Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

QUOTE(giedrumelis79 @ 2011 11 20, 09:57)
g.gif vis dar ieskau,siulykit iaz.

Ne taip sudėtinga pedalą ir naują nusipirkti. Per paieškos įrankius ne vieną galima surasti (nepatingėti ir įdėti pastangų truputį), tik reikia pagal siuvimo mašinos modelį prisitaikyti. Tinklalapiai:
siuvimo stilius
siuvimo mašinos
siuvimo manija
siuvimo mašina
Jei tai Janome, oficialaus atstovo tinklalapis.
P.S. Pedalas ir pamina - vienas ir tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grete: 20 lapkričio 2011 - 17:07
QUOTE(grete @ 2011 11 20, 18:05)
Ne taip sudėtinga pedalą ir naują nusipirkti. Per paieškos įrankius ne vieną galima surasti (nepatingėti ir įdėti pastangų truputį), tik reikia pagal siuvimo mašinos modelį prisitaikyti. Tinklalapiai:
siuvimo stilius
siuvimo mašinos
siuvimo manija
siuvimo mašina
Jei tai Janome, oficialaus atstovo tinklalapis.
P.S. Pedalas ir pamina - vienas ir tas pats.

aciu uz info,kazin kodel cia jie tokie brangus,pas mus kiek pardziu aplekiau per pus pigiau,tik kad apie menesi teks laukti g.gif uzklausiau tam gal kas turi nenaudojama g.gif kaip matau teks palaukti ax.gif
Atsakyti
Labai noreciau patarimo smile.gif
Turiu namie labai senai mamos pirkta siuvimo masina CIAIKA , pavargau su ja kariauti-labai garsiai ir sunkiai siuva smile.gif Noriu kitos tylesnes (kol mazyle miega, kad galeciau siuti) , buityje, tik savo reikmems, patogios naudoti siuvimo masinos .
Nuziurejau JANOME 1017S ir JANONE 2018S -gal aks turite isigijusios, ar pasiteisino? Ir dar noreciau suzinoti kokie ju ismatavimai, ar nera labai mazutes, koks ju tarpas (tarp adatos ir korpuso, kad butu patogu audini pakisti).
Is anksto ACIU uz visa suteikta info smile.gif
Atsakyti
,

Jūsų Čaiką galima sutvarkyti. Atvežkite - padarysiu nemokamai. Prie interneto prieinu labai retai, todėl prieš atvažiuojant - pasiskambinkite. Mano tel. logotipe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 22 lapkričio 2011 - 14:51
QUOTE(Singer meistras @ 2011 11 22, 14:46)
,

Jūsų Čaiką galima sutvarkyti. Atvežkite  - padarysiu nemokamai. Prie interneto prieinu labai retai, todėl prieš atvažiuojant - pasiskambinkite. Mano tel. logotipe.

Labai ACIU uz gerus ketinimus, bet as su savo Ciaika Mazeikiuose smile.gif Vienam meistriukui jau rodziau-tai kazka patvarke tam kartui (koki tai visoms Ciaikoms budinga gamybini brokeli) smile.gif Bet man visviena nera gerai su ja siuti , labai kieta , kazkaip skaudziai siuva smile.gif
Jei kada vaziuosiu i Kauna -butinai Jums skambtelsiu smile.gif
Atsakyti
privileg 5006

Labas visoms, nusipirkau turguj tokia siuvimo masina Privileg 5006 (siame skelbime 2 paveiksliukas). Su instrukcija...bet vokiska.. biggrin.gif
Kadangi tai pirmas mano blynas, tai gal turite kas nors tokios masinos instrukcija LT kalba, o gal nors anglu? Atsviestumete man ir as buciau labai laiminga mirksiukas.gif wub.gif
O gal tiesiog kazkas suprantantis galite man duoti nors panasia i sia masina instrukcija... nes net nemoku kur siula ideti, reiktu man viska nuo pradziu ka daro tas ir tas mygtukas.. Gal kas pagelbes.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre.horn: 26 lapkričio 2011 - 16:58
Sitaip atrodo mano masina:

privileg 5006

Siuose skelbimuose yra, bet kazkodel nuorodos idet neleidzia, skelbime 2 paveiksliukas, o cia meta kazkoki kita paveiksliuka...

privileg 5006
Atsakyti
Sveiki, gal galit atsakyt- kai kur prie siuvimo masinu charakteristiku raso, kad siuna overlokine siule, cia kaip priedas atseit. Ar tai realu??? Nes man reik ir siuvimo masinos, ir kadangi esu trikotazo megeja, tai ka, negi ir overloka is kart doh.gif bankrotas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2011 11 26, 18:14)
Sveiki, gal galit atsakyt- kai kur prie siuvimo masinu charakteristiku raso, kad siuna overlokine siule, cia kaip priedas atseit. Ar tai realu??? Nes man reik ir siuvimo masinos, ir kadangi esu trikotazo megeja, tai ka, negi ir overloka is kart doh.gif  bankrotas doh.gif

su paprasta buitine mašina trikotažoi nepasiūsis... schmoll.gif tos trikotažinės siūlės nu tai tokios, labai jau simbolinės. O jei norit siūt trikotažą tau vistiek reik ar overloką ar plokščiabiūlę pirkt.
Atsakyti
Sveiki,
noriu pirkti overloka uz+/- 1000Lt, gal galetumete patarti koks butu geriausias varijantas, kad ne tik apmetymo funkcija butu? Kokiu modeliu geriau is vis nesirinkti? Is anksto dekoju! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(koveria @ 2011 11 26, 22:13)
Sveiki,
noriu pirkti overloka uz+/- 1000Lt,s

Labas, uz panasia suma isigysite ketursiuli overloc,a,kuris trimis siulais apmeto,o keturiais ir susiuva..Norint ,kad atliktu daugiau funkciju- apmetytu,palenktu ir siutu trikotazine siule,tada reiktu penkiasiulio coverloc,o. Sitos masinos yra daug brangesnes.
As asmeniskai siulyciau jums isigyti overloc,a,kainuojanti iki 1500 Lt.. Sistemingai priziurint (isvalant ir sutepant) ir siuvant kokybiskais siulais jums tarnaus ilgai...As siuvu senokai,turiu 4 metu ELNA ir 16 metu senumo PFAFF overloc,us .Tinkamai priziuriu ir kol kas nesiskundziu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosssi: 27 lapkričio 2011 - 10:06
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 26, 20:58)
su paprasta buitine mašina trikotažoi nepasiūsis...  schmoll.gif  tos trikotažinės siūlės nu tai tokios, labai jau simbolinės. O jei norit siūt trikotažą tau vistiek reik ar overloką ar plokščiabiūlę pirkt.

Dekui 4u.gif nors atsakymas nenudziugino verysad.gif
Papildyta:
Tai taip iseina, kad tarkim pvz trikotazines maikutes as jau nesusiuciau? Nesuprantu,kam tada tokie aprasymai prie masynku schmoll.gif
Atsakyti