Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

Nenusiminkit, aš siuvu iš trikotažo su paprasta siuvimo mašina, tik siuvu zigzagu, ši siūlė leidžia audiniui temptis ir netrūkinėja. Pardavimui toks siuvimas gal ir netiks, bet jei sau ką siūtis tai kuo puikiausiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2011 11 27, 16:29)
Dekui 4u.gif  nors atsakymas nenudziugino verysad.gif
Papildyta:
Tai taip iseina, kad tarkim pvz trikotazines maikutes as jau nesusiuciau? Nesuprantu,kam tada tokie aprasymai prie masynku schmoll.gif

kad pirktum bigsmile.gif
iš tiesų tos siūlės praverčia, jei reik pasiremintuot rūbą. Bet kiek bandžiau siūti, tai š... nors ir spec pėdelę naudojau. O tiesi trikotažinės iūlė išvis nekas.
Nu esu dukrai suknutę pasiuvus nat sudarkymo. Bet jei nori rimtesnio daikto, tai vien su buitine mašina neapsieisi.
Atsakyti
sveikutes siuvejos mirksiukas.gif
ieskau siuvimo masinos.
bet man ji reikalingas paprastute, kad uzsiust krasteli, paklodei, ar tai pagalviu uzvalkalus pasisiut, maiseli koki, ar rub akoki atsilenk uzsiut.
ka galetumete patart, kokia masina rinktis?
galvoju apie padeveta, pige masina, nes nenoriu daug isleist nes nezadu labai su ja dirbti.
Atsakyti
Laba diena .Niekaip negaliu apsispresti, kokia masina ir overloka pirkti. Lik tai buvau nusiteikusi ar Janome 423 ar 419 arba 525S. Nujejau iki parduotuves apziuret, tai pasiule pirkti Bernette E66, lik tai taip vadinasi. Nujejau pas Janome atstovus, tokiu modeliu neturejo, pasiule Janome 2522 LE, tipo gera komplektacija, metalinis korpusas, analogas 18 modelio. dar ziurejau ir 23U modeli. Ir visai pasimeciau.
O kas lecia overloka, tai galvuojau imti Juki MO 654, tai pasake, kad geriau Bernina 800 DL, kad paprasciau perstatinet, ir tylai dirba. Gal kas galit patart?
Atsakyti
Sveiki,
renkuosi renkuosi overloką ir niekaip neapsisprendžiu... Tad būčiau labai dėkinga už patarimus 4u.gif
Renkuosi tarp trijų variantų:
1. Elna 654
2. Janome My Lock 744D
3. Bernina 800DL

Turėjau galimybę išbandyti Elnos ir Janome modeliukus, tai susidarė įspūdis, jog Elna maloniau siūti, bet Janome lengviau susivarsto siūlai... Visgi overlokuose esu naujokė, tad nesu tikra savo įspūdžiais.
Apie Berniną radau labai daug gerų atsiliepimų (ir iš Supermamų), tačiau ją baisiau pirkti, nes nesu tikra, ar susitvarkysiu. O tuo tarpu Elna ir Janome turi man artimi žmonės (prof. siuvėjai), tad turėčiau garantuotas ir lengvai prieinamas pamokas ir konsultacijas.
Va taip ir mėtausi unsure.gif Ką patartumėte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpa @ 2011 11 29, 19:35)
Laba diena .Niekaip negaliu apsispresti, kokia masina ir overloka pirkti. Lik tai buvau nusiteikusi ar Janome 423 ar 419 arba 525S. Nujejau iki parduotuves apziuret, tai pasiule pirkti Bernette E66, lik tai taip vadinasi. Nujejau pas Janome atstovus, tokiu modeliu neturejo, pasiule Janome 2522 LE, tipo gera komplektacija, metalinis korpusas, analogas 18 modelio. dar ziurejau ir 23U modeli. Ir visai pasimeciau.
O kas lecia overloka, tai galvuojau imti Juki  MO 654, tai pasake, kad geriau Bernina 800 DL, kad paprasciau perstatinet, ir tylai dirba.  Gal kas galit patart?

Man pardavejas isaisklino, kad Juki firma gamina Berninas, tik jos brangesnes ir detales paskui dvigubai kainuoja nei Juki. Siaip jos praktiskai analogiskos. O Janome dirba garsiau ir vibraciaj jauciasi.
Atsakyti
As turiu 525 janome. Su ja sugebejau pasiuti vaikui net vokeli i roges is odos-sintepono-vilnos sluoksniu unsure.gif Tik uzuolaidiu ziut nebandziau. Taigi storas medziagas su N sluokniu ima tikrai.
Atsakyti
QUOTE(koveria @ 2011 11 30, 14:29)
Man pardavejas isaisklino, kad Juki firma gamina Berninas, tik jos brangesnes ir detales paskui dvigubai kainuoja nei Juki. Siaip jos praktiskai analogiskos. O Janome dirba garsiau ir vibraciaj jauciasi.

Sutinku,kad galima pasakyt, kad vienos firmos detales brangesnes, kad panasios kokybes masinos, bet sakyt, kad visos Janome garsiai dirba ir vibruoja, manau neprotinga, reiketu apie tam tikrus modelius kalbet.
Turiu Janome W23U, tai tikras darbinis arkliukas, dauguma detaliu metaliniu, jokiom vibracijom net nekvepia. Siuvau katinui namuka is storo paralono ir dvieju sluoksniu flaneles, tai ji net negalvojo man drebet ar dar kazkaip issidirbinet, lygiai taip pat be problemu ir kaprizu visas uzuolaidas namuose pasiuvau, ji tiesiog siuva... patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 12 01, 10:04)
Sutinku,kad galima pasakyt, kad vienos firmos detales brangesnes, kad panasios kokybes masinos, bet sakyt, kad visos Janome garsiai dirba ir vibruoja, manau neprotinga, reiketu apie tam tikrus modelius kalbet.
Turiu Janome W23U, tai tikras darbinis arkliukas, dauguma detaliu metaliniu, jokiom vibracijom net nekvepia. Siuvau katinui namuka is storo paralono ir dvieju sluoksniu flaneles, tai ji net negalvojo man drebet ar dar kazkaip issidirbinet, lygiai taip pat be problemu ir kaprizu visas uzuolaidas namuose pasiuvau, ji tiesiog siuva... patenkinta wub.gif

Pasitaisau del Janome. As turejau omeny overloka(del siuvimo masinu nieko nesakau, nes nezinau), tik dabar negaliu pasakyti koks modelis buvo. Gyvai maciau kaip dirba Juke ir Janome, garso ir vibravimo skirtumas buvo akivaizdus galit sakyti ka norit. Tik tai aisku nerieiskia kad Janome blogos masinos, tik siek tiek garsiau dirba.
Atsakyti
g.gif Labas, man irgi reikalinga siuvimo masina paprastam kasdieniniam naudojimui, t.y. atlenkti kelnes, uzsiuti ir pan.. Uzmaciau JANOME IT1028. Gal turite kokiu atsiliepimu? Taip pat raso, kad yra overlokinis dygsnis?
Atsakyti
Help

user posted image

kodel taip nutiko? ka daryt dabar, nesitraukia siulai, cia is virsaus taip itrauke i vidu.
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2011 12 06, 16:25)
Help

user posted image

kodel taip nutiko? ka daryt dabar, nesitraukia siulai, cia is virsaus taip itrauke i vidu.

O neiseina niekaip nukarpyt siulu ir isvalyt masinos? Man ir buna, kad itraukia, bet nusikarpau, issivalau ir toliau dirbu.
Atsakyti