QUOTE(lapesnapee @ 2011 03 31, 06:49)
Aciu uz pasisakymus ir nuomones na mane pamokins tai busima uosvene tikiuosi , tik kol kas nenoriu sakyt ,kad perku ,nes sakys ,kad galiu bet kada atvaziuot pas ja ka noriu pasisiut... be reikalo pinigu nelaidyt ir pan jinai dirba siuveja veliau pasakysiu ,kad maniskis parveze is uzsienio
va o del modelio tai taip man ir jau smegenys perdege tik tiek ,kad sakau ismoksiu siut ir noresis kokiu fintu gi, o antros nesinores pirkt
va o del modelio tai taip man ir jau smegenys perdege tik tiek ,kad sakau ismoksiu siut ir noresis kokiu fintu gi, o antros nesinores pirkt
Zinoma ismoksit, nera ten ka daug moket, as irgi nesiuvau nuo mokyklos laiku, bet nustebau, kaip paprasta viskas yra, pardavejas isejo is namu,iveriau pagal instrukcija siula ir pradejau siut... Tik kai pirksit, isbandykit,kaip siuva, ar sureguliuota butent ta, kuria imat, nes gali tekt su siulo itempimais ilgai zaist. As tai iki siol nelabai lendu tu itempimu reguliuot,tik adatas keiciu. Man tai labai patinka funkcija, kuri greiti riboja, as iki siol ant vezliuko siunu ir labai tvarkingai viskas gaunas.
Nelabai suprantu,ka reiskia drozti masina,gi ne vaikas atsiseda. Nepirkit visai prastos, nes poto geresnes uzsinoresit. Kai apsispresit del modeliuko,galit parasyt man,galesiu apie ji paskaityt atsiliepimus,zinau kur ju daug yra, ar neraso ka nors labai blogo.