QUOTE(*Gabriella* @ 2011 01 06, 22:46)
Prasidėjo 6 chemo.
Aš šiandien po lašų, gavau doxą, ryt laukia cisplatina- 6val laša
Kraujas buvo geras

Net virš 7 leuko, HB 113.
Bet mergytės klausykit- šian pora valandėlių lašėjau, dar užsukau grįždama i pardę užsukau sau kelis skanėstus pasiėmiau

Tada pora valandėlių pamiegojau iki kol grįžo mano brangenybė. Atsikėlus taaaaaaaip šalta buvo, kaulus lyg laužė, pasimatuoju tempą- 37,5

MB jau visą savaitę labai sloguoja. Kaliau vitC ir paracetamolio- iškart akyse prašviesėjo. Nors norėjau laukt ir stebėt ar kils ar ne, bet..
Kaži pasisakyt ryt savo onko

Planuoju ne

Kol tą kraują patikrins kol tą aną, tai sėdėsiu su savo lašais jei leis iki vakaro

Žadu stebėt save, ir jei naktį ar ryte bus blogiau tada pasisakysiu
Beje man pirmadienį paskyrė KT

Siūlė nukelt chemo dar savaitėlei po KT, bet ką aš žinau ar galima tą pačią dieną lašintis ir KT

Sakė jog nieko tokio tai nekėlėm. Pirma padarys kompą, vėliau sulašins. Nes Etoposidas laukia.
Sveikinu su paskutine chemija

Man rodosi, kad reiktų gydytojai pasisakyti apie temperatūrą. Aišku, jei dar būtų ryte. Mamytei niekada nelašindavo chemijos , jei būdavo temperatūros - ją tiesiog nukeldavo... O tu dar turi sveikatėlės po parduotuves vaikščioti :

Tai gerai, bet negerai, kad nesaugai savęs - dabar vėl ir gripai pradeda galveles kelti, o per chemijas ypatingai reikia save tausoti, negalima eiti į tokias vietas, kur daug žmonelių renkasi. Atsiprašau...

Na, bet rytoj, gal viskas bus gerai...