Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

QUOTE(krkade @ 2010 11 12, 01:45)
Atsiprasau, jei ne i tema, bet turiu nedaug laiko , kad perskaityt visa tema. Siuvamoji pradejo oziuotis  verysad.gif Trukineja virsutinis siulas. Rodos visus budus zinau (keiciau adata, reguliavau siulo itempima, keiciau siula... siunu ne pirmus metus, patirties turiu).Gal turit kokiu ideju  blink.gif Bandziau kokios info nete ieskot, tai visos uzklausos i SM kreipia  biggrin.gif

paziurekite gal adata pasisuko istatykite isnaujo, arba suitempejais kaskas netaip paziurekite ar siulai teisingai suverti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balti @ 2010 11 11, 22:33)
sakykit, vis pasimastau apie siuvimo masina ir iskilo toks klausimas: o kuo skiriasi overlokas nuo klasikines?
Jei tarkim as noreciau isigyti tik namu ruosos poreikiams patenkiti: aksesuarai, interjero, rubu detalems,  zaislams?  4u.gif

Aciu ax.gif

ne į mane kreipėtės, ale vistiek smile.gif
Overlokas yra krašto apmėtymo mašina, ir apmėto taip kraštus kaip kad rūbų kuriuos nešiojate. Aišku namų reikmėm galit rast ir visai ne[rastą mašiną už kokius 700 Lt smile.gif Bet to siuvant rūbus galima naudoti tokias siūles, kurioms nereikia apmėtymo, pvz iš lino. Ir aišku jei pajusit kad reikai overloko tai ir isigysit. esmė ta, kad neverta pasiduoti pagundoms pirkti mašiną už 2000 Lt Tai ir kalbame kad už tą sumą imanoma įsigyti ir universalią ir overloka, ir iš jų bus daugiau naudos, nei iš universalios mašinos už 2000 Lt. Aišku, jei žmogui siūti malonumas, pinigų neskaičiuoja ir gali sau leisti, tai ai perka smile.gif
Atsakyti
[quote=braskexxx,2010 11 12, 13:09]
paziurekite gal adata pasisuko istatykite isnaujo, arba suitempejais kaskas netaip paziurekite ar siulai teisingai suverti g.gif

Ta viska jau keliskart patikrinus lens.gif Siandien atradau priezasti.Nuluzo strypelis ant kurio maunasi apatinio siulo rite cray.gif Vakar matyt ant plauko laikesi, o siandien bandant isimt/idet ritele nuluzo. Dabar reik kitos pagalbos- patikimo meistrelio Klaipedoje.Gal turit ka pasiulyti? Bandau issiaiskinti ar brangus remontas, jei taip, jungsiuos prie jusu ir ieskosiuosi naujos ax.gif Bet ta senoji toookia miela rolleyes.gif
Atsakyti
a ir dar, apsvieskite mane , nes seniai tuom nesidomejau.Ar yra buitines siuvimo masinos 2 viename? Siuvimo masina+overlokas? blink.gif Nelabai isivaizduoju ar galetu buti, nes overloke dar yra peiliai, kurie lygiai krasta nukerpa...
Atsakyti
QUOTE(krkade @ 2010 11 12, 18:15)
a ir dar, apsvieskite mane , nes seniai tuom nesidomejau.Ar yra buitines siuvimo masinos 2 viename? Siuvimo masina+overlokas?  blink.gif  Nelabai isivaizduoju ar galetu buti, nes overloke dar yra peiliai, kurie lygiai krasta  nukerpa...

