Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

QUOTE(lapesnapee @ 2011 03 31, 06:49)
Aciu uz pasisakymus ir nuomones  4u.gif  4u.gif  na mane pamokins tai busima uosvene tikiuosi , tik kol kas nenoriu sakyt ,kad perku ,nes sakys ,kad galiu bet kada atvaziuot pas ja ka noriu pasisiut... be reikalo pinigu nelaidyt ir pan mirksiukas.gif jinai dirba siuveja  biggrin.gif veliau pasakysiu ,kad maniskis parveze is uzsienio  ax.gif 

va o del modelio tai taip man ir jau smegenys perdege  doh.gif tik tiek ,kad sakau ismoksiu siut  biggrin.gif  ir noresis kokiu fintu gi, o antros nesinores pirkt  mirksiukas.gif  4u.gif

Zinoma ismoksit, nera ten ka daug moket, as irgi nesiuvau nuo mokyklos laiku, bet nustebau, kaip paprasta viskas yra, pardavejas isejo is namu,iveriau pagal instrukcija siula ir pradejau siut... Tik kai pirksit, isbandykit,kaip siuva, ar sureguliuota butent ta, kuria imat, nes gali tekt su siulo itempimais ilgai zaist. As tai iki siol nelabai lendu tu itempimu reguliuot,tik adatas keiciu. Man tai labai patinka funkcija, kuri greiti riboja, as iki siol ant vezliuko siunu ir labai tvarkingai viskas gaunas.
Nelabai suprantu,ka reiskia drozti masina,gi ne vaikas atsiseda. Nepirkit visai prastos, nes poto geresnes uzsinoresit. Kai apsispresit del modeliuko,galit parasyt man,galesiu apie ji paskaityt atsiliepimus,zinau kur ju daug yra, ar neraso ka nors labai blogo. mirksiukas.gif
Atsakyti
na man vyras nupirko tokią papigiai mašina. nesu aš siuvėja, bet kaip sakant patalynei pasisiūt. Tai dabar po kelių siuvimų ji manęs nebeklauso sad.gif o siųt noro atsiranda vis daugiau. man per stipriai įtempia viršutinį siūlą. o apatinis per laisvas ir dar kas koks ketvirtas žingsnis gaunasi dar laisvesnis.
mašina tai queen delux 400. na no name. nesijuokit. bet nam superinės ir nereikėjo. tai sakau po Velykų ieškausi meistro Vilniuje, arba taupausi ant geresnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2011 04 03, 18:05)
na man vyras nupirko tokią papigiai mašina. nesu aš siuvėja, bet kaip sakant patalynei pasisiūt.  Tai dabar po kelių siuvimų ji manęs nebeklauso sad.gif o siųt noro atsiranda vis daugiau.  man per stipriai įtempia viršutinį siūlą. o apatinis per laisvas ir dar kas koks ketvirtas žingsnis gaunasi dar laisvesnis.
mašina tai queen delux 400.  na no name. nesijuokit.  bet nam superinės ir nereikėjo.  tai sakau po Velykų ieškausi meistro Vilniuje, arba taupausi ant geresnės smile.gif

Ar bandet ja issivalyt, gali buti tiesiog po metaliniu dangteliu susirinke daug dulkiu, siuliuku, kas tikrai turi itakos siunant.
dar paziurekit, ar tikrai viska siula suveriat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2011 04 03, 18:05)
na man vyras nupirko tokią papigiai mašina. nesu aš siuvėja, bet kaip sakant patalynei pasisiūt.  Tai dabar po kelių siuvimų ji manęs nebeklauso sad.gif o siųt noro atsiranda vis daugiau.  man per stipriai įtempia viršutinį siūlą. o apatinis per laisvas ir dar kas koks ketvirtas žingsnis gaunasi dar laisvesnis.
mašina tai queen delux 400.  na no name. nesijuokit.  bet nam superinės ir nereikėjo.  tai sakau po Velykų ieškausi meistro Vilniuje, arba taupausi ant geresnės smile.gif

