Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

Jie karposi aisku, bet tai kazkur istrige viduj, nes negaliu pasukt adatos rankenos. O valyti, tai sukti varztus ir krapstyt? As naojoke sitam reikale visikai. Siuvau tik kursuose, bet ten niekas nestrigo kaip tycia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romaievamatilda: 06 gruodžio 2011 - 16:47
Issitraukiau, Yes thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,

labai labai reikia jusu patarimo...noriu pasidovanoti kaledoms soiuvimo masina buitinima naudojimui (apsiuti vaikus, gal ir sau, namams ka nors)...galvoju rinktis is JANOME..ar gerai?
reikia, kad butu visos pagr funkcijos, taip pat kad siutu ir storesni audini, apmetytu..kas ten dar?

ka patartumete is situ rinktis?
http://www.siuvimore...masinos/janome/

aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
negi niekas nepatars? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(DykumosSniegas @ 2011 12 13, 21:40)
negi niekas nepatars? sad.gif

as patarciau i specializuota siuvimo masinu parde nulekt, paaiskins, duos pasiut, galesi palygint.
Svarbu bent man, kad trikotaza bent padoriai siutu ir be zigzago dar koks dygsnis tipo overlokinis butu. ir kad tyliai siutu thumbup.gif
deja mano turima nedaro nei viena nei kita nei trecia, nes pirkau internetu neisbandzius lotuliukas.gif doh.gif o kas kaltas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 12 13, 20:47)
as patarciau i specializuota siuvimo masinu parde nulekt, paaiskins, duos pasiut, galesi palygint.
Svarbu bent man, kad trikotaza bent padoriai siutu ir be zigzago dar koks dygsnis tipo overlokinis butu. ir kad tyliai siutu thumbup.gif
deja mano turima nedaro nei viena nei kita nei trecia, nes pirkau internetu neisbandzius lotuliukas.gif  doh.gif o kas kaltas doh.gif

g.gif bet mastau, kad spec pardej gali buti daug brangiau nei netu...
prisiskaiciau pagyru janome 415... g.gif
Atsakyti
QUOTE(DykumosSniegas @ 2011 12 13, 22:30)
g.gif bet mastau, kad spec pardej gali buti daug brangiau nei netu...
prisiskaiciau pagyru janome 415... g.gif

siuvimo manija pigiai pardavineja:) turi internetini psl mirksiukas.gif
palygink kainas

http://www_siuvimoma...i...=68&lang=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 13 gruodžio 2011 - 23:54
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 12 13, 23:54)
siuvimo manija pigiai pardavineja:) turi internetini psl mirksiukas.gif
palygink kainas

Pries menesi nusipirkau JANOME 423S, tai radau 40 Lt pigiau Elektromarkt, uzsakant internetu. Suteikia 2 m. garantija, galima nusipirkti ir papildoma garantija iki 5 metu. Garantiniam aptarnavimui reikia pristatyti i elektromarkt ir jie toliau patys siuncia kur reikia. Pristate sekancia diena po uzsakymoir be jokio pristatymo mokescio. O va su tais kitais internetiniais prekiautojais... Garantiniam aptarnavimui reikia siust paciai ir pan. Del siuvimo, tai man kol kas tinka viskas. Nesu profesionali siuveja, todel jei ir dirbtu siek tiek garsiau, tai nespetu manes suerzinti mirksiukas.gif
Tikiuosi, nesigavo reklama. Tiesiog pasidalinau savo patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsiole @ 2011 12 14, 22:18)
Pries menesi nusipirkau JANOME 423S, tai radau 40 Lt pigiau Elektromarkt, uzsakant internetu. Suteikia 2 m. garantija, galima nusipirkti ir papildoma garantija iki 5 metu. Garantiniam aptarnavimui reikia pristatyti i elektromarkt ir jie toliau patys siuncia kur reikia. Pristate sekancia diena po uzsakymoir be jokio pristatymo mokescio. O va su tais kitais internetiniais prekiautojais... Garantiniam aptarnavimui reikia siust paciai ir pan. Del siuvimo, tai man kol kas tinka viskas. Nesu profesionali siuveja, todel jei ir dirbtu siek tiek garsiau, tai nespetu manes suerzinti mirksiukas.gif

