Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

QUOTE(giedrumelis79 @ 2011 11 16, 21:24)
sveikutes,as nauja pradedanti siuveja,domiuosi siuvimo masinomis,gal ka galit patarti del siuvimo masinos,privileg,nzn nei modelio,parveztine deveta,uzgarantavo kad veikia viskas,kaina juokinga 50lt,bet vistiek norisi kad veiktu nors ir juokingi pinigai,man mokytis gaila butu nauja lauzyt wub.gif  g.gif man pribambasu jokiu nereikia,ji ten senesnio modelio,ispirmo zvilgsnio tvarkinga g.gif

Labas...
As turiu parvezta is Vokietijos deveta Privileg firmos siuvimo masina .Korpusas metalinis.L.tvirta .Pirkau todel ,nes si masina susiuva daug storu sluoksniu ir storu siulu...Butent tokios neturejau,todel isigijau, nes daznai prireikia . As sia masina l.patenkinta ..Manau ,kad sita firma patikima.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosssi @ 2011 11 16, 21:12)
Labas...
As turiu parvezta is Vokietijos deveta Privileg firmos siuvimo masina .Korpusas metalinis.L.tvirta .Pirkau todel ,nes si masina susiuva daug storu sluoksniu ir storu siulu...Butent tokios neturejau,todel isigijau, nes daznai prireikia . As sia masina l.patenkinta ..Manau ,kad sita firma patikima.. mirksiukas.gif

na si ir tvirta,berods metalinis korpusas,ryt nulekus apziuresiu is arciau,apciupinesiu wub.gif
aciu uz nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2011 11 11, 16:38)
Laba diena,
norėjau pasiteirauti dėl Singer siuvimo mašinų - kokie būtų jūsų atsiliepimai, ar patartumėte rinktis šį gamintoją?
Kiek perskaičiau, kažkodėl nesirenkate tarp šio gamintojo modelių...

Niekas nesirenka, nes dabar tai apgailetinos kokybes masinos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2011 11 11, 17:38)
Laba diena,
norėjau pasiteirauti dėl Singer siuvimo mašinų - kokie būtų jūsų atsiliepimai, ar patartumėte rinktis šį gamintoją?
Kiek perskaičiau, kažkodėl nesirenkate tarp šio gamintojo modelių...

turiu buitine siuvimo masina singer,pirkau gal pries kokius 7metus uz 1100lt,is pradziu tai gerai buvo ir dabar siuva neblogai,bet jau garsus leidzia doh.gif kartais atrodo,kad sulus braska visa,kur eina siula tai plasmaseje griovukai isireze ir uzstringa siulas,o viena detale visai nupjove verysad.gif . geriau uz 150lt buciau nusipirkus metaline deveta su tom paciom operacijom.
Atsakyti
gal kas turit parduot veikiancia nereikalinga pedala siuvimo masinos g.gif
Atsakyti
QUOTE(zvimbute @ 2011 11 18, 21:29)
turiu buitine siuvimo masina singer,pirkau gal pries kokius 7metus uz 1100lt,is pradziu tai gerai buvo ir dabar siuva neblogai,bet jau garsus leidzia doh.gif  kartais atrodo,kad sulus braska visa,kur eina siula tai plasmaseje griovukai isireze ir uzstringa siulas,o viena detale visai nupjove verysad.gif . geriau uz 150lt buciau nusipirkus metaline deveta su tom paciom operacijom.

o sutepat?
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 11 19, 04:36)
o sutepat?

zinoma sutepu,nors viduj dar yra gamyklinio tepalo kuris nenuteka (kose tokia)
Atsakyti
QUOTE(zvimbute @ 2011 11 19, 17:43)
zinoma sutepu,nors viduj dar yra gamyklinio tepalo kuris nenuteka (kose tokia)

as labai daug siuvu kasdien, ir pradzioje tepiau labai retai, nes perkant konsultantas pasake, kad retai reikia tepti...deja deja, man irgi labai barskejo, o po sutepimo kaip diena ir naktis siuvimas skiriasi, taip smagiai siuva...plius aisku as metalines riteles naudoju...todel barska labiau. Bet triuksmas siuvant manau normalu...aisku nebandziusi kitu gamintoju siuvimo masinu...
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 11 19, 18:44)
as labai daug siuvu kasdien, ir pradzioje tepiau labai retai, nes perkant konsultantas pasake, kad retai reikia tepti...deja deja, man irgi labai barskejo, o po sutepimo kaip diena ir naktis siuvimas skiriasi, taip smagiai siuva...plius aisku as metalines riteles naudoju...todel barska labiau. Bet triuksmas siuvant manau normalu...aisku nebandziusi kitu gamintoju siuvimo masinu...

man kai buvo nauja ir smagiai siuvo thumbup.gif ,bet dabar tai barska.esu siuvusi su kitu firmu siuvimo masinomis mano svajone juki pramonine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zvimbute @ 2011 11 19, 18:13)
man kai buvo nauja ir smagiai siuvo thumbup.gif ,bet dabar tai barska.esu siuvusi su kitu firmu siuvimo masinomis mano svajone juki pramonine ax.gif

Juki wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga X3: 19 lapkričio 2011 - 18:18
Noreciau nusipirkti siuvimo masina, bet neturiu supratimo apie jas...
Atsakyti
QUOTE(giedrumelis79 @ 2011 11 18, 21:34)
gal kas turit parduot veikiancia nereikalinga pedala siuvimo masinos g.gif

g.gif vis dar ieskau,siulykit iaz.
Atsakyti