gal apatinis per laisvas g.gif , na nekeiskit dar mašinos čia gali būti kaip su šokėju biggrin.gif , patikrinkit ar suvertas gerai siūlas, kaip sako LauGėlė, apatinį siūlą peržiūrėkit, kaip įdedat ritelę paimkit už siūlo ir leiskit kabėti, jis turi nečiuožti, bet šiek tiek krestelėjus turi ritelė suktis, o meistras apskritai nepamaišytų parašytumėte ,kad šiek tiek pamokintų tokius nedidelius "remontukus" pačiai pasižiūrėti, į ką atkreipti dėmesį ir t.t
Atsakyti
Mergaites, labai reikia jusu pagalbos. Gal kuri turite instrukcija siuvimo masinos VICTORIA 735N arba 835N. Laaaabai reikia.

Lauksiu i az 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
noriu jusu konsultacijos. matau, kad dauguma esate patyre siuvejeles, tai gal galetumete patarti, kokia masina pirkti, kad siuvinius apmetytu "fabričnai" ir is karto, kai jau siuvama? Labai brangios nenoreciau pirkti, bet jei kitaip neiseis issiversti, tai ka darysi... Ir gal galite patarti, kur galima pigiau isigyti? Mano siuveja sake, akd overloko reikia.. Labai lauksiu atsakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 04 09, 19:18)
Sveikos mergaites,
noriu jusu konsultacijos. matau, kad dauguma esate patyre siuvejeles, tai gal galetumete patarti, kokia masina pirkti, kad siuvinius apmetytu "fabričnai"  ir is karto, kai jau siuvama? Labai brangios nenoreciau pirkti, bet jei kitaip neiseis issiversti, tai ka darysi... Ir gal galite patarti, kur galima pigiau isigyti? Mano siuveja sake, akd overloko reikia..  Labai lauksiu atsakymu  4u.gif

oi tai jum reik overloko, siuvančio keturiais siūlais... Kad tuo pat metu siutu ir tiesiai ir mėtytų...
Aš overloku nesu siuvus, tai mano žinios va kaupiamos tik teoriškai, nes pati noriu pirkti.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 09, 20:48)
oi tai jum reik overloko, siuvančio keturiais siūlais... Kad tuo pat metu siutu ir tiesiai ir mėtytų...
Aš overloku nesu siuvus, tai mano žinios va kaupiamos tik teoriškai, nes pati noriu pirkti.

Gal zinote, kur pigiau imanoma nupirkti?
Atsakyti
Jums reikia overloko biggrin.gif , žiūrint ką siūsit jei trikotažą tai ketursiūlis, jei norite apmėtyti ir šalia grandininio dygsnio tai penkiasiūlis.
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 04 09, 22:54)
Jums reikia overloko  biggrin.gif , žiūrint ką siūsit jei trikotažą tai ketursiūlis, jei norite apmėtyti ir šalia grandininio dygsnio tai penkiasiūlis.

Liną ir medziagas su elastanu 4u.gif Aciu labai mergaites 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nežinau, ar čia man atsakytumėt į tokį klausimą: gal kuri turit siuvimo mašiną Kohler ZICK-ZACK. Ji yra vokiška, gana sena, tarybinių laikų. Gal kas turit instrukciją kaip ja naudotis. Ten pilna visokių papildomų kojelių, taigi ir funkcijų turėtų atlikti nemažai. Gal kas galėtumėt padėti bigsmile.gif Būčiau laaabai dėkinga už instrukciją ar kokią kitą nuorodą yess.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Jungiuosi ir aš į jūsų gretas su klausimais 4u.gif
Pati turiu siuvimo mašiną privileg 504, tačiau noriu siūti ir storesnę medžiagą, bei odą, tai buvo kilusi idėja nusipirkti papigiai pramoninę siuvimo mašiną, kaip manot ar verta? g.gif
Atsakyti