Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

QUOTE(Ryke @ 2011 06 26, 19:31)
kitpose parduotuvese ji brangiau, jei tik del kainos baisu  mirksiukas.gif praeita savaite as pas juos uzklausiau butent del sitos. Pasiule atseit geresne akcijine uz ta pacia kaina http://www_siuvimoma...e...=29&lang=lt. Ju motyvacija - "GR-12 masina geresne savo konstrukcija, jos variklis galingesnis, siulu laikikliai yra metaliniai (JR1012 plastmasiniai), dizainas grazesnis". Pati pirksiu Jaguar 135 arba Jaguar 137. Net nezinau kodel g.gif  paziurejau ir prilipo ax.gif

Ir aš geriau rekomenduočiau tas Jaguar mašinas. Nes už panašią kainą visos JANOME labai jau prastos atrodo, ypač ta JR1012. Pati, kai rinkausi dovaną draugei, tai gerai jas visas buvau apžiūrėjusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LarisaMal: 30 birželio 2011 - 19:03
QUOTE(indreT @ 2011 06 30, 14:19)
Sveikos

Gal kas naudoja LEADER masina? Niekas neraso apie jas.

Nusiziurejau LEADER VS 792E. Gal turit koke nuomone?

http://www_siuvimoma...e...=29&lang=lt

Vistik nusipirkau ja. Siusiu - ziuresiu. Sekmes wink.gif
Atsakyti
Siuvančios merginos, patarkit kokią mašiną įsigyti? mokausi ir ketinu siūti rimtai. *Noriu, kad siūtu nuo šilko iki odos ( gal per daug noriu)
*Ką rinktis gerą buitinę, pramoninę, o gal plokščiasiūlę?
* ir dar patarkit dėl overloko..
*Kokia mašina siuvate Jūs ir kokia jūsų manymu yra gera?
Laukiu profesionalių patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2011 07 01, 21:26)
Siuvančios merginos, patarkit kokią mašiną įsigyti? mokausi ir ketinu siūti rimtai. *Noriu, kad siūtu nuo šilko iki odos ( gal per daug noriu)
*Ką rinktis gerą buitinę, pramoninę, o gal plokščiasiūlę?
* ir dar patarkit dėl overloko..
*Kokia mašina siuvate Jūs ir kokia jūsų manymu yra gera?
Laukiu profesionalių patarimų  4u.gif

jei rimytai mokotės siūt geriau pasikonsultuokit su dėstytojom... mes čia plius minus mėgėjos smile.gif jei rimtai siūssit, tai čia jau investicija į verslą.. ne šiaip sau mašina.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 07 01, 23:35)
jei rimytai mokotės siūt geriau pasikonsultuokit su dėstytojom... mes čia plius minus mėgėjos smile.gif  jei rimtai siūssit, tai čia jau investicija į verslą.. ne šiaip sau mašina.

beda, kad apie Siuvimo iranga mokysimes tik nuo sausio, o as jau nekantrauju ir domiuosi geriausiais variantais 4u.gif gaila, kad cia daugiau megejos uzklysta..
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 07 01, 22:35)
jei rimytai mokotės siūt geriau pasikonsultuokit su dėstytojom... mes čia plius minus mėgėjos smile.gif  jei rimtai siūssit, tai čia jau investicija į verslą.. ne šiaip sau mašina.

Dėja, tie Jūsų "dėstytojai", su labai reta išimtimi, patys nesusigaudo tuose dalykuose. Dažnai moko tie, kas patys nieko nemoka. Kiekvieną dieną susiduriu su tokių "dėstytojų" vaisiais.
Atsakyti
Ech, perskaiciau visas 4 temas..Gavau laabaaaai daug naudingos info, ir jau nesunku apsispresti del siuvamosios modelio thumbup.gif tik, stai koks pastebejimas: daug cia rase visai zaliu ir puszaliu siuvejeliu, kurios ketina arba jau isigijo masina uz 1000 ( buvo ir 3000) ir visai susipainiojau, dabar Studijuoju ir ketinu uzsimti siuvimu, taip pat dairausi masinos uz 1000- 1500lt g.gif o kur dar overlokas doh.gif
Paaiskinkint man durnai, ar cia zmones neturi kur pinigu det, kad del kelniu atlenkimo perka masinas uz 1000 lt, ar cia as noriu uz tiek pat nusipirkti ir siuti daug ir gerai g.gif... o gal nesvarbu kokia masina, svarbiau kas uz jos sedi?
Atsakyti
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2011 07 03, 14:19)

Paaiskinkint man durnai, ar cia zmones neturi kur pinigu det, kad del kelniu atlenkimo perka masinas uz 1000 lt, ar cia as noriu uz tiek pat nusipirkti ir siuti daug ir gerai g.gif... o gal nesvarbu kokia masina, svarbiau kas uz jos sedi?

