Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai

Jez kaip aš netyčia radau tuos Rojaus obuoliukus....ir kaip užsikabinau. Tikiuos pavyks prisiregistruot ir parsisiųst. Jau seniai seniai tokį filmą žiūrėjau...
Atsakyti
Man labai patiko rusų komedija Prie jūros - На море (2009)

.Nepamenu kada taip juokiausi.Pažiūrėti galima smailas.net
Atsakyti
QUOTE(mamyta @ 2010 10 21, 11:49)
Man labai patiko rusų komedija Prie jūros - На море (2009)

.Nepamenu kada taip juokiausi.Pažiūrėti galima smailas.net

drinks_cheers.gif
thumbup.gif mes irgi kai su draugais susirenkame tai pastoviai ziurim biggrin.gif
nes cia beveik apie mus filmas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 19 lapkričio 2010 - 08:34
Labas,

Kadangi, kitos temos apie rusiškus filmus/serialus neradau, parašysiu čia.
Aš irgi užaugau su rusiškais filmais, tai ir dabar pirmenybę atiduodu rusų kinui, trumpiems rusiškiems serialams (tų ilgų, po 100 serijų nemėgstu).

Visai neseniai pažiūrėjau, mano nuomone, vieną geriausių rusiškų serialų Громовы (2006) ir Громовы. Дом надежды (2007). Labai vykęs serialas, labai geri aktoriai. Pirmoje dalyje pasakojamas eilinės šeimos 8-ajame dešimtmetyje, antroje dalyje -9-am dešimtmetyje, gyvenimas, su visais to meto džiaugsmais ir absurdais, parodant, kad svarbiausia - gera žmogaus širdis. Gal ir skamba banaliai, bet labai rekomenduoju visiems, kas nematė. Tikras poilsis nuo visų lietuviškos televizijos laidų...

Gal kas gali parekomenduoti dar panašios tematikos gerų rusiškų serialų, tinkančių visai šeimai?
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2010 11 29, 21:29)

Gal kas gali parekomenduoti dar panašios tematikos gerų rusiškų serialų, tinkančių visai šeimai?

Pirmas, kas šovė į galvą- Tai serialas "Tango ritmu" , kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Natalija Oreiro.
Čia argentiniečių ir rusų serialas, filmuotas pagrinde Maskvoje.Seriale yra intrigų, melo, veiksmo ir rusiško kriminalo . Oreiro vaidino rusiškai atrodo. Pirma serija pasirodė nuobodoka, bet kai veiksmas prasidėjo Rusijoje, tai užvedė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 10 21, 00:31)
Jez kaip aš netyčia radau tuos Rojaus obuoliukus....ir kaip užsikabinau. Tikiuos pavyks prisiregistruot ir parsisiųst. Jau seniai seniai tokį filmą žiūrėjau...

kol nepaziurejau seriali "kvepuok su manimi"tol maniau,kad obuoliukai geriausi..dabar abejoju g.gif
Atsakyti
Paskutinis ziuretas- Baidykle. Su K. Orbakaite. Patiko. Sekantis ziurimas bus Maskva netiki asaromis smile.gif

Daug filmu parsisiunciu per torrentino.com Nereikia net registracijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2010 11 29, 23:16)
Pirmas, kas šovė į galvą- Tai serialas "Tango ritmu" , kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Natalija Oreiro.
Čia  argentiniečių ir rusų serialas, filmuotas pagrinde  Maskvoje.Seriale yra intrigų, melo, veiksmo ir rusiško kriminalo . Oreiro vaidino rusiškai atrodo. Pirma serija pasirodė nuobodoka, bet kai veiksmas prasidėjo Rusijoje, tai užvedė thumbup.gif

Fantastiškas serialiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man labai patiko. Galėtų būti daugiau serijų. Meilės ir kriminalo derinukas biggrin.gif O Natalija Oreiro, kaip aktorę ir dainininkę, senai dievinu thumbup.gif
Gal turit dar kokių pasiūlymų iš tokio tipo serialų? cool.gif
Atsakyti
Sveikutes rusisku filmu megejos, jungiuosi, perskaiciau temuke, labai kartojasi vis tie patys seni filmai, o is naujesniu gal kas gali rekomenduoti?
MAn labai patiko "Gromovy" serialas, bet ne daug seriju, tikrai rekomenduoju
"Pro liuboff"
"Poxoroni menia pod plintusom"
"Zhit s naciala" _ superinis serialas, apie tremti i Sibira...Paziurekit, as net pavydziu kas nematet biggrin.gif
"Obrechionaja stat zvezdoi" - serialas neilgas (ta pati aktore kur vaidina "I vsio taki ja liubliu")
"Devochka" is pradziu tikejausi naivaus filmo, bet paskui labai itrauke, rekomenduoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trojana: 13 gruodžio 2010 - 13:53
negaliu pamiršt filmo ,,krai,,su prasme ir nebanalus
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2010 11 30, 04:59)
kol nepaziurejau seriali "kvepuok su manimi"

Mama labai jį gyrė, gal žinote iš kur jį būtų galima parsisiųsti?
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2010 12 15, 22:11)
Mama labai jį gyrė, gal žinote iš kur jį būtų galima parsisiųsti?

Jei prisiregistrave kinozale, tai stai nuoroda cool.gif

http://kinozal.tv/de...s.php?id=605727
Atsakyti