Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

QUOTE(Lliucija6 @ 2011 03 16, 14:59)
Sveiki,as ieskau detales siuvimo masinai brother VX-1O60,gelezine plokstele kuri ten yra po kojele,nezinau kaip tiksliai vadinasi,zodziu kur reikia leisti audini tarp masinos ir kojeles apacoije buna plokstumele gelezine tai man jos truksta.

Pameginkit paieskoti adata.lt
Atsakyti
Planuoju įsigyti tokią siuvimo mašiną: AEG »376«
čia nuoroda, man kainuotų apie 250Lt, ar verta? Aš siūti visai nemoku, ta prasme man ji reikalinga drabužių taisymui, kažko paprasto (pvz. daugkartinių sauskelnių) pasiuvimui, kitiems smulkiems darbams. Rašo, kad 26 programos... o man tereikia, kad siūtų/apsiūtų ir nebrangi būtų ax.gif
Atsakyti
Sveikos pradedancios ir jau patyrusios siuvejeles 4u.gif
Save priskirciau prie pirmos kategorijos, noreciau nusipirkti masina buitiniam siuvimui: drabuzi palenkti, patalyne pasisiuti. Nusiziurejau tokia- Toyota SPA 15, ir akcija neloga, gal pakonsultuotumete, gal kas turite, ar gera masinyte, ar verta isisgyti? Dar tiesa, reiktu kad krastus apmetytu:

Buitinė 15 dygsnių mechaninė siuvamoji mašina, stebinanti galimybių gausa.

Savybės:
* 15 dygsnių;
* adatos padėties reguliavimas;
* greičio reguliavimas;
* pusiau automatinis sagos kilpos apsiuvimas;
* trikotažiniai, apmėtymo, paslėpti, elastiniai, dekoratyviniai dygsniai;
* papildomos kojelės sagai, užtrauktukui įsiūti, paslėptiems , overlokiniams, dekoratyviniems dygsniams siūti;
* dviejų adatų funkcija;
* horizontali šaudyklės ritė;
* siūlo įtempimo reguliavimas;
* automatinis ritės privyniojimas;
* nuimamas stalelis.

Spalva: Balta. Gamintojas: Toyota.

ka reiskia 15 dygsniu siuvimo masina? Gal kas pakonsultuotu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 29 liepos 2011 - 06:31
QUOTE(klaudi @ 2011 07 29, 07:27)
Sveikos pradedancios ir jau patyrusios siuvejeles 4u.gif
Save priskirciau prie pirmos kategorijos, noreciau nusipirkti masina  buitiniam siuvimui: drabuzi palenkti, patalyne pasisiuti. Nusiziurejau tokia- Toyota SPA 15, ir akcija neloga, gal pakonsultuotumete, gal kas turite, ar gera masinyte, ar verta isisgyti? Dar tiesa, reiktu kad krastus apmetytu:
...

ka reiskia 15 dygsniu siuvimo masina? Gal kas pakonsultuotu ax.gif

15 dygsniu - 15 skirtingu siuliu tipu...bet realiai bus 8, 8 trikotazui ir 8 netampriam audiniui...bent keik as susiduriau taip aprasymus daro, ta kilpos apsiuvima irgi itraukia...
del krasto apmetymo, zigzagas via bus tik kaip matau, kazka panasesnio i overloka daro tik kiek sudetingesnes masinos, o del patvarumo ir kokybes tikrai nieko negaliu pasakyti, nors kaip uz tokia kaina atrodo labai liuks variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 07 29, 09:05)
15 dygsniu - 15 skirtingu siuliu tipu...bet realiai bus 8, 8 trikotazui ir 8 netampriam audiniui...bent keik as susiduriau taip aprasymus daro, ta kilpos apsiuvima irgi itraukia...
del krasto apmetymo, zigzagas via bus tik kaip matau, kazka panasesnio i overloka daro tik kiek sudetingesnes masinos, o del patvarumo ir kokybes tikrai nieko negaliu pasakyti, nors kaip uz tokia kaina atrodo labai liuks variantas 4u.gif

O si charakteristika:
* papildomos kojelės sagai, užtrauktukui įsiūti, paslėptiems , overlokiniams, dekoratyviniems dygsniams siūti

nereiskia kad galima bus apsiuti krastus overlokinemis siulemis? ax.gif

Ir kuo skiriasi masinos su horizontaliom ir vertikaliom saudyklem, kurios geresnes ir kame privalumai? ax.gif

