siaip rusu filmu nemegau, nors vienas tai patiko "Briliantine ranka", niu ir "Bjaurusis anciukas" geras buvo
Gal kas nors žinot kada rodys "Po pirties"? Turėtų kažkada greitai
Man patinka "Maskva netiki ašaromis". Visada mielai pasižiūriu.
QUOTE(Kerė @ 2007 12 26, 22:25)
Gal kas nors žinot kada rodys "Po pirties"? Turėtų kažkada greitai
TV3
Pirmadienis, gruodžio 31 d.
10.45 Likimo ironija, arba Po pirties (1). Lyrinė komedija. Rež. Eldaras Riazanovas. Vaid. Andrejus Miagkovas, Barbara Brylska, Jurijus Jakovlevas, Aleksandras Širvindtas. Rusija, 1975 m.
QUOTE(alter ego @ 2007 12 27, 10:52)
TV3
10.45 Likimo ironija, arba Po pirties (1). Lyrinė komedija. Rež. Eldaras Riazanovas. Vaid. Andrejus Miagkovas, Barbara Brylska, Jurijus Jakovlevas, Aleksandras Širvindtas. Rusija, 1975 m.
Ačiū labai Reiks žiūrėti
Pažiūrėjau Per 2 dienas net 3 kartus Per TV3 ir per Rusų 2 kanalą 2 kartus Sako, kinoteatruose rodo tęsinį šiuo metu
Laba truputi atgaivinsiu tema,labiausiai as jauciu nuostalgija filmui " Tarnybinis romanas" o is vaikisku "Viesnia is ateities" ,nesenei aptikau si kompakta Rimi,tai vyrui dovana buvo nereali,as vos neblioviau ziuredama
Aisku visos Reazanovo komedijom
Aisku visos Reazanovo komedijom
Man tai visi Gaidajaus filmai: Šuriko nuotykiai, Briliantinė ranka, Degtindariai ir t.t Dvylika kėdžių -irgi- žiūriu visada kai tik rodo.
Taip pat ir Likimo ironiją.
Galiu pasakyti- žiūriu visus senuosius legendinius rusiškus filmus.
Taip pat ir Likimo ironiją.
Galiu pasakyti- žiūriu visus senuosius legendinius rusiškus filmus.
Pamenu, kai maža buvau ir mes visa šeima žiūrėdavom Šuriko nuotykius, tai tėtis mintinai visus posakius žinodavo ir dar prieš veikėjams prabylant, žinodavo, ką jie sakys. Man tai keista būdavo, kaip jis taip atsimena. Dabar jau pati mintinai zinau, ale vistiek smagu žiūrėt
Man labai patinka ''Maskva netiki asaromis'' , ''Suriko nuotykiai''. Na , o po pirties tai legenda . Kai tik pasirode pratesimas tuoj nusipirkau DVD. Bet pirmasis liko mielesnis.
Sibiro kirpejas
"O jeigu tai meilė"
Apie mokinukų meilę, pati tada paauglė buvau, tai taip aktualu buvo
Kaip norėčiau pamatyt...
Apie mokinukų meilę, pati tada paauglė buvau, tai taip aktualu buvo
Kaip norėčiau pamatyt...