Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

QUOTE(Bekky @ 2011 05 17, 20:55)
Aš irgi girdėjau, kad Brother mašinose daug plastikinių detalių. Paieškok Bernina siuvimo mašinų, kiek žinau, apie 800 Lt galima labai gerą mašiną nusipirkti. Čia šveicariškos mašinos. Pati turiu Bernina overloką jau 4 metus, siuva, kaip bitutė, tai esu labai patenkinta.  thumbup.gif

Uz 800 Berninos nenupirksi, o nupirksi Bernette, ir dabar sitos masinos sveicariska kokybe net nekvepia, labai kaprizingos, tenka daug su siulo itempimais zaist, susidomejau jomis paskaicius cia, bet laiku radau visai kitokiu nuomoniu.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 05 17, 23:58)
Uz 800 Berninos nenupirksi, o nupirksi Bernette, ir dabar sitos masinos sveicariska kokybe net nekvepia, labai kaprizingos, tenka daug su siulo itempimais zaist, susidomejau jomis paskaicius cia, bet laiku radau visai kitokiu nuomoniu.

Na mano Bernette tikrai nekaprizinga, siunu aš su ja viską, daug ir su įvairiais siūlais. Mokėjau 850Lt. Ir aš šiaip tik gerus atsiliepimus apie šias mašinas radau smile.gif
Ypač kilpų kokybė man patinka, su kitom mašinom tokių gerų padaryti nepavykdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilemama: 17 gegužės 2011 - 22:13
QUOTE(Dovilemama @ 2011 05 17, 23:11)
Na mano Bernette tikrai nekaprizinga, siunu aš su ja viską, daug ir su įvairiais siūlais. Mokėjau 850Lt. Ir aš šiaip tik gerus atsiliepimus apie šias mašinas radau  smile.gif
Ypač kilpų kokybė man patinka, su kitom mašinom tokių gerų padaryti nepavykdavo.

Reikejo turbut zinot, kur geru atsiliepimu apie jas ieskot
Atsakyti
O aš vis dėlto labiau linkstu prie Janome. Tik dėl modeliuko negaliu apsispręsti. Norėčiau nebrangios. Norėčiau, kad siūtų ir ploną medžiagą, ir storesnę, pvz džinsą. Man tų siūlių daug nereikia, svarbiausia, kad prie paprasto ir zigzaginio žingsnio būtų trikotažinė siūlė ir kilpų apsiuvimas. O kaip ta overlokinė siūlė? Ar kas nors naudojatės?
Atsakyti
Aš turiu bernette, bet jei pirkčiau antrą kartą - imčiau janome, manau 4u.gif
Atsakyti
Na, dėl siuvimo mašinos nieko negaliu sakyti, bet overlokas BERNINA tikrai laaabai geras. Be to, dar turiu BERNINA siuvinėjimo mašiną, tai irgi dirba labai gražiai ir patikimai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa17 @ 2011 05 18, 13:27)
O aš vis dėlto labiau linkstu prie Janome. Tik dėl modeliuko negaliu apsispręsti. Norėčiau nebrangios. Norėčiau, kad siūtų ir ploną medžiagą, ir storesnę, pvz džinsą. Man tų siūlių daug nereikia, svarbiausia, kad prie paprasto ir zigzaginio žingsnio būtų trikotažinė siūlė ir kilpų apsiuvimas. O kaip ta overlokinė siūlė? Ar kas nors naudojatės?

Aš dažnai naudoju savo siuvimo mašinos overlokine siūlę, kad apmėtyti pavyzdžiui kelnių apačią prieš jas palenkiant arba kitur. Mano mašina turi 7 mm siūlės plotį, tai apmėto gana gerai. Taigi mano poreikiams kol kas pakanka, tačiau vistiek norėtusi tikro overloko ax.gif .
Trikotažui palenkti naudoju dvigubą adatą, visai panašu į tikrą palenkimą su tikra trikotažine mašina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilemama: 18 gegužės 2011 - 20:37
Sveikos, siuvėjos smile.gif

Turiu JANOME mašiną, nenaują... kažkas atsitiko, apatinį siūlą labai velia, susuka arba toks laisvas lieka. Nežinau, ar čia reikia į remontą jau užrašyt, ar kažką dar galima padaryt. Visas, atrodo, operacijas išbandžiau... nieko...
Atsakyti
Mamos, gal ką žinot apie siuvimo mašiną LEADER VS 770E ?????
Atsakyti
Sveiki, gal kas galetu patarti kuri siuvimo masina geresne elektromechanine ar kompiuterizuota? buciau dekinga, kad kas is naudojanciu pakomentuotu kuri geriau. 4u.gif
Atsakyti
ir mane tas domina, nusiziurejau kompiuterizuota leader vs770e...patarkit kas naudojat kompiuterizuotas....
Atsakyti
QUOTE(Agurkiene @ 2011 05 20, 20:44)
Sveikos, siuvėjos smile.gif

Turiu JANOME mašiną, nenaują... kažkas atsitiko, apatinį siūlą labai velia, susuka arba toks laisvas lieka. Nežinau, ar čia reikia į remontą jau užrašyt, ar kažką dar galima padaryt. Visas, atrodo, operacijas išbandžiau... nieko...

Valyt bandet? 4u.gif
Atsakyti