Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai

QUOTE(Daliar @ 2011 04 18, 20:49)
Puiki A. Makarskio vaidyba  thumbup.gif Yra ir daugiau neblogu filmu su siuo aktorium. Is senesniu kiek pamenu patiko И падает снег.

Aga neperseniausiai perziurejau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliar @ 2011 04 18, 21:49)
Puiki A. Makarskio vaidyba  thumbup.gif Yra ir daugiau neblogu filmu su siuo aktorium. Is senesniu kiek pamenu patiko И падает снег.

Jau siunciuos si filma bigsmile.gif Dievinu Makarski, kaip aktoriu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man patinka sis puslapis http://ruskino.ru/. Ten galite ir pagal aktoriu rasti ir jo filmografija ir filmu aprasymus. Taip pat ieskoti filmu pagal metus,reitingus ir t.t.

Su A. Makarskiu dar geri yra kinai Охота на гения (2006m.) bei Примадонна (2005m.), tiesa, jis ten ne pagrindiniuose vaidmenyse.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daliar: 19 balandžio 2011 - 17:02
Peržiūrėjau per dvi dienas "И падает снег". LIUKS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Veiksmas, įtampa, meilės istorija.... viskas viename smile.gif super thumbup.gif Gal dar kokių serialų su Makarskiu? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(seimuke @ 2011 04 21, 19:43)
Gal dar kokių serialų su Makarskiu?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Когда цветет сирень
Обратный путь
Тихие сосны
Atsakyti
QUOTE(seimuke @ 2011 04 21, 19:43)
Peržiūrėjau per dvi dienas "И падает снег". LIUKS thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Veiksmas, įtampa, meilės istorija.... viskas  viename smile.gif super thumbup.gif  Gal dar kokių serialų su Makarskiu?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Kazkieno mineti Часы любви ax.gif Dabar kaip tik lukstenu, man jis savotiskas, bet del Makarskio verta pasistengt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2011 04 22, 23:28)
Kazkieno mineti Часы любви  ax.gif Dabar kaip tik lukstenu, man jis savotiskas, bet del Makarskio verta pasistengt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o man patinka, tiesa pirmos dvi serijos buvo nuobodžios, bet dabar įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2011 04 25, 12:30)
o man patinka, tiesa pirmos dvi serijos buvo nuobodžios, bet dabar įdomu.

Nu nuo puses ir as jau maloniau ziurejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2011 04 25, 22:04)
Nu nuo puses ir as jau maloniau ziurejau  ax.gif

Butinai pabandysiu 4u.gif einu ieskoti biggrin.gif Man su siuo aktorium, tokie silti tie filmai.... Mmmmm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliar @ 2011 04 21, 20:19)
Когда цветет сирень
Обратный путь
Тихие сосны

gal kas nors matėt šituos, kaip jie bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 04 26, 09:23)
gal kas nors matėt šituos, kaip jie  bigsmile.gif

Pirmaji ziurejau, nu jis toks Makarskiskas wub.gif
Antrasis pusetinas ax.gif
Treciojo neziurejau, nes detektyvas blush2.gif