Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai

man to serialo rojaus obuoliukai parsiunte 1sezono12 daliu ir 2sezono4dalis,nu super nerealiai patiko,bet ar ar daugiau seriju yra? ir is kur parsisiust,nes kadangi tas dalis ne pati siunciausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2009 12 23, 19:56)
man to serialo rojaus obuoliukai parsiunte 1sezono12 daliu ir 2sezono4dalis,nu super nerealiai patiko,bet ar ar daugiau seriju yra? ir is kur parsisiust,nes kadangi tas dalis ne pati siunciausi g.gif

as is torrents.ru kiek supratau yra 17 as jau maciau11 ten rodo ji savaitgaliais per ukrainos tv jei neklystu.kazkas tik iraso ir iskart ikelia.nezinau ar jum rekomendavau dar viena nebloga seriala tai GENEROLO DUKTE.Irgi apie sovietinius laikus.kai pamastai ziaurus buvo laikai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 12 23, 21:15)
as is torrents.ru kiek supratau yra 17 as jau maciau11 ten rodo ji savaitgaliais per ukrainos tv jei neklystu.kazkas tik iraso ir iskart ikelia.nezinau ar jum rekomendavau dar viena nebloga seriala tai GENEROLO DUKTE.Irgi apie sovietinius laikus.kai pamastai ziaurus buvo laikai doh.gif

o kaip jus torentuose prisiregistravote? g.gif
Atsakyti
aš siunčiausi iš kinozal.tv http://kinozal.tv/de...s.php?id=385318
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2009 12 23, 22:45)
o kaip jus torentuose prisiregistravote?  g.gif

as jau virs metu kaip tenai,o ka dabar jau nebegalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2009 12 23, 22:01)

oi,vargas,nu neprisiregistruoju,nu kazkaip neiseina g.gif
Papildyta:
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 12 23, 22:15)
as jau virs metu kaip tenai,o ka dabar jau nebegalima g.gif

nu arba mano kompui kazkas,arba negalima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2009 12 23, 23:36)
oi,vargas,nu neprisiregistruoju,nu kazkaip neiseina g.gif
Papildyta:

nu arba mano kompui kazkas,arba negalima schmoll.gif

o kas konkreciai negalima pabandykit opensharing.ru ten nereikia jokiu registraciju gal ten bus
Atsakyti
Dėl Райские яблочки 2...
Nelogiška. Mokyklos direktorės dukra Varia, atrodo daug jaunesnė už Karmen dukrą, nors turi būti atvirkščiai (kokiais 5 metais Varia turi būti vyresnė). Ir aktorės parinktos... schmoll.gif per senos tokiam amžiui vaidint. Šiaip serialas patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunaite @ 2009 12 29, 03:14)
Dėl Райские яблочки 2...
Nelogiška. Mokyklos direktorės dukra Varia, atrodo daug jaunesnė už Karmen dukrą, nors turi būti atvirkščiai (kokiais 5 metais Varia turi būti vyresnė). Ir aktorės parinktos...  schmoll.gif per senos tokiam amžiui vaidint. Šiaip serialas patinka  smile.gif

as net nepastebejau.jug esme tai ne tame g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2009 07 16, 18:49)

Gal žinot kaip vadinasi tas filmas, kur su madam Kuku?  g.gif

Безымянная звезда

QUOTE(Vėjo pasaka @ 2009 12 15, 13:32)
Gal kas pamenat filmą, jis nėra senas,  bet labai norėčiau pažiūrėti. Ten kažkaip plukdydavo upe rąstus ir rado spirito bačką. Prisigėrė visas kaimas. Tik tiek pamenu. bet labai faina komedija.

Не валяй дурака
Atsakyti
QUOTE(Upė @ 2009 12 29, 22:37)

Upe, labai dėkinga 4u.gif Tu tikras lobis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 12 29, 12:09)
as net nepastebejau.jug esme tai ne tame g.gif

Na taip, ne tame. Tik šiaip, pastebėjimas 4u.gif
Įdomu, kiek tų serijų bus to serialo.
Atsakyti