Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

Gal pasakytumėt savo nuomonę apie šią mašiną:
Singer 2250
Ar verta tokią pirkti? Gal kur pigiau būna?
Ačiū labai visiems už betkokias mintis wink.gif
Atsakyti

Aš jos ir už dyką neimčiau.
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2011 09 18, 23:31)
Singer 2250

mano tokia - siusiuvusi esu visko labai daug, krastutinumu tikrai nereikia, as su ja susidraugavau ne toks jau ir slamstas, tik trikotaza blogiau siuva.
Bet kai kaina tokia kodel nenusipirkti Jums janome uz 400?
janome
Kita Janome

bent jau firma rimtesne, nors ka meistrai pasakys - tikrai nezinau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 19 rugsėjo 2011 - 07:40
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 09 19, 08:39)
mano tokia - siusiuvusi esu visko labai daug, krastutinumu tikrai nereikia, as su ja susidraugavau ne toks jau ir slamstas, tik trikotaza blogiau siuva.
Bet kai kaina tokia kodel nenusipirkti Jums janome uz 400?
janome
Kita Janome

bent jau firma rimtesne, nors ka meistrai pasakys - tikrai nezinau  rolleyes.gif

aš irgi laukiu atsiliepimų apie šias siuvimo mašinas ax.gif man ji būtų reikalinga buitiniams siuviniams. beje, įdomu kokio storumo (min ir max) audinį galima su jomis siūti g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2011 09 19, 00:31)
Singer 2250

Patarimas- uz sita suma isigykite is vakaru Europos naudota gerai veikiancia siuvimo masina....Gal bus senesnio dizaino, bet turesite siuvimo masina, su kuria siusite, o ne interjero ,,papuosala,, kuri teks daznai remontuot... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu as turiu ta interjero papuosala lotuliukas.gif bet neteko remontuoti nei karto o siuvu tikrai daug, kasdien po 3 h maziausiai...tik visokiu problemeliu islenda - pvz mazgesi siulas kol riteles plastikines naudojau, trikotaža siuva prastokai, nors teflonine ir transportavimo pedeles daug problemu isprende.
Viskas priklauso nuo to, ka darysite su ta siuvimo masina, dazniausiai reikia tik tiesios siules ir zigzago dygsniu - tai galima ir visai paprastute uz pora simtu rasti.

O kuom Janome blogos masinos g.gif ?
Pazystama Vokietijoje teiravosi - jai patare tik bernina. Bet kur rasti gera padeveta siuvimo masina? Kokia garantija kad ir ji nekels problemu?
Kur rast patikima meistra kuris tikrai patars ne savo naudos ziuredamas?
Atsakyti
QUOTE(rosssi @ 2011 09 20, 11:44)
isigykite is vakaru Europos naudota gerai veikiancia siuvimo masina....Gal bus senesnio dizaino, bet turesite siuvimo masina, su kuria siusite, o ne interjero  ,,papuosala,, kuri teks daznai remontuot... mirksiukas.gif

Geras ir vertingas mastančio žmogaus pastebėjimas. Iš savo praktikos žinau, kad absoliuti dauguma renkasi būtent interjero papuošalą, o ne darbo įrankį.
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2011 09 20, 22:53)
Geras ir vertingas mastančio žmogaus pastebėjimas. Iš savo praktikos žinau, kad absoliuti dauguma renkasi būtent interjero papuošalą, o ne darbo įrankį.

parasau patarkite kokios firmos ir koki modeli galima butu rinktis. Ieskome pramonines siuvimo masinos su kuria butu galima KOKYBISKAI siuti naturalia oda, dzinsa ar kitus kietus audinius kelis sluoksnius? kokiomis savybemis ji turetu pasizymeti? vienu zodziu i kokius modelius dairytis ir uz kokia kaina galima butu tiketis kokybisko daikto? Norime padaryti gera investicija i reikalinga darbo iranki.

