Labai rekomenduoju seriala "Дыши со мной"
Tikrai vertas demesio ir sugaisto laiko. Per 2 dienas perziurejau, nes niekaip negalejau nuo TV atsiplesti
Tikrai vertas demesio ir sugaisto laiko. Per 2 dienas perziurejau, nes niekaip negalejau nuo TV atsiplesti
Hm,man tai nelabai,pažiūrėjau truputį,nieko gero
QUOTE(eliss @ 2011 01 04, 22:00)
Hm,man tai nelabai,pažiūrėjau truputį,nieko gero
visa reikejo ziuret,o ne truputi,bet kaip sakoma del skonio nesigincijama.
QUOTE(yalissa @ 2011 01 04, 19:20)
Labai rekomenduoju seriala "Дыши со мной"
Pritariu pritariu pritariu!!!!! Tikrai itrauke ir beprotiskai patiko! Gal ne per dvi dienas praziurejau, bet "kramciau" serijas viena po kitos
QUOTE(ejot @ 2011 01 04, 20:12)
visa reikejo ziuret,o ne truputi,bet kaip sakoma del skonio nesigincijama.
tikra tiesa,skoniai skiriasi tikrai yra įdomesnių serialų Kai kam nepatiko "Rojaus obuoliukai",o man labai labai
QUOTE(eliss @ 2011 01 05, 11:58)
tikra tiesa,skoniai skiriasi tikrai yra įdomesnių serialų Kai kam nepatiko "Rojaus obuoliukai",o man labai labai
o kam ''Rojaus obuoliukai galejo nepatikti''
žinau keletą žmonių,jiems pvz.labai patiko "Maskvos saga",o man ne .Skonio reikalas,taip sakant
Vakar per ostankina vakare rode "Πраво на помилοвαния. Rusų kriminalinis filmas apie sugriuvusį prokuroro gyvenimą ir nusikaltėlius. Super negalejau atsiplesti ,labai itemto siuzeto iki paskutines minutes . jau neatsimenu kada toki gera filma maciau . Paliko labai gera ispudi.
Ir pastebejau, kad sekmadieniais vakare apie desimta gerus filmus rodo .
QUOTE(Elija* @ 2011 01 10, 12:43)
Vakar per ostankina vakare rode "Πраво на помилοвαния. Rusų kriminalinis filmas apie sugriuvusį prokuroro gyvenimą ir nusikaltėlius. Super negalejau atsiplesti ,labai itemto siuzeto iki paskutines minutes . jau neatsimenu kada toki gera filma maciau . Paliko labai gera ispudi.
reiks pažiūrėt, įsirašius esu,nes biški per vėlai rodė
QUOTE(eliss @ 2011 01 10, 15:47)
reiks pažiūrėt, įsirašius esu,nes biški per vėlai rodė
Turi sita filma ? is kur siunteisi ,nes pradzios biski nemaciau, o beto man faina buna po kiek laiko paziuiret.Gal nuoroda ?
QUOTE(Elija* @ 2011 01 10, 16:23)
Turi sita filma ? is kur siunteisi ,nes pradzios biski nemaciau, o beto man faina buna po kiek laiko paziuiret.Gal nuoroda ?
nea,mano televizija Gala,tai aš įrašau filmus,laidas ,kurių negaliu tuo metu žiūrėt labai patogu,nors kartais taip ir lieku nepažiūrėjus