Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai

O man klausimas pakiloo - iš kur galima atsiųsti ne TORENTU Ru filmus?
dėja man torentas neveikia, tai nežinau kaip ir gelbėtis..
Atsakyti
QUOTE(Dwiola @ 2009 04 22, 21:30)
O man klausimas pakiloo - iš kur galima atsiųsti ne TORENTU Ru filmus?
dėja man torentas neveikia, tai nežinau kaip ir gelbėtis..

Tai neveikia pati torrent programa? Jeigu taip tai užsiregistruok www.tfile.ru Iš ten galima parsisiusti torrentų programą ir viskassiuntiesi ką nori. Filmų į valias.Nors man asmeniškai labiau patinka torrents.ru. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alyton @ 2009 04 22, 21:14)
Tai neveikia pati torrent programa? Jeigu taip tai užsiregistruok www.tfile.ru Iš ten galima parsisiusti torrentų programą ir viskassiuntiesi ką nori. Filmų į valias.Nors man asmeniškai labiau patinka torrents.ru. smile.gif

veikia veikia smile.gif tik kad bendrabutyje gyvenu ir nustatyta admino, kazka kad ji neveikia ;(
o gal kas zino ar akropolyje galima atsisiundinet? ar kazkokie apribojimai yra irgi?
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2008 12 09, 12:04)
drinks_cheers.gif
Tik antroji šio filmo dalis  schmoll.gif visą malonumą sugadino  verysad.gif

Aha, visiškas š.... beee.gif

QUOTE(Ledum @ 2009 01 04, 12:10)
Labas, o gal kas žinot kur šitą filmą galima rasti
Самая Обоятельная и привлекательная  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Ačiū

O apie ką jis? smile.gif

Gal žinot kaip vadinasi tas filmas, kur su madam Kuku? g.gif
Atsakyti
Serialas ,,Ir visgi aš myliu", bet iki 18 - 19 serijos. Po to nebeįdomu pasidarė
Atsakyti
Man patiko "Čigonas". Nu ir bliaudavau pabaigoj, kai rodydavo,kaip jį sužeistą veža vežime. O tęsinys nepatiko-viskas buvo jau nenatūralu.
Atsakyti
Senas filmas "Ilga kelione per kopas" bigsmile.gif Dar "Pirmyn gardemarinai", "Kapitono Granto beieskant" parsisiunciau visus, kad tureciau ir kartas nuo karto perziuriu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 06 rugpjūčio 2009 - 15:27
"Ilga kelionė per kopas" ne latvių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2009 08 08, 23:16)
"Ilga kelionė per kopas" ne latvių?  g.gif

Tarybinis, filmuotas Latvijoj ax.gif Tada gi latvija tarybine buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dwiola @ 2009 04 22, 23:03)
veikia veikia smile.gif tik kad bendrabutyje gyvenu ir nustatyta admino, kazka kad ji neveikia ;(
o gal kas zino ar akropolyje galima atsisiundinet? ar kazkokie apribojimai yra irgi?

as tiesiogai be jokiu programulku siunciu per rapidshare, depositfiles, Letitbit...
Atsakyti
Mano paskutinis matytas rusiskas serialas Dievo dovana , labai patiko http://kinozal.tv/de...s.php?id=291215
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2009 08 09, 17:33)
as tiesiogai be jokiu programulku siunciu per rapidshare, depositfiles, Letitbit...

o turite kažkokį puslapį kur tie linkai, ar pačiuose rapidshare, depositfiles, Letitbit galima susieškoti? smile.gif
Atsakyti