Iš senųjų tai "Likimo ironija arba po pirties" tiesiog būtina Naujųjų metų šventės pasiruošimo detalė Kitų kažkaip nežiūriu O iš naujesnių, pamenu kaifuodavau "Kamenskaja" žiūrėdama, toks detektyvinis serialas, tačiau parodė tik vieną sezoną ar porą ir viskas. Mačiau programoje per kažkurį rusų kanalą jį rodo, reikės pasižiūrėti.
QUOTE(Žuvė @ 2006 01 31, 14:10)
neseniai anonsavo "Benzino kolonėlės karalienė" - su malonumu šį filmą pažiūrėsiu
Dar būtų gerai, kad parodytų ir tokį "A nuka, devočki" apie meilę toks lengvas filmukas, toji pati aktorė vaidina kaip ir pirmajam
Pataisymas:
nerodys senosios versijos, o gaila Naująją versiją anonsavo.
Dar būtų gerai, kad parodytų ir tokį "A nuka, devočki" apie meilę toks lengvas filmukas, toji pati aktorė vaidina kaip ir pirmajam
Pataisymas:
nerodys senosios versijos, o gaila Naująją versiją anonsavo.
Aš irgi norėčiau, kad parodytų "Benzino kolonėkės karalienę", reiks pasekti programą kada rodys.
QUOTE(joločka @ 2006 01 31, 14:06)
Bet, spėju, dabartiniams "niolikmečiams" tie seni filmai ,kaip ir šiuolaikinams vaikučiams senosios animacijos?
Niolikmečiai, tai jaučiu nebent Byvį ir Tešlagalvį pažiūri, bet ne šiaip multikus . Manieji šešių ir beveik trijų turintys bambliai su mielu noru žiūri. Tokių multikų žiūrėjimą aš net skatinu, blogio jie nemoko .
po pirties, visi šuriko nuotykiai...
QUOTE(joločka @ 2006 01 31, 15:25)
Aš irgi norėčiau, kad parodytų "Benzino kolonėkės karalienę", reiks pasekti programą kada rodys.
bandysiu parsisiųst, jei nepamiršiu
Šuriko nuotykiai ir multikai, ypač "Na, palauk!"
Aš tai galėčiau žiūrėti ir žiūrėti tuos rusiškus filmus. "Po pirties...", "Služebnij roman", Maskav, netiki ašaromis" ir t.t. galėčiau vardinti ir vardinti. kai juos pasižiūriu, tai lengva pasidaro.
QUOTE(Natalėja @ 2006 02 02, 09:52)
Aš tai galėčiau žiūrėti ir žiūrėti tuos rusiškus filmus. "Po pirties...", "Služebnij roman", Maskav, netiki ašaromis" ir t.t. galėčiau vardinti ir vardinti. kai juos pasižiūriu, tai lengva pasidaro.
va šitie ir mano topiniai filmai, kiek rodo, tiek žiūriu
"Po pirties" ir "Maskva asarom netiki"
QUOTE(leja30 @ 2006 02 02, 11:52)
Kaip tik penktadieni 20.30 per BTV rodys ''Likimo ironija arb po pirties''
rodys tik 1mą seriją, kitos reiks dar savaitę laukt
Man patinka "likimo ironija arba po pirties" visa laika ziuriu