QUOTE(LauGėlė @ 2011 07 03, 15:07)
Man mokytoja yra sakius, mokek priziuret ir dirbti su masina, tau puikiai dirbs ir kinietiskas singer
Bet kol atrandi visus niuansus...
pvz: mano Singer turi "trikotazine" siule, kuri visai netinka siuti trikotazui...minimaliai gal ir galima naudoti...bet tampo audini vistiek. O pasirodo cia reikejo grandininio dygsnio...
turi neva "overlokini" dygsni...ten tiesiog paprasciausias zigzagas, kurio be krasto apsiuvimo pedeles taip graziai net nenusiusi, o pacios pedeles nebuvo komplekte.
galima siuti dviguba adata, o antro strypelio spulei nera (susiprotejau ant privyniojimo strypelio soteliuka uzsideti antrojo siulo). Savaime suprantama, kad overlokinis dygsnis niekada neprilygs tikrajam overloku nusiutam, taciau esu maciusi kaip siuva draugiu masinos ir koki dygsniuka padaro...ir jis tikrai pranasesnis uz paprasciausia zigzaga
Mano masina siula kosmariskai painiodavo ir nuolat budavo problemu su apatiniu siulu, kol nesusiprotejau mest lauk plastikinius sotelius ir nusipirkau metalini, ta problema baigesi, siuvu nemazai, bet daugiau nebesipainiojo.
o vien jau instrukcija ko verta...
paveiksliukai tik knygeleje ne lietuviu kalba, o lietuviskoje instrukcijoje neatitinka nurodyti puslapiai, nusipirkus vargau vargau...tikrai vertejo pora simtu prisideti is nusipirkti daug rimtesne masina, nei kad dabar pinigeliai balon, o gero daikto vistiek neturiu
beja, kas galetu pakomentuoti teflonine pedele ir pedele su ratuku. Noriu siuti PUL plevele dengta audini ir veliurini audini, pirmu atveju noriu, kad man taip negarankstetu medziagos (kaip suprantu prilimpa pati pedele siuvant, del to gaunasi minetas defektas), antruoju kad "nenestu i sona", nes tik padidinus greiti atrodo savaime bega audinys is po pedeles.
O pedele su virsutiniu transporteriu kam tiksliai yra skirta?
ar buitinems siuvimo masinoms yra kantavimo pedele, kuri niekaip nelankstyta juostele kantuoja ant audinio? (as turiu tik kaip as vadinu daline kantavimo pedele, jau užlygintą juostele su ja galima uzsiuti)
Labai dekui uz atsakymus