aciu uz informacija 4u.gif

kainas galima palyginti cia http://www.suraskpigiau.lt/ ir issirinkti ten, kur maziausia smile.gif
Atsakyti
Aš turiu Berniną 800DL kokie metai. Kaip buitine mašina labai patenkita, kitų overlokų nebandžiau. Kiek siuvau - jokių nusiskundimų. Pakiši audinį ir mini pedalą. Reguliuojasi elementariau nei siuvimo mašinoje. Man su juo lengviau siūti nei su siuvimo mašina. Varau beveik visuomet ketursiūliu visas maikes, apatinius ir kitus krašto apmėtymus.
Pirmi du siūlai labai lengvai užsitaiso priekinėse adatose. Trečiam ir ketvirtam siūlui kilpikliuose darau taip: Kai reikia pakeisti siūlus, aš jų neišveriu, o gale prie špūlių nukerpu palikdama kokius 15 cm. Tada dedu tos spalvos siūlus, kurios reikia, surišu tvirtai mazgeliu ir pasiėmusi nereikalingą atraižą iš lėto siūnu, kol matau, kad siūna jau man reikalingos spalvos siūlais. Esmė tame, kad kilpikliuose didesnės skylės ir mazgelis laisvai praeina. Priekinėse adatose keičiant siūlus reikia pilnai išverti ir užtaisyti reikiamus, bet tenai labai paprasta.
kai pirkau mašynką, pardavėjas viską parodė, į ką atkreipti dėmesį. Aš prie jo tris kartus pati įvėriau visus siūlus. Misija tikrai nesudėtinga, tiesiog reikia žinoti, kaip taisyklingai viską daryti.

Atsakyti
QUOTE(DykumosSniegas @ 2011 12 14, 23:24)
kainas galima palyginti cia http://www.suraskpigiau.lt/ ir issirinkti ten, kur maziausia  smile.gif

Galima, bet bendraujant e-pastu tiesiogiai su vadybininku, man buvo pasiulyta dar mazesne kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marsiole: 14 gruodžio 2011 - 23:37
QUOTE(Marsiole @ 2011 12 14, 23:18)

Na jeigu pati viska, ko tau reikia ir pati zinojai, tai zinoma pirkai kur radai pigiausia, BET:
tam paciam elektromarkte man nesugebejo paaiskint, kas yra overlokinis dygsnis
taip pat nesugebejo paaiskinti, ar tik zigzagas pavadintas overlokiniu dygsniu ar yra dar ir papildomas overlokinis dygsnis (jis kiek kitaip apmeto krasta)
pedeliu tikrai netures elektromarktas papildomu, o ne prie visu modeliu buna net ir tam paciam overlokiniam dygsniui (apie teflonine, pasleptam uztrauktukui ar kantavimo pedeles net nekalbu), taigi reikes vaziuoti ju pirkti kazkur kitur, aisku, jeigu zinote kur, puiku.
Be to ta pati siuvimo manija ne prie vieno modelio uzsirasiusi radote pigiau? taigi manau tikrai galima pasakyti, jog kazkur radote pigiau ir gal vietoje kazkaip ir pasikeis situacija del kainos, arba bentbusite isbande ir jeigu kainos nenuleis nusipirksite internetu jau zinodama ka perkate PIGIAU mirksiukas.gif
Kas rasoma charakteristikose - dar nieko nereiskia, ta pacia trikotazo skiaute nusiuvus trikotazine siule viena masina ir kita gali but matomas akivaizdus skirtumas.

Del overloko - juk uztrauktuko juo neisiusi, dzinsu (nebent norite pasleptu dygsniu siuti ir turite spec pedele) galu neapsiusite ir yra tikrai dar ne viena siule, kur reikia siuvimo masinos, o ne overloko.
Trisiulis overlokas taip pat turi savo paskirti - yra rubu detaliu, kurias geriausiuti trisiuliu (kai nesinori viduje plataus kantelio)

O del siulo suvartymo - nematau problemos varstyti iprastai - pora minuciu ir suverta,kol tuos mazgelius uzrisciau,kol bandomaja siule prasisiuciau
mirksiukas.gif irnesakyk.gif greiciau paprastai, tik reikia igusti. Man tenka labai daznai persivarstyti skirtingu spalvu siulus, todel greitai igudau.
Atsakyti