Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai

siaip rusu filmu nemegau, nors vienas tai patiko "Briliantine ranka", niu ir "Bjaurusis anciukas" geras buvo thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas nors žinot kada rodys "Po pirties"? smile.gif Turėtų kažkada greitai smile.gif
Atsakyti
Man patinka "Maskva netiki ašaromis". Visada mielai pasižiūriu.
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2007 12 26, 22:25)
Gal kas nors žinot kada rodys "Po pirties"? smile.gif Turėtų kažkada greitai smile.gif

TV3

Pirmadienis, gruodžio 31 d.

10.45 „Likimo ironija, arba Po pirties“ (1). Lyrinė komedija. Rež. Eldaras Riazanovas. Vaid. Andrejus Miagkovas, Barbara Brylska, Jurijus Jakovlevas, Aleksandras Širvindtas. Rusija, 1975 m.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 12 27, 10:52)
TV3

Pirmadienis, gruodžio 31 d.

10.45 „Likimo ironija, arba Po pirties“ (1). Lyrinė komedija. Rež. Eldaras Riazanovas. Vaid. Andrejus Miagkovas, Barbara Brylska, Jurijus Jakovlevas, Aleksandras Širvindtas. Rusija, 1975 m.

Ačiū labai 4u.gif Reiks žiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau thumbup.gif Per 2 dienas net 3 kartus lotuliukas.gif Per TV3 ir per Rusų 2 kanalą 2 kartus ax.gif Sako, kinoteatruose rodo tęsinį šiuo metu g.gif
Atsakyti
Laba truputi atgaivinsiu tema,labiausiai as jauciu nuostalgija filmui " Tarnybinis romanas" o is vaikisku "Viesnia is ateities" ,nesenei aptikau si kompakta Rimi,tai vyrui dovana buvo nereali,as vos neblioviau ziuredama
Aisku visos Reazanovo komedijom thumbup.gif
Atsakyti
Man tai visi Gaidajaus filmai: Šuriko nuotykiai, Briliantinė ranka, Degtindariai ir t.t Dvylika kėdžių -irgi- žiūriu visada kai tik rodo.

Taip pat ir Likimo ironiją.

Galiu pasakyti- žiūriu visus senuosius legendinius rusiškus filmus. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pamenu, kai maža buvau ir mes visa šeima žiūrėdavom Šuriko nuotykius, tai tėtis mintinai visus posakius žinodavo ir dar prieš veikėjams prabylant, žinodavo, ką jie sakys. Man tai keista būdavo, kaip jis taip atsimena. Dabar jau pati mintinai zinau, ale vistiek smagu žiūrėt thumbup.gif
Atsakyti
Man labai patinka ''Maskva netiki asaromis'' , ''Suriko nuotykiai''. Na , o po pirties tai legenda thumbup.gif . Kai tik pasirode pratesimas tuoj nusipirkau DVD. Bet pirmasis liko mielesnis.
Atsakyti
Sibiro kirpejas wub.gif
Atsakyti
"O jeigu tai meilė" wub.gif wub.gif wub.gif
Apie mokinukų meilę, pati tada paauglė buvau, tai taip aktualu buvo ax.gif blush2.gif
Kaip norėčiau pamatyt... unsure.gif
Atsakyti