Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas 4 tema

QUOTE(chuchundra @ 2011 03 15, 14:04)
Nenoreciau masinos su bet kokiom problemom,net ir zinant is anksto.

priklausys nuo to, ar mokėsit ir tinkamai elgsites su ta mašina 4u.gif ; būtinai reikia perskaityti instrukciją ir tik tada bandyti siūti. Brokų pasitaiko visur. Nedarykit tragedijos lygioj vietoj. Teisingai sako- reikia rinktis mašiną pagal poreikius.
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2011 03 15, 14:13)
priklausys nuo to, ar mokėsit ir tinkamai elgsites su ta mašina 4u.gif ; būtinai reikia perskaityti instrukciją ir tik tada bandyti siūti. Brokų pasitaiko visur. Nedarykit tragedijos lygioj vietoj. Teisingai sako- reikia rinktis mašiną pagal poreikius.

Kazka ne taip supratot,mano be problemu siuva.
Atsakyti
Sveiki,as ieskau detales siuvimo masinai brother VX-1O60,gelezine plokstele kuri ten yra po kojele,nezinau kaip tiksliai vadinasi,zodziu kur reikia leisti audini tarp masinos ir kojeles apacoije buna plokstumele gelezine tai man jos truksta.
Atsakyti
Gal žinot kokį mašinų meistrą Panevėžyje?
Sugedo mano mašina, bandė vienas mėgėjas pataisyt, bet nieko neišėjo. ax.gif
Atsakyti
Turiu mašiną čaika 142 sena jau ta masina, bet dar truputi siuna... kai siunu zigzagine siule, tai yra taip kad kokius 8 dyksnius padaro kaip ir priklauso - zigzagu,o sekanti dygsni padaro tiesu, paskui vel zigzagines siules daro.... ka cia pareguliuot galimetu, kad visos siules butu zigzagines? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nidra @ 2011 03 19, 18:51)
Turiu mašiną čaika 142 sena jau ta masina, bet dar truputi siuna... kai siunu zigzagine siule, tai yra taip kad kokius 8 dyksnius padaro kaip ir priklauso - zigzagu,o sekanti dygsni padaro tiesu, paskui vel zigzagines siules daro.... ka cia pareguliuot galimetu, kad visos siules butu zigzagines?  ax.gif

visų pirmą reikėtų patikrinti/pakeisti adatą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nidra @ 2011 03 19, 18:51)
Turiu mašiną čaika 142 sena jau ta masina, bet dar truputi siuna... kai siunu zigzagine siule, tai yra taip kad kokius 8 dyksnius padaro kaip ir priklauso - zigzagu,o sekanti dygsni padaro tiesu, paskui vel zigzagines siules daro.... ka cia pareguliuot galimetu, kad visos siules butu zigzagines?  ax.gif

Man ant naujos taip buvo...tai ir valiau, ir adatas keiciau, nepadejo, bet kaip issisprende problema, nemokesiu normaliai paaiskint, bet gali suprasit...dar pries iveriant siula i adata yra tokios kilpeles per kurias praverti siula reikia, tai verdavau visada pro viena, desinej pusej, ir tik kai pabandziau per kita puse, per kaire, persiverti ta siula, dingo visi prasokimai, siulu velimai, matyt, todel, kad siulas pradejo centruotai eiti, o pro desine puse siulas sonu ejo i adata ir tai veike... neiznau, ar padejau, jei yra tokios pat dvi kilpeles, pabandykit pravertti per kitur siula.
Atsakyti
QUOTE(LauGėlė @ 2011 03 19, 19:23)
Man ant naujos taip buvo...tai ir valiau, ir adatas keiciau, nepadejo, bet kaip issisprende problema, nemokesiu normaliai paaiskint, bet gali suprasit...dar pries iveriant siula i adata yra tokios kilpeles per kurias praverti siula reikia, tai verdavau visada pro viena, desinej pusej, ir tik kai pabandziau per kita puse, per kaire, persiverti ta siula, dingo visi prasokimai, siulu velimai, matyt, todel, kad siulas pradejo centruotai eiti, o pro desine puse siulas sonu ejo i adata ir tai veike... neiznau, ar padejau, jei yra tokios pat dvi kilpeles, pabandykit pravertti per kitur siula.

Ačiū 4u.gif pas mane sena ta masina ir tikriausiai nera tiek daug visokiu pravėrimų kaip naujose..... bet dar kartą patikrinau siūlą, ir pastebėjau kad jis neužkabintas ant tokio kabliuko doh.gif dabar jau viskas tvarkoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nidra @ 2011 03 19, 20:06)
Ačiū  4u.gif  pas mane sena ta masina ir tikriausiai nera tiek daug visokiu pravėrimų kaip naujose..... bet dar kartą patikrinau siūlą, ir pastebėjau kad jis neužkabintas ant tokio kabliuko  doh.gif  dabar jau viskas tvarkoje  lotuliukas.gif

bigsmile.gif nu va, dziaugiuosi padejus thumbup.gif
Atsakyti
labas! uzsimaniau pirkti overloka)) na ir krito i aki -Krašto apmėtymo mašina (overlokas) JAGUAR 087D , gal kas susidure , gal turit kas , noreciau nuomone suzinot! man patiko jis tuo kad galima padaryt ir 4, 3 , 2 -siulu, kaina apie 1100, pasakykik savo nuomone , kas kaip galvoja 4u.gif ax.gif
Atsakyti
As dar noriu paklausti, ar perkant siuvimo masina yra kokie reikalavimai del jos galingumo, kad galimetu ilgai per diena siuti, o ne valanda? g.gif
Atsakyti
Gal kasnors galetu parekomenduoti gera meistra Vilniuje... Parsinesiau senute caika, bet apatini siula trauklioja... Kol ranka suku, tai kaip ir viskas gerai, bet tik pereinu ant pedalo ir puks siulo nera.... ir virsutinis siulas nesireguliuoja normaliai, vis per daug itemptas, gal parudyjus ta dalis g.gif
Zodziu bandziau visaip jau reguliuoti, bet matau, kad be meistro pagalbos neissiversiu sad.gif
Atsakyti