Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai

QUOTE(visgi @ 2011 02 01, 08:36)
Одиночка (2010);

Позвони в мою дверь (2008);                                               
Суррогатная мать (Свободная женщинa) (2009);                                             
Покушение (2010);                                               
Все не случайно (За одно движение) (2009);

Kas nemates, rekomenduoju smile.gif

aciu uz rekomendacijas, visgi 4u.gif Tikrai visi geri ir verti demesio filmai,kuriuos jau perziurejau, tik neradau niekur atsisiuti "Суррогатная мать".
Atsakyti
QUOTE(Daliar @ 2011 02 07, 17:25)
aciu uz rekomendacijas, visgi  4u.gif  Tikrai visi geri ir verti demesio filmai,kuriuos jau perziurejau, tik neradau niekur atsisiuti "Суррогатная мать".

Radau tik tokį http://kinozal.tv/de...s.php?id=464172
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 02 07, 18:38)

aciu, bet as ten neprisiregistravus,o paziurejau, ten reikia palaikyti reitingus... verysad.gif na nieko, kazka sugalvosim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daliar: 07 vasario 2011 - 22:00
QUOTE(Daliar @ 2011 02 07, 21:59)
aciu, bet as ten neprisiregistravus,o paziurejau, ten reikia palaikyti reitingus...  verysad.gif  na nieko,kaka sugalvosim  mirksiukas.gif

Kad visai nesunku palaikyt tuos reitingus-būna "zolotaja razdačia",ar "serebrianaja razdačia",ko dėka labai lengva juos palaikyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2011 02 01, 09:36)
Ziurejau ir labai labai patiko (p.s. dievinu rusiskus filmus)-

Одиночка (2010);

Позвони в мою дверь (2008);

Суррогатная мать (Свободная женщинa) (2009);

Покушение (2010);

Все не случайно (За одно движение) (2009);

Kas nemates, rekomenduoju smile.gif

Pagaliau atradau laiko ir prisiruosiau tik dabar paziureti daugumos pamegta filma Райские яблочки . Likau sukresta, nes toks gyvenimiskas, toks graudus...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif kas domisi rusiskais filmais, galiu rekomenduoti NEREALU filma LIKVIDACIJA. Tai 14-seriju filmas, net negaliu ji pavadinti serialu, nes tai VAIDYBINIS FILMAS is dydziosios raides. ŠEDEVRAS...As esu ruse, ir laaaaaaaabai daug gyvenime perziurejau rusisku filmu, bet sitas vienas is mano paciu paciausiu....

tai detektyvas, drama, komedija, istorinis filmas....nu vnz VISKAS VIENAME!!!

Paziurekite, tikrai nesigailesite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastasja @ 2011 02 09, 16:32)
Sveiki 4u.gif  kas domisi rusiskais filmais, galiu rekomenduoti NEREALU filma LIKVIDACIJA. Tai 14-seriju filmas, net negaliu ji pavadinti serialu, nes tai VAIDYBINIS FILMAS is dydziosios raides. ŠEDEVRAS...As esu ruse, ir laaaaaaaabai daug gyvenime perziurejau rusisku filmu, bet sitas vienas is mano paciu paciausiu....
tai detektyvas, drama, komedija, istorinis filmas....nu vnz VISKAS VIENAME!!!

mergaitės, gal galite dėti originalius filmo pavadinimus, geriau rusų kalbą, tada paieškoje lengviau būtų surasti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 02 11, 11:35)
mergaitės, gal galite dėti originalius filmo pavadinimus, geriau rusų kalbą, tada paieškoje lengviau būtų surasti.  smile.gif

nu tai rusiškai taip pat gi vadinas - ликвидация ..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2011 02 11, 18:13)
nu tai rusiškai taip pat gi vadinas - ликвидация ..

tai suprantu kad taip vadinasi, tik ne visada išeina rusiškai teisingai surinkti ax.gif

Dar patiko man serialas rusiškas apie gydytojų darbą traukinyje "Маршрут милосердия" .

Dabar pamačuau jau 118 ser., tai laukiu kada įdės sekančias bigsmile.gif į http://rutracker.org/forum/ (kitur neradau tolimesnių)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 12 vasario 2011 - 15:27
Pažiūrėjau "Позвони в мою дверь" (2008) - patiko thumbup.gif , dėkui
Atsakyti
QUOTE(Kamilija @ 2011 02 07, 18:04)
o man geriausia ne siustis, o ziureti online ax.gif
www.limon-online.ru skiltyje Отечественное

aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Neralus rusiškas filmas "Адмиралъ " rekomenduoju pasižiūrėti visoms ir visiems:)
Atsakyti