man to serialo rojaus obuoliukai parsiunte 1sezono12 daliu ir 2sezono4dalis,nu super nerealiai patiko,bet ar ar daugiau seriju yra? ir is kur parsisiust,nes kadangi tas dalis ne pati siunciausi
QUOTE(dzese @ 2009 12 23, 19:56)
man to serialo rojaus obuoliukai parsiunte 1sezono12 daliu ir 2sezono4dalis,nu super nerealiai patiko,bet ar ar daugiau seriju yra? ir is kur parsisiust,nes kadangi tas dalis ne pati siunciausi
as is torrents.ru kiek supratau yra 17 as jau maciau11 ten rodo ji savaitgaliais per ukrainos tv jei neklystu.kazkas tik iraso ir iskart ikelia.nezinau ar jum rekomendavau dar viena nebloga seriala tai GENEROLO DUKTE.Irgi apie sovietinius laikus.kai pamastai ziaurus buvo laikai
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 12 23, 21:15)
as is torrents.ru kiek supratau yra 17 as jau maciau11 ten rodo ji savaitgaliais per ukrainos tv jei neklystu.kazkas tik iraso ir iskart ikelia.nezinau ar jum rekomendavau dar viena nebloga seriala tai GENEROLO DUKTE.Irgi apie sovietinius laikus.kai pamastai ziaurus buvo laikai
o kaip jus torentuose prisiregistravote?
aš siunčiausi iš kinozal.tv http://kinozal.tv/de...s.php?id=385318
QUOTE(dzese @ 2009 12 23, 22:45)
o kaip jus torentuose prisiregistravote?
as jau virs metu kaip tenai,o ka dabar jau nebegalima
QUOTE(Amiala @ 2009 12 23, 22:01)
oi,vargas,nu neprisiregistruoju,nu kazkaip neiseina
Papildyta:
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 12 23, 22:15)
as jau virs metu kaip tenai,o ka dabar jau nebegalima
nu arba mano kompui kazkas,arba negalima
QUOTE(dzese @ 2009 12 23, 23:36)
oi,vargas,nu neprisiregistruoju,nu kazkaip neiseina
Papildyta:
Papildyta:
o kas konkreciai negalima pabandykit opensharing.ru ten nereikia jokiu registraciju gal ten bus
QUOTE(Ramunaite @ 2009 12 29, 03:14)
Dėl Райские яблочки 2...
Nelogiška. Mokyklos direktorės dukra Varia, atrodo daug jaunesnė už Karmen dukrą, nors turi būti atvirkščiai (kokiais 5 metais Varia turi būti vyresnė). Ir aktorės parinktos... per senos tokiam amžiui vaidint. Šiaip serialas patinka
Nelogiška. Mokyklos direktorės dukra Varia, atrodo daug jaunesnė už Karmen dukrą, nors turi būti atvirkščiai (kokiais 5 metais Varia turi būti vyresnė). Ir aktorės parinktos... per senos tokiam amžiui vaidint. Šiaip serialas patinka
as net nepastebejau.jug esme tai ne tame
QUOTE(Amžina studentė @ 2009 07 16, 18:49)
Безымянная звезда
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2009 12 15, 13:32)
Gal kas pamenat filmą, jis nėra senas, bet labai norėčiau pažiūrėti. Ten kažkaip plukdydavo upe rąstus ir rado spirito bačką. Prisigėrė visas kaimas. Tik tiek pamenu. bet labai faina komedija.
Не валяй дурака
QUOTE(Upė @ 2009 12 29, 22:37)
Upe, labai dėkinga Tu tikras lobis
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 12 29, 12:09)
as net nepastebejau.jug esme tai ne tame
Na taip, ne tame. Tik šiaip, pastebėjimas
Įdomu, kiek tų serijų bus to serialo.