surinktos. As aisku susidraugavau seip ne taip, bet gailiuosi -sumokejau daug, o negavau nieko gero doh.gif Naudot imanoma, neismesiu lotuliukas.gif (PRADZIOJ MAZAI SIUVAU, NEUZKLIUVO MINUSAI), taigi grazinti nebegalejau

Tiesiog siulau pasidomet daugiau arba vaziuoti pasiaiskinti i specializuotas parduotuves - bus lengviau issirinkti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 16 gruodžio 2011 - 02:11
Kaip sakoma, pačios geriausios mašinos, kuri viską siūna, dar nepagamino.
Prieš pirkdama savo irgi kelis mėnesius skaitinėjau internete ir buvau pikta, nes niekas taip ir nepasakė, kokią mašiną pirkti.

Mano mana su subyrėjusia Čaika ogogo kiek prisiuva, aš tiek su savo kompiuterizuota nepadarau, net maudomuką man pasiuvo.
Aš kai rinkausi sąvają, ėjau į specializuotą parduotuvę. Manęs išklausinėjo kokie mano lūkečiai, ką planuoju siūti ir kiek pinigų norėčiau išleisti.
Tai pasiūlė kelias mašinas, sėdau prie stalo ir bandžiau su visom siūti storus audinius, plonus, slidžius (atsinešiau su savim įvairias atraižas), siūles įvairias išbandžiau. Sėdėjau pardėj kokias dvi valandas, visus užknisau ir nesikuklinau paprašyti pabandyti dar su kita mašina. Žinoma, nusipirkau brangesnę, nei planavau, juolab nuolaida buvo tuo metu.

Visgi siūti trikotažo su buitine man nepavyko. Dėl to pirkau overloką. Galvojau, kad su buitine mašina naudojant dvigubą adatą gražiai sau pasilenksiu visus trikotažus. Ir šnipštas gavosi su ta dviguba. Taip, ji palenkia, tačiau elastingumo bent man nebelieka. Pasisiuvau porą nerealaus minkštumo trikotažo bliuskų ir negaliu nešioti, nes susiuvus dviguba adata visi palenkti kraštai stovi kaip kuolas. Tai sekantis mano pirkinys bus plokščiasiūlė trikotažui.
Trusikus tiesiog siuvau buitine mašina elastiniu trikotažiniu zigzagu. Irgi buvo ne kas, todėl pirkau ploniausią trikotažinę gumą ir palenkinėjau kraštus tuo zigzagu šiek tiek įtempdama gumą. Su guma visai gerai, ypač kai siūni sau.
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 12 14, 00:54)
siuvimo manija pigiai pardavineja:) turi internetini psl mirksiukas.gif
palygink kainas

http://www_siuvimoma...i...=68&lang=lt

Pirkau siuvimo manijoj Janome 423S. bendravo labai maloniai, viską paaiškino išaiškino, nes esu žalia šitam reikale. atvežė sekančią diena be papildomų mokesčių, dar labai norėjau overlokinės pėdelės, tai davė ją dovanų. pakolkas siuvimo kokybei priekaištų neturiu. Lenkiau vyrui odines kelnes, siuvau sėdmaišius, sūnui karnavalinį kostiumą ir užuolaidas thumbup.gif mokėjau 719 lt, o gariūnuos mačiau 720 lt ax.gif dėl garantinio sakkė galiu vežt kur noriu pas oficialius atstovus arba pas juos
Atsakyti
elekktro markt akropolyje janome 1012 389 lt kainuoja, 200 lt pigiau nei kitur.Taigi nupirkau?Ar gera firma?O gal sukvailiojau g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krkade @ 2010 11 12, 00:45)
Atsiprasau, jei ne i tema, bet turiu nedaug laiko , kad perskaityt visa tema. Siuvamoji pradejo oziuotis  verysad.gif Trukineja virsutinis siulas. Rodos visus budus zinau (keiciau adata, reguliavau siulo itempima, keiciau siula... siunu ne pirmus metus, patirties turiu).Gal turit kokiu ideju  blink.gif Bandziau kokios info nete ieskot, tai visos uzklausos i SM kreipia  biggrin.gif

paskambinkit man 860183804 --remontuoju siuv masinas
Atsakyti
Ir aš pagaliau įsigijau siuvimo mašiną - nusipirkau BROTHER XL5500, vakar sėdėjau, aiškinausi, eksperimentavau. Koks malonumas siūti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2011 12 21, 16:25)
Ir aš pagaliau įsigijau siuvimo mašiną - nusipirkau BROTHER XL5500, vakar sėdėjau, aiškinausi, eksperimentavau. Koks malonumas siūti smile.gif

thumbup.gif
jaučiuosi panašiai, pagaliau šiemet Kalėdų senis atnešė man overloką biggrin.gif Malonumas wub.gif
Visko dar neišbandžiau, bet vėliau jei kam įdomu bus galėsiu pasidalinti įspūdžiais apie Juki MO654DE.
Atsakyti
Perskaičiau per naktį visas 4 temas ir visai pasimečiau biggrin.gif Biudžetas ribotas - maximum iki 500 litų. Mašina bus skirta rūbų taisymui, einamiausi dalykai - džinsų palenkimas, užtrauktuko įsiuvimas, darbinių rūbų siūlių persiuvimas. Renkuosi tarp Janome ir Jaguar. Ar teisingai renkuosi? g.gif Ir į ką reikėtų atkreipti dėmesį, kas turi būti būtinai parašyta mašinos charakteristikoj?

Kaip suprantu, tos pigesnės Janome ne metalinio korpuso? g.gif Už tą pačią kainą Jaguarai daugiau metalo turi ar kaip? Ir kodėl labiau girdėti minint Janome mašinas, o apie Jaguarus atsiliepimų labai mažai blush2.gif

Tiesa, dar siuvamosios Toyota? Jos kažkuo blogos, kad atsiliepimų irgi nėr? Rašo, kad su metaliniu korpusu. Ir kaina kaip ir prieinama g.gif
Atsakyti
Mano pasirinkimo ratas kol kas susiaurėjo:
Janome GR-12
Janome RE1312
Janome IT1028

HELP, kas ką galit pasakyti ar patarti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2011 12 27, 15:39)
Mano pasirinkimo ratas kol kas susiaurėjo:
Janome GR-12
Janome RE1312
Janome IT1028

HELP, kas ką galit pasakyti ar patarti?  bigsmile.gif

as ir issirinkau namone it1028 ir jr 1012...tik nezinau kuri geresne pagal ka ziuret....:)gal kas patars?
Atsakyti
Reikia patarimo,

savo reikmėms noriu pirkti siuvamą Singer 2259 mašiną:
http://pigu.lt/buiti..._2259?id=268805
Ar tinkama ji g.gif
Atsakyti