nebūna...
\būna tokia a la overlokinė siūlė, bet ji neatstoja tikros overlokinės siūlės... na nebent jei medžiaga mažai brizgi, galima naudot, bet man asmeniškai nelabai patinka ir jei būčiau žinojus, pirkdama mašina išvis į tą siūlę dėmesio nebūčiau kreipus. Be to bent jau pas mane, kad ja nusiūt besusigarankščiavimu, reik siuti toliau nuo krašto, tada kirpt, o tai reiškias kad siūlės 1 cm palikt nepakanka ir t.t....
ir va būtent, normaliam overloke yra peiliai
Atsakyti
sveiki ,gal galite pagelbeti turiu tokia problemele su siuvimo masina ,pati jau nesusigaudau kas cia jei atsitiko .pabandysiu dabar kaip nors paaiskinti kas yra virsutinis siulas kazkaiptai sugeba uzsikabinti apacioje kur riteles korpusas ,na nezinau kaip ten tos detales vadinasi ,na istrauki ritele o tas virsutinis siulas uzsikabines uz tokio liezuvelio kur dedasi ritele .........kame reikalas siuvau viskas gerai buvo tik vienu metu ciaks ir nesiuna .......ka daryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele78: 12 lapkričio 2010 - 21:19
QUOTE(krkade @ 2010 11 12, 18:15)
a ir dar, apsvieskite mane , nes seniai tuom nesidomejau.Ar yra buitines siuvimo masinos 2 viename? Siuvimo masina+overlokas?  blink.gif  Nelabai isivaizduoju ar galetu buti, nes overloke dar yra peiliai, kurie lygiai krasta  nukerpa...

Kazkokia nesenai atsiradusi yra, lyg is Janome firmos, bet kiek teko skaityt apie ja, tai gan prastai atsiliepia. Va sita http://www.siuvimoma...mp;preke_id=103
Bet sako, kad ji neapmeto taip graziai kaip overlokas. Gal kas zino ir daugiau paaiskins.
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2010 11 12, 22:18)
sveiki ,gal galite pagelbeti turiu tokia problemele su siuvimo masina ,pati jau nesusigaudau kas cia jei atsitiko .pabandysiu dabar kaip nors paaiskinti kas yra virsutinis siulas kazkaiptai sugeba uzsikabinti apacioje kur riteles korpusas ,na nezinau kaip ten tos detales vadinasi ,na istrauki ritele o tas virsutinis siulas uzsikabines uz tokio liezuvelio kur dedasi ritele .........kame reikalas siuvau viskas gerai buvo tik vienu metu ciaks ir nesiuna .......ka daryti

pameginkite ritele istatyti giliau, taip atrodo kad ritele neideta i vieta mirksiukas.gif
Atsakyti
Gavau dovanu masina Janome IT1018 dziaugiuos kad ja turiu nes kai pati mokinuos siuvima tai pravercia ir namuose turet.jokiu gedimu kolkas neturi si masina o db uzsimaniau siuvinejimo masinos siaubas bet kai paziurejau kainas ir fantazija atsoko,o gal zinot kur pigesniu Klaipedoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskexxx @ 2010 11 13, 08:23)
pameginkite ritele istatyti giliau, taip atrodo kad ritele neideta i vieta  mirksiukas.gif

ne ritele tikrai gerai ideta ,suprantat uzsikabuna ne uz riteles o toliau kur dar tokie apvalus korpusai juos gali irgi isimti g.gif as jau buvau juos istraukus vel idejau nu taspats neisivaizduoju net kame reikalas net sunku man paaiskinti pabandysiu foto gal idet g.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojates Janome RX 18S? Ar verta ta masina 899lt.? ax.gif
Papildyta:
[quote=boruzele78,2010 11 13, 16:32]
ne ritele tikrai gerai ideta ,suprantat uzsikabuna ne uz riteles o toliau kur dar tokie apvalus korpusai juos gali irgi isimti g.gif as jau buvau juos istraukus vel idejau nu taspats neisivaizduoju net kame reikalas net sunku man paaiskinti pabandysiu foto gal idet g.gif

pabandyk idet nuotrauka, nes nelabai suprantu, ka is ten galima apart gaubtelio su ritele isimt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2010 11 13, 16:32)
ne ritele tikrai gerai ideta ,suprantat uzsikabuna ne uz riteles o toliau kur dar tokie apvalus korpusai juos gali irgi isimti  g.gif as jau buvau juos istraukus vel idejau nu taspats neisivaizduoju net kame reikalas net sunku man paaiskinti pabandysiu foto gal idet  g.gif

paziurekite ar riteleje siulai gerai susukti, ir arsiulai teisingai suverti, nes daugiause problemu buna del to mirksiukas.gif bet gal foto ikelkit bus aiskiau g.gif
Atsakyti