Laba visom
noreciau zinanciu ir suprantanciu patarimo
esu visiskai zalia, siuvau pries kelis metus patalyne pas uosviene, su jos pagalba
ir mokykloj kiek teko pasiut, bet vis pasvajoju apie siuvimo masina namie, o siuo metu taip uzsiskiedziau ,kad vos nenulekiau ir nenusipirkau bile ko- paziurejau visos vienodos tik kainos skiriasi
tiesiog kunkuliuoju kaip man jos reikia
truks plys
tad pasedejau pora dienu prie interneto ,skaiciau kas svarbiausia ir pagal moteriskaiciu nuomones mazdaug atsirinkau firmas ir funkcijas kokios reikalingos masinai (turint omeny ,kad jei patiks ir imsiu nemazai siuti ,na kad nebutu visai paprasta ,bet ir kaina nebutu didele
) tikiuosi supratot
zodziu as net uzsirsiau lapuka funkciju ir dejau pliusiukus kokia masina turi kuri ne
pasakykit ar mano reikalavimai teisingi
:
funkcijos -
* adatos padeties nustatymas
* galimybe dirbti su dviguba adata
* greicio reguliavimas
* siulo iverimas nukirpimas
* audinio transporteriu atjungimas
*dygsnio plocio, ilgio reguliavimas
*pedeles spaudimo reguliavimas (papildomas pakelimas)
* virsutinio siulo itempimo reguliavimas
dar privalumas butu - siuvinejimo funkcija
siules : tiesi, overlokine, zigzag, trikotazine, sustiprinta, auto sagos kilpa, pasleptas pametymas, gal dar gumos siuvimo
ir klausimas-
pas visas buna darbo zonos apzvietimas? ar tik paraso ne visur
pagal siuos kriterijus nusiziurejau kelias siuvimo masinas ,tik va beda kad neradau tokios pagal aprasyma ,kad butu VISOS funkcijos
o gal neparaso visko..
tai va viena is ju yra VERITAS creative ,bet gaila ,kad kilpos siuvimas is 4 z, nabet tiek to, tik neradau kad butu parasyta
ar atsijungia tie transporteriai ? (nes skaiciau, kad norint pridet koki prieda (pvz gelyciu rasto siuvinejima) reikia kad jie atsijungtu) :)skaiciau ,kad geras dalykas.. kaina apie 600 su virs
kita JANOME 419s
yra viskas ir galinga 85 w ,bet va nera adatos valdymofunkcijos ir galimybes dirbt su
dviguba adata zodziu ar galit apsviest
kam tai naudojama ir ar tai reikalinga ?, gal nieko tokio ? nes lb linkstu link sios
kaina panasi i veritas
dar viena yra JANOME 2041 -taip pat atitinka visas funkcijas, tik neradau ,kad butu
reguliuojama pedeles prispaudimas , ar tai lb svarbu ? kaina virs 600 lt
dar nuziurejau JANOME exel 18w ,bet kiek atsimenu jinai brangesne ir taip pat neturi dvigubos adatos f jos
prasau padekit man
kuria masina geriau pasirinkt , be kurios funkcijos isiversciau ? ar gal turit ka patart kita kokia nelabai brangia ?
is anksto dekoju , iki rytojaus noreciau apsisprest
Papildyta:dar buvau parduotuvej kaune,ju internetinis puslapis siuvimostilius.lt, tai man ten siule kazkokia naujiena ,lb gera kaina 1300lt - JANOME DXL 603 ,mazai info apie ja ,kompiuterizuota ,na mane kaip sarka tai lb suvyliojo
tik kaina didoka, bet ar su tokia kompiuterizuota bedu nebutu
ir sakau info nera musu kalba ,rusu nepanimaju, annglu tokia techniska kalba ir nelabai supratau
,bet turbut jau yra visos funkcijos tos
Papildyta:dar buvau parduotuvej kaune,ju internetinis puslapis siuvimostilius.lt, tai man ten siule kazkokia naujiena ,lb gera kaina 1300lt - JANOME DXL 603 ,mazai info apie ja ,kompiuterizuota ,na mane kaip sarka tai lb suvyliojo
tik kaina didoka, bet ar su tokia kompiuterizuota bedu nebutu
ir sakau info nera musu kalba ,rusu nepanimaju, annglu tokia techniska kalba ir nelabai supratau
,bet turbut jau yra visos funkcijos tos
kaip manot?