Labai aciu uz patarimus!
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2011 09 24, 18:42)
parasau patarkite kokios firmos ir koki modeli galima butu rinktis. Ieskome pramonines siuvimo masinos su kuria butu galima KOKYBISKAI siuti naturalia oda, dzinsa ar kitus kietus audinius kelis sluoksnius?  kokiomis savybemis ji turetu pasizymeti?  vienu zodziu i kokius modelius dairytis ir uz kokia kaina galima butu tiketis kokybisko daikto? Norime padaryti gera investicija i reikalinga darbo iranki.

Labai aciu uz patarimus!

Nežinau kuo galiu Jums patarti. Matau, neturite patirties. Pasakysiu tik tiek, kad investuoti Jums reikės ne į vieną, o į mažų mažiausiai 5 darbo įrankius. KOKYBIŠKAM odos ir audinių siuvimui naudojamos VISIŠKAI skirtingos mašinos. Vien tik, pavyzdžiui, džinsam siūti Jums prireiks bent jau 5 – siūlio overloko ir specialios dviadatės grandininio dygsnio siuvimo mašinos. Apie mašinų kainas ir jų modelius nekalbu. Esu viso labo tik remontininkas.
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2011 09 24, 18:42)
parasau patarkite kokios firmos ir koki modeli galima butu rinktis. Ieskome pramonines siuvimo masinos su kuria butu galima KOKYBISKAI siuti naturalia oda, dzinsa ar kitus kietus audinius kelis sluoksnius?  kokiomis savybemis ji turetu pasizymeti?  vienu zodziu i kokius modelius dairytis ir uz kokia kaina galima butu tiketis kokybisko daikto? Norime padaryti gera investicija i reikalinga darbo iranki.

Labai aciu uz patarimus!

Nežinau kuo galiu Jums patarti. Pasakysiu tik tiek, kad investuoti Jums reikės ne į vieną, o į mažų mažiausiai 5 darbo įrankius. KOKYBIŠKAM odos ir audinių siuvimui (jeigu orientuosite ne vien tik į Gariūnus) naudojamos VISIŠKAI skirtingos mašinos. Vien tik, pavyzdžiui, džinsam siūti Jums prireiks bent jau 5 – siūlio overloko ir specialios dviadatės grandininio dygsnio siuvimo mašinos. Apie mašinų kainas ir jų modelius nekalbu. Esu viso labo tik remontininkas.
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2011 09 25, 18:00)
Nežinau kuo galiu Jums patarti. Pasakysiu tik tiek, kad investuoti Jums reikės ne į vieną, o į mažų mažiausiai 5 darbo įrankius. KOKYBIŠKAM odos ir audinių siuvimui (jeigu orientuosite ne vien tik į Gariūnus) naudojamos VISIŠKAI skirtingos mašinos. Vien tik, pavyzdžiui, džinsam siūti Jums prireiks bent jau 5 – siūlio overloko ir specialios dviadatės grandininio dygsnio siuvimo mašinos. Apie mašinų kainas ir jų modelius nekalbu.  Esu viso labo tik remontininkas.

ne, mes ieskome siuvimo masinos ne dzinsams siuti. O turejau omeny, kad svarbu jog atlaikytu kelis sluoksnius odos (baldines) ar kieto audinio (kaip pavyzdi parasiau dzinsini audini). Jei konkreciau norime siuti tases kur ir susideda keli sluoksniai odos , rankenos ir t.t. tai svarbu kad masina nestrigtu.
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2011 09 25, 21:15)
ne, mes ieskome siuvimo masinos ne dzinsams siuti. O turejau omeny, kad svarbu jog atlaikytu kelis sluoksnius odos (baldines) ar kieto audinio (kaip pavyzdi parasiau dzinsini audini). Jei konkreciau norime siuti tases kur ir susideda keli sluoksniai odos , rankenos ir t.t. tai svarbu kad masina nestrigtu.

Viena iš tinkamiausiu tokiam darbui Pfaff 1296.
Atsakyti