Tikrai neturi, kur pinigu deti. nes niekada nieko nesiuvusios uzsimano masinos uz kelis tukstnacius, kompiuterizuotos, nes nu o jeigu man patiks siut, tai paskui reiketu keisti masina ir t.t. Man mokytoja yra sakius, mokek priziuret ir dirbti su masina, tau puikiai dirbs ir kinietiskas singer thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LarisaMal @ 2011 06 30, 20:00)
Ir aš geriau rekomenduočiau tas Jaguar mašinas. Nes už panašią kainą visos JANOME labai jau prastos atrodo, ypač ta JR1012. Pati, kai rinkausi dovaną draugei, tai gerai jas visas buvau apžiūrėjusi.

nusipirkau Jaguar 135, kol labai patenkinta. Mano megejiskam siuvimui jos pilnai pakanka.
Atsakyti
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2011 07 03, 14:19)
o gal nesvarbu kokia masina, svarbiau kas uz jos sedi?

Labai taikliai pasakyta smile.gif Mašina gali būti paprastų paprasčiausia, svarbiausia kas už jos sėdi. Nuo tarpinės tarp siuvimo mašinos ir sėdynės priklauso mašinos gerumas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(LauGėlė @ 2011 07 03, 15:07)
Man mokytoja yra sakius, mokek priziuret ir dirbti su masina, tau puikiai dirbs ir kinietiskas singer thumbup.gif

Bet kol atrandi visus niuansus...
pvz: mano Singer turi "trikotazine" siule, kuri visai netinka siuti trikotazui...minimaliai gal ir galima naudoti...bet tampo audini vistiek. O pasirodo cia reikejo grandininio dygsnio...
turi neva "overlokini" dygsni...ten tiesiog paprasciausias zigzagas, kurio be krasto apsiuvimo pedeles taip graziai net nenusiusi, o pacios pedeles nebuvo komplekte.
galima siuti dviguba adata, o antro strypelio spulei nera (susiprotejau ant privyniojimo strypelio soteliuka uzsideti antrojo siulo). Savaime suprantama, kad overlokinis dygsnis niekada neprilygs tikrajam overloku nusiutam, taciau esu maciusi kaip siuva draugiu masinos ir koki dygsniuka padaro...ir jis tikrai pranasesnis uz paprasciausia zigzaga

Mano masina siula kosmariskai painiodavo ir nuolat budavo problemu su apatiniu siulu, kol nesusiprotejau mest lauk plastikinius sotelius ir nusipirkau metalini, ta problema baigesi, siuvu nemazai, bet daugiau nebesipainiojo.
o vien jau instrukcija ko verta... doh.gif doh.gif doh.gif paveiksliukai tik knygeleje ne lietuviu kalba, o lietuviskoje instrukcijoje neatitinka nurodyti puslapiai, nusipirkus vargau vargau...tikrai vertejo pora simtu prisideti is nusipirkti daug rimtesne masina, nei kad dabar pinigeliai balon, o gero daikto vistiek neturiu

beja, kas galetu pakomentuoti teflonine pedele ir pedele su ratuku. Noriu siuti PUL plevele dengta audini ir veliurini audini, pirmu atveju noriu, kad man taip negarankstetu medziagos (kaip suprantu prilimpa pati pedele siuvant, del to gaunasi minetas defektas), antruoju kad "nenestu i sona", nes tik padidinus greiti atrodo savaime bega audinys is po pedeles.
O pedele su virsutiniu transporteriu kam tiksliai yra skirta?
ar buitinems siuvimo masinoms yra kantavimo pedele, kuri niekaip nelankstyta juostele kantuoja ant audinio? (as turiu tik kaip as vadinu daline kantavimo pedele, jau užlygintą juostele su ja galima uzsiuti)

Labai dekui uz atsakymus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 04 liepos 2011 - 20:35
juraciuxzx, vat būtent labai pritariu, kol nesusiduri nežinai kas ir kaip. Kol mašinos nenusipirkau labai naudinga pasiskaityti apie kitų mašinas ir pasimokyti iš kitų klaidų ax.gif Gal dar kas parašytų ko jūs pasigendate savo siuvamojoje ?
Atsakyti