Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai

QUOTE(dzese @ 2009 12 17, 20:11)
o gal galite man patarti is kur ir kaip parsisiusti Ilga kelione per kopas? nes cia minejote kad parsisiuntete,o as knaisiojuos ir nerandu kur g.gif

as siunciausi is torrent.ru
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 12 18, 11:01)
as siunciausi is torrent.ru

o kip tiksliai rasosi filmo pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2009 12 18, 12:17)
o kip tiksliai rasosi filmo pavadinimas?

man atrodo dlinaja doroga v diunax lygtai,o jus gal is vilniaus g.gif berodz turiu diska namie,
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 12 18, 11:21)
man atrodo dlinaja doroga v diunax lygtai,o jus gal is vilniaus g.gif berodz turiu diska namie,

aciu,bandysiu pasiieskot biggrin.gif gaila,bet as ne is vilniaus,as is panevezio ax.gif o man tokie rusiski filmai tai silpnybe,labai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2009 12 18, 10:55)
aciu,bandysiu pasiieskot biggrin.gif gaila,bet as ne is vilniaus,as is panevezio ax.gif o man tokie rusiski filmai tai silpnybe,labai patinka 4u.gif

Man irgi silpnybė. Tik siuntimas labai lėtas tai kol sulaukiam...
Atsakyti
mane taip uzkabino tie obuoliukai doh.gif kiekvienos idetos serijos laukiu kaip stebuklo nepykit,kad ji taip cia visom siulau taciau man sis serialas geriausias koki seu macius.galetu kas prisijungt padiskutuoti...... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 12 22, 10:04)
mane taip uzkabino tie obuoliukai doh.gif kiekvienos idetos serijos laukiu kaip stebuklo nepykit,kad ji taip cia visom siulau taciau man sis serialas geriausias koki seu macius.galetu kas prisijungt padiskutuoti...... blush2.gif

Aš pagal jūsų rekomendacijas ir pirmą dalį visas 12 serijų peržiūrėjau.
Pradėjau antrą dalį siųstis ir vakar užlinko kompas namie verysad.gif
man patiko, pablioviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2009 12 22, 11:20)
Aš pagal jūsų rekomendacijas ir pirmą dalį visas 12 serijų peržiūrėjau.
Pradėjau antrą dalį siųstis ir vakar užlinko kompas namie verysad.gif
man patiko, pablioviau biggrin.gif

kiek seriju 2 d paziurejot.ar nespejot visai.yra 3 dalis kaip reikes sulaukt doh.gif
Atsakyti
As ir perziurejau "Райские яблочки" pirma sezona 12 seriju. Labai idomus ir toks liudnas man pasirode.

Dabar laukiu antro sezono paskutines serijos, taip nekantrauju biggrin.gif . Geras filmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*SONE* @ 2009 12 22, 11:38)
As ir perziurejau "Райские яблочки" pirma sezona 12 seriju. Labai idomus ir toks liudnas man pasirode.

Dabar laukiu antro sezono paskutines serijos, taip nekantrauju  biggrin.gif . Geras filmas  thumbup.gif

as siunciuos dalimis.neturiu kantrybes,kad sulaukt jo viso ir tada vienu ypu paziuret.va atsisiunciau siandien 2 serijas apsitvarkau ir lekiu ziuret bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 12 22, 10:37)
kiek seriju 2 d paziurejot.ar nespejot visai.yra 3 dalis kaip reikes sulaukt doh.gif

kolkas nespėjau visai
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2009 12 22, 12:34)
kolkas nespėjau visai

linkiu kuo greiciau susitvarkyti kompa ir paziuret 4u.gif
Atsakyti