Aciu uz atsakymus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 29 liepos 2011 - 10:12
QUOTE(klaudi @ 2011 07 29, 11:00)

Ir kuo skiriasi masinos su horizontaliom ir vertikaliom saudyklem, kurios geresnes ir kame privalumai? ax.gif

Aciu uz atsakymus 4u.gif  4u.gif

dar ir sioje temoje buvo aptartas si klausimas, pasiskaitykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, skaiciau, kad viena mergaite buvo nusiziurejusi Jaguar 135 ar 137, idomu, ar pirko? ar gerai siuva? ax.gif
Aciu!
Atsakyti
Atradau,kad bernettėj mano reguliuojas apatinio siulo įtemoimas (horizontali šaudyklė). Ten žiūrint tiesiai nuėmus tą dėžutę su reikmenimis, yra tokia mažutė skylutė, o joje giliai varžtukas. Reik labai plono atsuktuvėlio smile.gif Pasireguliavau, tai apatinė siūlė atrodo puikiai smile.gif

Sakau gal kam pravers:)
Atsakyti
Sveikos, gal padetumet man issirinkti overloka? kurios firmos geriausiai butu rinktis? cia labai isgirti buvo bernina firmos overlokai, o kaip pvz. Juki ar Janone firmos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 07 29, 11:00)
O si charakteristika:
* papildomos kojelės sagai, užtrauktukui įsiūti, paslėptiems , overlokiniams, dekoratyviniems dygsniams siūti

nereiskia kad galima bus apsiuti krastus overlokinemis siulemis? ax.gif

bus ideta papildomu pedeliu, palengvinanciu apsiuti krasta, isiuti uztrauktuka.
Bent mano singeryje overlokinis dygsnis yra zigzago ir tiesaus dygsnio kombinacija, nei kiek nepanasu i overlokini dygsni, kuri esu macius rimtesnese masinose. O pati pedele overlokinam dygsniui dygsnio nekeicia tik lengviau ji siuti. Yra ant tos pedeles toks papildomas metaliukas aplink kuri apkabinamas siulas ir ribotuvelis yra, aiskiau matosi kur medziaga turi eiti, kad vienoda ploti krasto apsiutu.
Papildyta:
QUOTE(ruge2 @ 2011 08 01, 21:08)
Sveikos, gal padetumet man issirinkti overloka? kurios firmos geriausiai butu rinktis? cia labai isgirti buvo bernina firmos overlokai, o kaip pvz. Juki ar  Janone firmos? 4u.gif

ziurint kiek moketi gali. As pirkau neseniai Leader overloka ketursiuli, uz 860 siuvimo stiliuje. Jo peilis atsijungia, daro 3 siulu, 4 siulu dygsni ir siaura krasto palenkimo siule.
Flatloko siules nesiuva, grandininio dygsnio irgi nedaro. Bet as nesiskundziu, man pakanka tiek kiek siuva. Uz 1500 jau daugiau funkciju turi.
Atsakyti
QUOTE(ruge2 @ 2011 08 01, 21:08)
Sveikos, gal padetumet man issirinkti overloka? kurios firmos geriausiai butu rinktis? cia labai isgirti buvo bernina firmos overlokai, o kaip pvz. Juki ar  Janone firmos? 4u.gif

Eikite i siuvimo stiliu ir ten issirinksite, kiek zinau, ten galima nusipirkti labai nebloga kinietiska uz 350 litu, bet ji visa metaline. Man tokia rekomendavo siuveja.
Atsakyti
QUOTE(LauGėlė @ 2011 08 02, 08:31)
Eikite i siuvimo stiliu ir ten issirinksite, kiek zinau, ten galima nusipirkti labai nebloga kinietiska uz 350 litu, bet ji visa metaline. Man tokia rekomendavo siuveja.

nu va tai tau, o singermeistras sake gink dieve nuo tokio...ir Yamatos uz 500 nelinkejo siuvimo stiliuje pirkti, nesvarbu, kad pigiau, bet sake nuolat bedos su jais...ir klientui ir jiems patiems...net adatos tiems yamata netinka kaip kad iprastos, reikia specialiu ieskoti doh.gif cia nera aksioma, tiesiog taip girdejau as 4u.gif
Atsakyti