Oi mėgstu senus gerus rusiškus filmus Labai pasiilgau pasakos "Trys riešutėliai pelenei", patinka visi filmai su Šuriku ir Nikulinu, "Viešnia iš ateities" (turiu kompe, tai su malonumu pasižiūriu), iš naujesnių labai patinka "Gegutė", visos "Nacionaliniai... ypatumai" dalys, nauja ir sena "Benzino kolonėlės karalienė" versijos. Ir šiaip kanalai "Naše kino" ir "Detskij mir" superniai
QUOTE(sesyte @ 2006 04 25, 13:04)
Oi mėgstu senus gerus rusiškus filmus Labai pasiilgau pasakos "Trys riešutėliai pelenei"
Trys riešutėliai pelenei..yra čekų filmas.. ..Bet geras.. ..Oi kaip mane visokios rusiškos pasakos veža..pamenu vaikystei kiekviena sekmadienį rodydavo "V gastiax u skaski" ("Sveciuose pas pasaka")..tai budavo tradicija sekmadieninė..
Visi jūsų paminėti filmai
Prieš naujus jau tikrai žinau,kad per rusų kanalą rodys "Po pirties","Burtininkai"-
Jie kiek pabodę,bet vistiek jėginiai.
"Tarnybinis romanas"-nors ir kelintą kartą-vis tiek norisi žiūrėti
Dar vienas filmas,tai"Vorošilovo šaulys"Ten istorija tokia- senelis su anūke gyvena.Kai anūkę išprievartauja,senelis keršija tiems vaikinams
Ir dar senieji multikai ,tik kad didysis sūnus jų neįvertina.Jam geriau digimonai,pokemonai
Prieš naujus jau tikrai žinau,kad per rusų kanalą rodys "Po pirties","Burtininkai"-
Jie kiek pabodę,bet vistiek jėginiai.
"Tarnybinis romanas"-nors ir kelintą kartą-vis tiek norisi žiūrėti
Dar vienas filmas,tai"Vorošilovo šaulys"Ten istorija tokia- senelis su anūke gyvena.Kai anūkę išprievartauja,senelis keršija tiems vaikinams
Ir dar senieji multikai ,tik kad didysis sūnus jų neįvertina.Jam geriau digimonai,pokemonai
QUOTE(sesyte @ 2006 04 25, 13:04)
Oi mėgstu senus gerus rusiškus filmus Labai pasiilgau pasakos "Trys riešutėliai pelenei"
Turiu sita isirasius Labai liuks filmas
O kas nors dabar žiūri..per pirmąjį kanalą rusų serijalą "Devyni mėnėsiai"...Nu jau koks man jis fainas.. ..Veiksmas pagrinde vyksta ligoninėje...kur guli nėštukės..Tai rodo apie jų bėdas, džiaugsmus...gimdymus..santykius su vyrais...meilės, neapykantos.. ..Nu gražus toks serijalas..
Ir iš vis šiuolaikiniai tie rūsų serijalai...tokie artimi dūšiai.. ne ką mažiau nei senieji filmai.. ..gal tik požiūris į naujuosius filmus jau truputėli kitoks..
Ir iš vis šiuolaikiniai tie rūsų serijalai...tokie artimi dūšiai.. ne ką mažiau nei senieji filmai.. ..gal tik požiūris į naujuosius filmus jau truputėli kitoks..
[quote=Salne,2006 04 26, 14:19]O kas nors dabar žiūri..per pirmąjį kanalą rusų serijalą "Devyni mėnėsiai"...Nu jau koks man jis fainas.. ..Veiksmas pagrinde vyksta ligoninėje...kur guli nėštukės..Tai rodo apie jų bėdas, džiaugsmus...gimdymus..santykius su vyrais...meilės, neapykantos.. ..Nu gražus toks serijalas..
[/qu Kokiom dienom jį rodo?
[/qu Kokiom dienom jį rodo?
QUOTE(elve @ 2006 04 26, 16:59)
Kokiom dienom jį rodo?
Jį rodo kas dieną...per pirmąjį rusijos kanalą..(ostankino)..
QUOTE(Salne @ 2006 04 27, 15:46)
Jį rodo kas dieną...per pirmąjį rusijos kanalą..(ostankino)..
Cia rusu filmas ? , o kokiu laiku mazdaug?
Papildyta:
QUOTE(Salne @ 2006 04 25, 12:15)
Trys riešutėliai pelenei..yra čekų filmas.. ..Bet geras.. ..Oi kaip mane visokios rusiškos pasakos veža..pamenu vaikystei kiekviena sekmadienį rodydavo "V gastiax u skaski" ("Sveciuose pas pasaka")..tai budavo tradicija sekmadieninė..
Ceku filmai irgi nostalgija sukelia ypac "VOSMENOSHKI so vtorova etazha " ir dar ten kazkokiu buvo ceku filmu , berods "uzkeiktas vanduo" ar kaip ten , o "trys riesuteliai pelenei " nepamenu kazkaip , o cia ne tas kur tokia labai grazi daina is sito filmo " only you" ar kazkas panasaus ....
O aš tai dar kartelį pažiūrėčiau visas serijas "Brigada", man patiko. Gal bus kada tęsinys??????
QUOTE(Malinka @ 2006 04 27, 20:48)
Cia rusu filmas ? , o kokiu laiku mazdaug?
Taip rusų..Prasideda 20:35..ir rodo kasdien..darbo dienomis..
Prie visu paminietu dar "Beregis avtomobilia", "Devchata", "Karnaval". "Tureckij gambit" is naujesniu
Man labai gerus prisiminimus sukelia"staryi novyi god""garaž","dviese stotyje'