Jez kaip aš netyčia radau tuos Rojaus obuoliukus....ir kaip užsikabinau. Tikiuos pavyks prisiregistruot ir parsisiųst. Jau seniai seniai tokį filmą žiūrėjau...
Man labai patiko rusų komedija Prie jūros - На море (2009)
.Nepamenu kada taip juokiausi.Pažiūrėti galima smailas.net
QUOTE(mamyta @ 2010 10 21, 11:49)
Man labai patiko rusų komedija Prie jūros - На море (2009)
mes irgi kai su draugais susirenkame tai pastoviai ziurim
nes cia beveik apie mus filmas
Labas,
Kadangi, kitos temos apie rusiškus filmus/serialus neradau, parašysiu čia.
Aš irgi užaugau su rusiškais filmais, tai ir dabar pirmenybę atiduodu rusų kinui, trumpiems rusiškiems serialams (tų ilgų, po 100 serijų nemėgstu).
Visai neseniai pažiūrėjau, mano nuomone, vieną geriausių rusiškų serialų Громовы (2006) ir Громовы. Дом надежды (2007). Labai vykęs serialas, labai geri aktoriai. Pirmoje dalyje pasakojamas eilinės šeimos 8-ajame dešimtmetyje, antroje dalyje -9-am dešimtmetyje, gyvenimas, su visais to meto džiaugsmais ir absurdais, parodant, kad svarbiausia - gera žmogaus širdis. Gal ir skamba banaliai, bet labai rekomenduoju visiems, kas nematė. Tikras poilsis nuo visų lietuviškos televizijos laidų...
Gal kas gali parekomenduoti dar panašios tematikos gerų rusiškų serialų, tinkančių visai šeimai?
Kadangi, kitos temos apie rusiškus filmus/serialus neradau, parašysiu čia.
Aš irgi užaugau su rusiškais filmais, tai ir dabar pirmenybę atiduodu rusų kinui, trumpiems rusiškiems serialams (tų ilgų, po 100 serijų nemėgstu).
Visai neseniai pažiūrėjau, mano nuomone, vieną geriausių rusiškų serialų Громовы (2006) ir Громовы. Дом надежды (2007). Labai vykęs serialas, labai geri aktoriai. Pirmoje dalyje pasakojamas eilinės šeimos 8-ajame dešimtmetyje, antroje dalyje -9-am dešimtmetyje, gyvenimas, su visais to meto džiaugsmais ir absurdais, parodant, kad svarbiausia - gera žmogaus širdis. Gal ir skamba banaliai, bet labai rekomenduoju visiems, kas nematė. Tikras poilsis nuo visų lietuviškos televizijos laidų...
Gal kas gali parekomenduoti dar panašios tematikos gerų rusiškų serialų, tinkančių visai šeimai?
QUOTE(Skaitanti @ 2010 11 29, 21:29)
Pirmas, kas šovė į galvą- Tai serialas "Tango ritmu" , kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Natalija Oreiro.
Čia argentiniečių ir rusų serialas, filmuotas pagrinde Maskvoje.Seriale yra intrigų, melo, veiksmo ir rusiško kriminalo . Oreiro vaidino rusiškai atrodo. Pirma serija pasirodė nuobodoka, bet kai veiksmas prasidėjo Rusijoje, tai užvedė
QUOTE(plato @ 2010 10 21, 00:31)
Jez kaip aš netyčia radau tuos Rojaus obuoliukus....ir kaip užsikabinau. Tikiuos pavyks prisiregistruot ir parsisiųst. Jau seniai seniai tokį filmą žiūrėjau...
kol nepaziurejau seriali "kvepuok su manimi"tol maniau,kad obuoliukai geriausi..dabar abejoju
Paskutinis ziuretas- Baidykle. Su K. Orbakaite. Patiko. Sekantis ziurimas bus Maskva netiki asaromis
Daug filmu parsisiunciu per torrentino.com Nereikia net registracijos
Daug filmu parsisiunciu per torrentino.com Nereikia net registracijos
QUOTE(Amiala @ 2010 11 29, 23:16)
Pirmas, kas šovė į galvą- Tai serialas "Tango ritmu" , kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Natalija Oreiro.
Čia argentiniečių ir rusų serialas, filmuotas pagrinde Maskvoje.Seriale yra intrigų, melo, veiksmo ir rusiško kriminalo . Oreiro vaidino rusiškai atrodo. Pirma serija pasirodė nuobodoka, bet kai veiksmas prasidėjo Rusijoje, tai užvedė
Fantastiškas serialiukas Man labai patiko. Galėtų būti daugiau serijų. Meilės ir kriminalo derinukas O Natalija Oreiro, kaip aktorę ir dainininkę, senai dievinu
Gal turit dar kokių pasiūlymų iš tokio tipo serialų?
Sveikutes rusisku filmu megejos, jungiuosi, perskaiciau temuke, labai kartojasi vis tie patys seni filmai, o is naujesniu gal kas gali rekomenduoti?
MAn labai patiko "Gromovy" serialas, bet ne daug seriju, tikrai rekomenduoju
"Pro liuboff"
"Poxoroni menia pod plintusom"
"Zhit s naciala" _ superinis serialas, apie tremti i Sibira...Paziurekit, as net pavydziu kas nematet
"Obrechionaja stat zvezdoi" - serialas neilgas (ta pati aktore kur vaidina "I vsio taki ja liubliu")
"Devochka" is pradziu tikejausi naivaus filmo, bet paskui labai itrauke, rekomenduoju
MAn labai patiko "Gromovy" serialas, bet ne daug seriju, tikrai rekomenduoju
"Pro liuboff"
"Poxoroni menia pod plintusom"
"Zhit s naciala" _ superinis serialas, apie tremti i Sibira...Paziurekit, as net pavydziu kas nematet
"Obrechionaja stat zvezdoi" - serialas neilgas (ta pati aktore kur vaidina "I vsio taki ja liubliu")
"Devochka" is pradziu tikejausi naivaus filmo, bet paskui labai itrauke, rekomenduoju
negaliu pamiršt filmo ,,krai,,su prasme ir nebanalus
QUOTE(ejot @ 2010 11 30, 04:59)
kol nepaziurejau seriali "kvepuok su manimi"
Mama labai jį gyrė, gal žinote iš kur jį būtų galima parsisiųsti?
QUOTE(Deverax @ 2010 12 15, 22:11)
Mama labai jį gyrė, gal žinote iš kur jį būtų galima parsisiųsti?
Jei prisiregistrave kinozale, tai stai nuoroda
http://kinozal.tv/de...s.php?id=605727