Merginos, cia as ne i tema, bet gal prisimenat toki filma"Visos upes teka" australu filmas, gal zinot kur ji rast galima? O dar vienas "Karaliok pticka pevcaja" turku labai fainas filmas, gal pries 15 metu rode. Tai noreciau dar pamatyt. O rusisku tai "Kapitono Granto vaikai", visai nesenai rode"Grozovyje vorota", tai net parsisiunciau. Nu super, ir pavarkt galima.
Dievinu senus rusiškus filmus
Buvau įsimylėjusi visus tuos gardemarinus. Liux filmas
Visad žiūriu, kai tik rodo. Ir kaip jis man neatsibosta? Ir dar apsiverkiu...
Geras filmas
Prisimenu šį filmą, bet jau šimtas metų nebesu jo mačiusi. Super
O dar rodydavo tokį filmą apie paauglių meilę "Jūs nė nesapnavote". Prisimenat? Kaip jis man patikdavo
QUOTE(joločka @ 2006 01 30, 15:53)
norėčiau dar kartą pažiūrėti "Pirmyn gardemarinai", nes labai patiko, bet dabar
Buvau įsimylėjusi visus tuos gardemarinus. Liux filmas
QUOTE(leja30 @ 2006 01 30, 17:09)
Kazkaip visada pries Naujuosius Metus laukiu kino ''PO PIRTIES'',ji galiu ziuret kiekvienais metais,nors jau senokai zinau ji mintinai.Patinka
Visad žiūriu, kai tik rodo. Ir kaip jis man neatsibosta? Ir dar apsiverkiu...
QUOTE(Švonderis @ 2006 02 04, 12:04)
"Maskva netiki ašaromis"
Geras filmas
QUOTE(fado @ 2006 05 21, 13:26)
O aš be galo myliu "Mere Popins, iki pasimatymo". Čia mano vaikystės filmas... Andreičenko jame. Vienintelė tikra Merė Popins. O kokios dainos...
O dar rodydavo tokį filmą apie paauglių meilę "Jūs nė nesapnavote". Prisimenat? Kaip jis man patikdavo
QUOTE(vinkelyte @ 2006 05 21, 21:42)
Rodė prieš kelis mėnesius per rusus. Įsirašiau į kasetę, bet taupau - nenoriu per dažnai žiūrėti, kad stebuklas nedingtų taip greit...
O man filmu filmas "dvylika kedziu".... Superinis ir nepakartojamas
"Kisa, zaciem tibie diengi - u tibia ze net fantazii.."
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 05 21, 21:58)
O man filmu filmas "dvylika kedziu".... Superinis ir nepakartojamas
Buvau ir pamiršusi tą frazę..
QUOTE(fado @ 2006 05 21, 13:26)
O aš be galo myliu "Mere Popins, iki pasimatymo". Čia mano vaikystės filmas... Andreičenko jame. Vienintelė tikra Merė Popins. O kokios dainos...
gal kartais kas turit irasa sio filmo.
As tai dazniausiai pasiziuriu Kaukazo belaisve, Suriko nuotykius. Bet yra dar eile geru filmu. Neseniai ziurejau seriala Kapitono Granto beieskant, gal pamenat si filma, kuris labiau buvo skirtas vaikams
Kažkada labai patiko filmas su A. Abdulovu "Paskutinis stebuklas". Žiūrėdavau visuomet, kai tik jį rodydavo. Nostalgiški, mieli, šilti Maskva netiki ašaromis" ir tik ką n-tąjį kartą matytas "Tarnybinis romanas". Nepakartojamas duetas - A. Miagkovas ir A. Freindlich. Aišku, ir Lija Achedžakova, ir O. Basilašvilis. O iš jau visai "prieš šimtą metų " vaikystėje dešimtis kartų matytų filmų galiu paminėti A. Rybakovo kūrinių ekranizacijas "Durklas", "Bronzos paukštis". Juose ryški tarybinė ideologija, bet mat tai nerūpėjo - buvau įsitraukusi į filmo nuotykius, paslaptis. Iš naujesnių rusiškų serialų įstrigo realistiškieji "Peterburgo banditai".
Yra dug rusisku filmu, kuriuos karts nuo karto norisi perziureti, taciau pats patciausias maskva netiki asaromis, kazkokie sentimentai, nors pati ne ka atsimenu is to laikmecio, nes buvau dar mazas vaikas. tai musu tevu laikmetis ju jaunyste.
QUOTE(neri.k @ 2006 05 25, 11:40)
gal kartais kas turit irasa sio filmo.
As tai dazniausiai pasiziuriu Kaukazo belaisve, Suriko nuotykius. Bet yra dar eile geru filmu. Neseniai ziurejau seriala Kapitono Granto beieskant, gal pamenat si filma, kuris labiau buvo skirtas vaikams
Aš atsisiunčiau NEAPSAKOMAI nuostabios kokybės Merę Per eMulę, jei naudoji? Reikia žiūrėti, kad būtų dviejų dalių - CD 1 ir CD 2. Matyt, čia vienas iš tų restauruotų filmų - mačiau, kad galima nusipirkti tokių restauruotų rusiškų perliukų DVD. Tik kad brangu...
QUOTE(Dolitlė @ 2006 06 18, 21:55)
Kažkada labai patiko filmas su A. Abdulovu "Paskutinis stebuklas". Žiūrėdavau visuomet, kai tik jį rodydavo.
O čia gal tas, kur rodė per BTV (išvertė kaip "Paprastas stebuklas")? Nes irgi Abdulovas vaidina, dar Jankovskis Jei taip, tai visom keturiom, nepakartojamas filmas! Kokios dainos... O kokia nuostabi to burtininko siužeto linija, man tik filmo pabaigoj "daėjo", kad čia juk rašytojas ir jo pasaulis, jo personažai. Nepakartojama!
QUOTE(fado @ 2006 07 16, 18:46)
O čia gal tas, kur rodė per BTV (išvertė kaip "Paprastas stebuklas")? Nes irgi Abdulovas vaidina, dar Jankovskis Jei taip, tai visom keturiom, nepakartojamas filmas! Kokios dainos... O kokia nuostabi to burtininko siužeto linija, man tik filmo pabaigoj "daėjo", kad čia juk rašytojas ir jo pasaulis, jo personažai. Nepakartojama!
Taip, taip, Tu teisi, tas pats filmas. Čia aš pati apsižioplinau berašydama. Atsiprašau. Puikus filmas