Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai

QUOTE(Kerė @ 2007 01 02, 12:01)
Aš irgi  biggrin.gif Pora kartų šiemet pažiūrėjau  ax.gif Kažkiek ilgiuosi tų laikų, kai gyvenimo tempas buvo daug lėtesnis, kai ne materialūs dalykai ir ne telikas buvo svarbiausia per šventes  g.gif

As irgi kelis kartus paziurejau per sventes "po pirties" smile.gif Ir vakar ziurejau, nu fainas filmas smile.gif Geru emociju pripildo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 02, 11:08)
As irgi kelis kartus paziurejau per sventes "po pirties" smile.gif Ir vakar ziurejau, nu fainas filmas smile.gif Geru emociju pripildo smile.gif

Aha thumbup.gif Šiemet jis kažkaip ypatingai filosofiškai nuteikė g.gif Kai buvau jaunesnė į jį daugiau žiūrėjau kaip į komediją, o dabar į visai kitus dalykus dėmesį kreipiu smile.gif
Atsakyti
O man pats pačiausias rusų filmas buvo "Šuo ant šieno". thumbup.gif Jau koks būdavo džiaugsmas, kai jį pamatydavau. Dar labai patiko rusiškasis kapitonas Nemo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 02, 11:08)

Man irgi jis patinka, kiek žiūriu, vis tiek neatsibosta...
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 02, 12:08)
As irgi kelis kartus paziurejau per sventes "po pirties" :) Ir vakar ziurejau, nu fainas filmas smile.gif Geru emociju pripildo smile.gif

QUOTE(Kerė @ 2007 01 02, 12:14)
Aha  thumbup.gif Šiemet jis kažkaip ypatingai filosofiškai nuteikė  g.gif Kai buvau jaunesnė į jį daugiau žiūrėjau kaip į komediją, o dabar į visai kitus dalykus dėmesį kreipiu  smile.gif

QUOTE(dzindzilia @ 2007 01 03, 20:38)
Man irgi jis patinka, kiek žiūriu, vis tiek neatsibosta...

Visoms "Likimo ironijos arba po pirties" fanėms įdomi/džiugi žinia - jau kuriamas jo tęsinys smile.gif thumbup.gif

„Naktinio patrulio“ režisierius stato „Likimo ironiją-2“ (5)
„Interfax“-BNS ir lrytas.lt inf.
2006-12-31 16:17

Peterburge pradėtas filmuoti kultinio sovietinio filmo „Likimo ironija, arba Po pirties“, tęsinys.

Atgaivinti milijonų žiūrovų mėgstamą naujametį filmą pasišovė „Naktinio patrulio“ režisierius Timūras Bekmambetovas.

Eldaras Riazanovas, pirmosios „Likimo ironijos“ autorius, gana palankiai sureagavo į ne tokio garsaus kolegos sumanymą.

„Man davė perskaityti scenarijų, ir aš neprieštarauju. Gerbiu Timūrą ne už „Patrulius“, bet pirmiausia už reklaminius filmukus „Pasaulinė istorija - bankas „Imperial“. Tai tiesiog šaunu!“, - sakė E.Riazanovas.

Naujoji „Likimo ironija“ ir statoma bus naujoviškai - T.Bekmambetovas tvirta ranka perrašė E.Riazanovo filmo pabaigą.

Pagal jo versiją Ženia Lukašinas ir Nadia taip ir nesusituokė. Nadia ištekėjo už Ipolito, pagimdė dukterį, o Lukašinas grįžo pas Galią, jiedu susilaukė sūnaus. Apie šiuos įvykius ir sukasi naujojo filmo veiksmas.

T.Bekmambetovas pasikvietė žinomus „patrulius“: Konstantiną Chabenskį, Žaną Friskę ir Viktorą Veržbickį. Jiems patikėta papasakoti Lukašinų sūnaus ir Nadios bei Ipolito dukters, kurią vaidins Liza Bojarskaja, meilės istoriją.

„Klasikinį“ istorijos foną garantuos „veteranai“ - Andrejus Miagkovas (Lukašinas vyresnysis) ir Barbara Brylska (Nadia) bei Jurijus Jakovlevas (Ipolitas). Filmo veiksmas visus nukels net į Prahą.

