O man klausimas pakiloo - iš kur galima atsiųsti ne TORENTU Ru filmus?
dėja man torentas neveikia, tai nežinau kaip ir gelbėtis..
QUOTE(Dwiola @ 2009 04 22, 21:30)
O man klausimas pakiloo - iš kur galima atsiųsti ne TORENTU Ru filmus?
Tai neveikia pati torrent programa? Jeigu taip tai užsiregistruok www.tfile.ru Iš ten galima parsisiusti torrentų programą ir viskassiuntiesi ką nori. Filmų į valias.Nors man asmeniškai labiau patinka torrents.ru.
QUOTE(alyton @ 2009 04 22, 21:14)
Tai neveikia pati torrent programa? Jeigu taip tai užsiregistruok www.tfile.ru Iš ten galima parsisiusti torrentų programą ir viskassiuntiesi ką nori. Filmų į valias.Nors man asmeniškai labiau patinka torrents.ru.
veikia veikia tik kad bendrabutyje gyvenu ir nustatyta admino, kazka kad ji neveikia ;(
o gal kas zino ar akropolyje galima atsisiundinet? ar kazkokie apribojimai yra irgi?
QUOTE(Jazza @ 2008 12 09, 12:04)
Aha, visiškas š....
QUOTE(Ledum @ 2009 01 04, 12:10)
Labas, o gal kas žinot kur šitą filmą galima rasti
Самая Обоятельная и привлекательная
Ačiū
Самая Обоятельная и привлекательная
Ačiū
O apie ką jis?
Gal žinot kaip vadinasi tas filmas, kur su madam Kuku?
Man patiko "Čigonas". Nu ir bliaudavau pabaigoj, kai rodydavo,kaip jį sužeistą veža vežime. O tęsinys nepatiko-viskas buvo jau nenatūralu.
Senas filmas "Ilga kelione per kopas" Dar "Pirmyn gardemarinai", "Kapitono Granto beieskant" parsisiunciau visus, kad tureciau ir kartas nuo karto perziuriu
"Ilga kelionė per kopas" ne latvių?
QUOTE(Amžina studentė @ 2009 08 08, 23:16)
"Ilga kelionė per kopas" ne latvių?
Tarybinis, filmuotas Latvijoj Tada gi latvija tarybine buvo
QUOTE(Dwiola @ 2009 04 22, 23:03)
veikia veikia tik kad bendrabutyje gyvenu ir nustatyta admino, kazka kad ji neveikia ;(
o gal kas zino ar akropolyje galima atsisiundinet? ar kazkokie apribojimai yra irgi?
as tiesiogai be jokiu programulku siunciu per rapidshare, depositfiles, Letitbit...
Mano paskutinis matytas rusiskas serialas Dievo dovana , labai patiko http://kinozal.tv/de...s.php?id=291215
QUOTE(Ingaja @ 2009 08 09, 17:33)
as tiesiogai be jokiu programulku siunciu per rapidshare, depositfiles, Letitbit...
o turite kažkokį puslapį kur tie linkai, ar pačiuose rapidshare, depositfiles, Letitbit galima susieškoti?