Nusiziurejau stai toki http://www.skelbiu.l...as-9533043.html ar verta ji pirkti?
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 08 02, 11:29)
nu va tai tau, o singermeistras sake gink dieve nuo tokio...ir Yamatos uz 500 nelinkejo siuvimo stiliuje pirkti, nesvarbu, kad pigiau, bet sake nuolat bedos su jais...ir klientui ir jiems patiems...net adatos tiems yamata netinka kaip kad iprastos, reikia specialiu ieskoti cia nera aksioma, tiesiog taip girdejau as
Savo laiku sioje temoje du meistrai turedavo absoliuciai skirtinga nuomone del tu paciu siuvimo masinu. As ir pati dalinuosi tik tuo, ka girdejau ir maciau Jau 2 zmones, kuriuos pazistu nusipirko toki overloka, reikes pasiklaust, kaip sekasi naudot
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 08 02, 11:29)
nu va tai tau, o singermeistras sake gink dieve nuo tokio...ir Yamatos uz 500 nelinkejo siuvimo stiliuje pirkti, nesvarbu, kad pigiau, bet sake nuolat bedos su jais...ir klientui ir jiems patiems...net adatos tiems yamata netinka kaip kad iprastos, reikia specialiu ieskoti cia nera aksioma, tiesiog taip girdejau as
Aš tik išsakau savo nuomonę, bet niekam jos neperšu. Sąžiningas pardavėjas, o tokių mūsų Lietuvėlėje yra vienetai, tikrai nebruks savo klientams abejotinos kokybes prekių. Manau, tam ir yra šis forumas, kad laisvai galėtume jame diskutuoti mums rūpimais klausymais.
QUOTE(ruge2 @ 2011 08 02, 15:06)
Gal singer meistras galetu issakyti savo nuomone del sio overloko? buciau labai dekinga ir koki patartu rinktis is kitokiu?
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 08 01, 23:53)
bus ideta papildomu pedeliu, palengvinanciu apsiuti krasta, isiuti uztrauktuka.
Bent mano singeryje overlokinis dygsnis yra zigzago ir tiesaus dygsnio kombinacija, nei kiek nepanasu i overlokini dygsni, kuri esu macius rimtesnese masinose. O pati pedele overlokinam dygsniui dygsnio nekeicia tik lengviau ji siuti. Yra ant tos pedeles toks papildomas metaliukas aplink kuri apkabinamas siulas ir ribotuvelis yra, aiskiau matosi kur medziaga turi eiti, kad vienoda ploti krasto apsiutu.
Bent mano singeryje overlokinis dygsnis yra zigzago ir tiesaus dygsnio kombinacija, nei kiek nepanasu i overlokini dygsni, kuri esu macius rimtesnese masinose. O pati pedele overlokinam dygsniui dygsnio nekeicia tik lengviau ji siuti. Yra ant tos pedeles toks papildomas metaliukas aplink kuri apkabinamas siulas ir ribotuvelis yra, aiskiau matosi kur medziaga turi eiti, kad vienoda ploti krasto apsiutu.
Aciu uz informacija
Sveikos Turiu dizdiule problema kuria turiu ispresti greitai, nes yra susikaupe daug darbu. Turiu sena masina Singer, dabar kai pradejau siuti pasiuna biskuti ir uzstringa. Pastebejau, kad apatineme siule prisidaro dau kilpu nesutrauktu ir po keliu tokiu suliu uzstringa. Kaip suprantu, tai apatini siula normaliai nepaima. GAL GALIT PATARTI KA NORS?
QUOTE(LinaZivile @ 2011 08 06, 19:03)
Sveikos Turiu dizdiule problema kuria turiu ispresti greitai, nes yra susikaupe daug darbu. Turiu sena masina Singer, dabar kai pradejau siuti pasiuna biskuti ir uzstringa. Pastebejau, kad apatineme siule prisidaro dau kilpu nesutrauktu ir po keliu tokiu suliu uzstringa. Kaip suprantu, tai apatini siula normaliai nepaima. GAL GALIT PATARTI KA NORS?
nezinau, kas per problema, bet pirma, ka pasidarau, kai kas pradeda strigti, tai prasivalau masina, atsisuku as ten viska, prasivalau, nes labai buna daug prisikaupusiu dulkiu.
QUOTE(LinaZivile @ 2011 08 06, 19:50)
Aciu, na dar jos nevaliau nes neseniai gavau tik. Bet vargu ar ce beda.
na, nepabandysit, tai ir nesuzinosit, as kas diena po savo siuvimu masina valau, nes dulkes net ratais buna susisukusios, ypac, jei koki velveta ar trikotaza siunu.
QUOTE(LinaZivile @ 2011 08 06, 19:03)
kokia ritele i soteli dedi? plastikine? Keisk i metaline.
Dar pasikeisk adata, persivarstyk siula ir issivalyti irgi nepakenks.
gal atsilieptumete i AZ kas nors kas galite namie siuti trikotaza? (turite tam tinkama siuvimo masina)
labai labai ieshkau miestas - Vilnius
labai labai ieshkau miestas - Vilnius
Sveiki,
MB iš Vokietijos parvežė siuvimo mašiną AEG NM230 Gal kas turite tokią su lietuviška instrukcija, nes aš vokiškai nė bum bum o visagaliam internete irgi nieko neradau.
Būsiu dėkinga jei kas pagelbės
MB iš Vokietijos parvežė siuvimo mašiną AEG NM230 Gal kas turite tokią su lietuviška instrukcija, nes aš vokiškai nė bum bum o visagaliam internete irgi nieko neradau.
Būsiu dėkinga jei kas pagelbės