žiūriu jau kinozal.tv įdėta 22-23 serijos
QUOTE(Amiala @ 2010 01 09, 11:57)
Aš irgi pažiūrėjau jau 21 , bet dar daugiau neatrandu kur yra įdėta daugiau serijų.
24 serijos isvis
Kapitono Granto vaikai. Geras serialas buvo
Gal kas žinot, kur galima gauti "Karnavalnaja noč"? Tą seną gerą, ne pernykštį tesinį.
QUOTE(Amžina studentė @ 2010 01 14, 14:01)
Gal kas žinot, kur galima gauti "Karnavalnaja noč"? Tą seną gerą, ne pernykštį tesinį.
Prasom:
filmas online
As tu uzsenietisku filmu taip nemegstu kai rusisku va jie Daug daug ju patinka O ipac is senesniu ir multikus ziuriu tik rusiskus O dabar ejo per RTR baltija pirslei superinis serialas
Jei nematet patariu paziureti ŠTRFBAT SVOLACI cia apie kara O kaskada jaunystei ziurejau LENINGRADO VAIKAI bet taip daugiau ir nemaciau niekada Ejo kino tetre nu superinis filmas
Jei nematet patariu paziureti ŠTRFBAT SVOLACI cia apie kara O kaskada jaunystei ziurejau LENINGRADO VAIKAI bet taip daugiau ir nemaciau niekada Ejo kino tetre nu superinis filmas
QUOTE(Donma @ 2010 01 09, 22:05)
Aš tai žiūriu rusišką"Ir vis gi aš myliu" nors ir per lnk žiūrėjau kai rodė ir dar per kažkurį kanalą rodė ir dbr dar kartą žiūriu,na patinka jis man ir viskas O gal kas žino kas tą nuostabią dainą atlieka kai serialas prasideda?
Va va, ir as sita sereala ziuriu. Kaip serija- taip bliaunu Bet kadangi nesu kantri, tai noreciau ji paziuret kur nors internete, tik nerandu kur...Gal kas zino?
man labai patiko "17 pavasario akimirku"
ziurejau po to ir daugiau filmu kur vaidina V. Tihonovas.
man dabar kaip liga pasidare tuos filmus ziureti rusiskus..
ziurejau po to ir daugiau filmu kur vaidina V. Tihonovas.
man dabar kaip liga pasidare tuos filmus ziureti rusiskus..
Pradėjo rodyt"Šešėliai išnyksta vidurdienį",man patinka
Ziurejau neperseniausia t.y. parsiustus filmus patarciau ir jums paziureti tai prokliaty rai, oficerai , rojaus obuoliukai - jie visi serealai rusiski bet labai geri
sveikos.Gal žinote ,kaip parsisiųsti seną čekų komediją"Kaip nuskandinti daktarą Mračeką?"tai apie šuiolaikinių vandenių nuotykius.Atrodo,jie skandindavo žmones ir jų sielas laikydavo kriauklyėse,negalėdavo valgyti kraujinės dešros ,nes tuoj tapdavo mirtingais.