Filmas pasirodys 2008 metų gruodį ir vadinsis „Likimo ironija, arba Su nauja laime“.

Peterburgas filmavimo grupę pasitiko be sniego, bet režisierius prisiminė, kad ir E.Riazanovui kadaise buvo iškilusi panaši problema, tad nusprendė pasitelkti į pagalbą specialią sintetinę dangą ir dirbtinę sniego pudrą.

Peterburge buvo kuriamos pirmos keturios filmo scenos. Labiausiai verianti širdį - Ženios ir Nadios susitikimas. Čia žodžių beveik nereikėjo: įsimylėjėliai tiesiog žvelgia vienas į kitą geležinkelio stoties perone, paskui jis sėda į traukinį ir darda į Maskvą, o ji lieka gimtajame mieste.

Ženios ir Galios sūnus Kostia - gydytojas (K.Chabenskis). Kartą po konferencijos Peterburge vykusiame vakarėlyje jis šiek tiek padaugina, o pabudęs nusprendžia, jog yra Maskvoje, pasičiumpa taksi ir važiuoja į Statybininkų gatvę.

Čia jau žiūrovams pažįstamame bute jį randa Ipolito ir Nadios duktė Nadiuša. Netrukus pasirodo dar vienas personažas - jos sužadėtinis, verslininkas Iraklijus (Sergejus Bezrukovas).
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2007 01 02, 12:14)
Aha  thumbup.gif Šiemet jis kažkaip ypatingai filosofiškai nuteikė  g.gif Kai buvau jaunesnė į jį daugiau žiūrėjau kaip į komediją, o dabar į visai kitus dalykus dėmesį kreipiu  smile.gif

Būtent, aš irgi visai kitaip tą filmą pamačiau drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Antigonė @ 2006 09 24, 12:27)
"Maskva netiki ašaromis" vienas ir geresnių...

o gal kartais turi šitą kiną? labai norėčiau pamatyti ax.gif o parsisiųst nerandu niekur..

QUOTE(Jurate1971 @ 2006 10 23, 09:16)
4u.gif Likimo ironija arba po pirties . Galiu ziuret ir ziuret. Ziuriu kiekvienais metais ir neatsibosta thumbup.gif

drinks_cheers.gif žiūrėjau dar kartą šiemet šitą, liuskiškas kinas, kaip ir visi kiti šuriko nuotykiai..
Atsakyti
Jo jau rusisku filmu pries sventes tai uzderejo ir likimo ironija ir per maskva netiki asarom rode ir ivanas vasiljevicius keicia profesija ir daug kitu dar rode ne tik per lietuviu bet ir per rusu kanalus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2007 01 03, 22:08)
Jo jau rusisku filmu pries sventes tai uzderejo ir likimo ironija ir per maskva netiki asarom rode ir ivanas vasiljevicius keicia profesija ir daug kitu dar rode ne tik per lietuviu bet ir per rusu kanalus thumbup.gif

cool.gif nerodo pas amne ruskių, blogai...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 03, 23:56)
cool.gif  nerodo pas amne ruskių, blogai...

Per BTV nemažai rodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2007 01 04, 10:22)
Per BTV nemažai rodo  mirksiukas.gif

niu taip, poer tą dar parodo, sutinku, o tai ką, MAskva netiki ašaromis ir rodė šiais metais? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 04, 11:40)
niu taip, poer tą dar parodo, sutinku, o tai ką, MAskva netiki ašaromis ir rodė šiais metais?  blink.gif

rode per PBK smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolitlė @ 2007 01 03, 20:44)
Visoms "Likimo ironijos arba po pirties" fanėms įdomi/džiugi žinia - jau kuriamas jo tęsinys smile.gif  thumbup.gif

o manes nesuzavejo sita zinia g.gif labai gerai komentaruose kazkas parase:" 20 metu galvojau, kad zenia su nadia susituoke, ir stai koks ablomas" biggrin.gif nezinau, , ypac zinant koks yra dabartinis rusiskas kinas,manau neverta tiketis stipraus filmo...o ir siuzetas nepatiko..mazdaug ta pati situacija tik aktoriai kiti.. doh.gif neseniai rode karnavalo naktis 2, ir nors riazanovo filmas, visiskai ne be tas stilius, nebe ta dvasia filmo.. verysad.gif na tokia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti