Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai

QUOTE(ejot @ 2011 01 12, 18:08)
jei jau prakalbot apie komedijas tai siulau(kazkur siuliau tik nepamenu kur blush2.gif ) tai ''SVATY"

oi sitas geriausias kada matytas serialas, jau nekart ziuretas thumbup.gif
Atsakyti
''Žiaurus romansas'' labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(seimuke @ 2011 01 13, 13:43)
Siulau dar viena nebloga rusu seriala. Neilgas tik 8 seriju:) Женить Казанову Oskaro gal ir nesiulyciau uz si filma, bet laisva laika praleidau puikiai  ax.gif  Gal dar kam patiks 4u.gif

Mačiau, patiko
Atsakyti
Man ypač patiko serialas Вербное воскресенье. Toks įspūdingas, labai įstrigo, nors prieš metus žiūrėjau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guvile: 13 sausio 2011 - 17:43
QUOTE(Guvile @ 2011 01 13, 18:43)
Man ypač patiko serialas Вербное воскресенье. Toks įspūdingas, labai įstrigo, nors prieš metus žiūrėjau. drinks_cheers.gif

O apie ką jis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2011 01 13, 20:11)
O apie ką jis g.gif

Apie balerina,kuria isprievartavo ''aukstas "veikejas.ji ji apskunde,jis budamas itakingas isisuko ir ja pacia ikiso i kalejima.ten gime dukra.balerina mire.mergaite uzaugusi kure filma apie mama noredama irodyti kaip buvo suzlugdytas mamos gyvenimas....
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2011 01 13, 20:09)
Apie balerina,kuria isprievartavo ''aukstas "veikejas.ji ji apskunde,jis budamas itakingas isisuko ir ja pacia ikiso i kalejima.ten gime dukra.balerina mire.mergaite uzaugusi kure filma apie mama noredama irodyti kaip buvo suzlugdytas mamos gyvenimas....

Jaučiu , reikia atsisiųsti, nes dramos man patinka.
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2011 01 13, 23:16)

reikia ,reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2011 01 12, 18:08)
jei jau prakalbot apie komedijas tai siulau(kazkur siuliau tik nepamenu kur blush2.gif ) tai ''SVATY"

Superine seimynine komedija thumbup.gif visas 4 dalis maciau
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2011 01 14, 10:05)
Superine seimynine komedija thumbup.gif visas 4 dalis maciau

Bet serijos baisiai ilgos , beveik kaip atskiri filmai . Nerealus . biggrin.gif Dar žinau vieną "Andželika"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 14 sausio 2011 - 09:08
QUOTE(Amiala @ 2011 01 13, 22:16)

Jo, reikia. Aš per porą naktų peržiūrėjau. Labai geri aktoriai ir šiaip geras pastatymas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 01 14, 10:07)
Bet serijos baisiai ilgos , beveik kaip atskiri filmai . Nerealus .  biggrin.gif Dar žinau vieną "Andželika"

Ir šitas neblogas, mačiusi drinks_cheers.gif
Papildyta:
Dar man rekomendavo bendradarbė, kad geras "uspex liuboi cenoi", pati nemačiau, bet būtinai pažiūrėti sakė
Atsakyti