Noreciau ir as patarimo
Nesu siuveja, bet pati sau smulkius palenkimus, pagalveles, uzuolaidas galiu pasisiuti.
Nusiziurejau 3 masinas (is pigiausiu) ir pasimeciau, kuri firma ir modelis geresni. Gal patartumete?
O gal apskiritai siu pirkti neverta?
http://pigu.lt/buiti...s2125?id=109066
http://pigu.lt/buiti..._8280?id=573749
http://pigu.lt/buiti..._1409?id=800414
Is anksto dekoju
Noriu gauti kompetetingu zmoniu patarima: kiek galima tiketis gauti uz tokio tipo nenauja , puikios bukles siuvimo masina
QUOTE(lenny @ 2011 04 02, 15:54)
Parduodu buitine siuvimo masian Husqvarna Viking Lena. Pilnai sukomplektuota, puikios bukles, mazai naudota. Metalo keramikos detales. 22 siuliu tipai. Savo laiku kainavo 1900 lt, siulykit savo kaina i AZ
QUOTE(lenny @ 2011 04 13, 14:24)
Noriu gauti kompetetingu zmoniu patarima: kiek galima tiketis gauti uz tokio tipo nenauja , puikios bukles siuvimo masina
Nesu kompetetinga, bet kai nuspręsi, kiek už ją nori gauti,. norėčiau žinot Aš kaip tik mamai ieškau
ieskau pirkti paprasciausios mini siuvimo masinytes....i az
QUOTE(agne_a85 @ 2011 05 07, 09:39)
ieskau pirkti paprasciausios mini siuvimo masinytes....i az
čia ne skelbimų lenta.. mes čia dalinamės patarimais.
Laba, visada svajojau siuti, bet niekad nemokejau, ir dabar nemoku, bet labai noriu ismokti, gal kas patartumete pradedanciajai kokia masina geriausia rinktis, dabar mokeciau tik pasisiuti patalyne, bet noreciau , kad masina ir apmetytu, kad medziagyte neirtu.Ar kas galetu patarti kokia geriausia rinktis? Mane drauges ikalbineja pirkti automatizuota tad kiek pasiziurejau kainos atzvilgiu man patiko JANOME DC3030, o siaip iki tol ziurinejau mechanines iki 500 lt. O ka patarsit jus? Is anksto dekoju
QUOTE(neringa17 @ 2011 05 15, 15:41)
Sveikutės,
Ir aš ieškausi siuvimo mašinos. Anksčiau naudojausi tarybine Čaika, bet atėjo laikas keisti. Noriu, kad būtų su trikotažine siūle. Iš pradžių žiūrėjau Brother, bet man nepatinka, kad visos jų detalės plastmasinės. Kokie jūsų atsiliepimai apie Janome siuvimo mašinas?
Ir aš ieškausi siuvimo mašinos. Anksčiau naudojausi tarybine Čaika, bet atėjo laikas keisti. Noriu, kad būtų su trikotažine siūle. Iš pradžių žiūrėjau Brother, bet man nepatinka, kad visos jų detalės plastmasinės. Kokie jūsų atsiliepimai apie Janome siuvimo mašinas?
Turiu, patinka, kolkas tfu-tfu be problemų.
QUOTE(neringa17 @ 2011 05 15, 21:33)
Pas mane w23u, patinka, nes siuva be kaprizu ka bepakistum, nereikia kiekviena karta zaisti su siulo itempimais. Internete kazkur buvau radus, kainavo virs tukstancio, gal 1200lt, nors is pradziu, kai pradejau masinos ieskotis, galvojau uz kokius 700 pirkti, bet nemazai visko paskaicius... turiu ka turiu.
QUOTE(neringa17 @ 2011 05 15, 15:41)
Sveikutės,
Aš irgi girdėjau, kad Brother mašinose daug plastikinių detalių. Paieškok Bernina siuvimo mašinų, kiek žinau, apie 800 Lt galima labai gerą mašiną nusipirkti. Čia šveicariškos mašinos. Pati turiu Bernina overloką jau 4 metus, siuva, kaip bitutė, tai esu labai patenkinta.
QUOTE(Bekky @ 2011 05 17, 21:55)
Aš irgi girdėjau, kad Brother mašinose daug plastikinių detalių. Paieškok Bernina siuvimo mašinų, kiek žinau, apie 800 Lt galima labai gerą mašiną nusipirkti. Čia šveicariškos mašinos. Pati turiu Bernina overloką jau 4 metus, siuva, kaip bitutė, tai esu labai patenkinta.
Ir aš turiu Bernina siuvimo mašiną, tai laabai patenkinta , siuna ji man viską. O dėl plasmasinių detalių, tai ankstesniame forume daug rašoma buvo, kad ypač Singer siuvimo mašinos jų daugiausiai turi (aišku šiuolaikiniai, o ne senoviniai). Nors tiesą pasakius, kai rinkausi sau pirkti, tai bandžiau Janome mašinas, tai nelabai patiko - lengvutės tokios ir siuvo kietokai. Čia tik mano nuomonė. Dabar dairausi overloko..