Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai

pamenu tą Vasmiorkiną lotuliukas.gif Dar kai mamaitė ir dukrelė ( pas kuriuos Vasmiorkinas gyvena troboj) viena rėkia: "- Ukrali, kultūrų u nas ukrali", o kita atsako: "Ukrali!... net u nas nikakoj kultury" lotuliukas.gif Žodžių žaismas thumbup.gif thumbup.gif
Šiuo metu visai norėčiau pažiūrėt "Devčata", "Volga, Volga", "Žvaigždžių berniuką", "Kreivų veidrodžių karalystę", et sąrašas galėtų būt be galo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 04, 16:18)
pamenu tą Vasmiorkiną  lotuliukas.gif :

Ech, kaip smagu, kad yra prisimenančių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2007 05 01, 09:44)
Iš naujausių filmų tai labai patiko ŽARA, o senesni tai beveik visi įdomūs ir geri thumbup.gif

Aha, šitas filmas man irgi patiko thumbup.gif Man išvis rusų filmai patinka - ypač tokie senesni (tik ne apie karą schmoll.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Labiausiai nemegstu rusisku serialu, bet 12 kedziu galiu ziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai mėgstu rusiškus filmus blush2.gif Šiuolaikiniai tai truputį varo į neviltį, nes praktiškai visi turi amerikonišką analogą lotuliukas.gif
O seną rusišką klasiką tai galėčiau žiūrėti ir žiūrėti. O pats pačiausias tai man "Likimo ironija, arba po pirties" Žiūriu kiekvieną kartą kai tik jį rodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 07 17, 15:42)
Aš tai mėgstu rusiškus filmus  blush2.gif Šiuolaikiniai tai truputį varo į neviltį, nes praktiškai visi turi amerikonišką analogą  lotuliukas.gif
O seną rusišką klasiką tai galėčiau žiūrėti ir žiūrėti. O pats pačiausias tai man "Likimo ironija, arba po pirties" Žiūriu kiekvieną kartą kai tik jį rodo  doh.gif

Ir as taip pat drinks_cheers.gif kodel, kas cia yra, kokia magija? filmas turi savo sarmo, matyt, stipraus..... mirksiukas.gif
Atsakyti
iš dabartinių rusiškų serialų patiko "du likimai" thumbup.gif o ir "bjaurusis ančiukas" rusų geresnis nei meksikiečių, gal dėl to, kad rusų jumoras ir jo išreiškimo būdai yra nemirtingi thumbup.gif jau nekalbant apie visas kultines komedijas, kurias žiūri šimtus kartų ir tiek pat kvatoji iš frazių, iš herojų thumbup.gif
Atsakyti
man siaip visi filmai rusiski patinka, o vat lietuviski tai nezinau nei vieno talkovo schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Aš tai vis galiu žiūrėt Dvylika kėdžių,Po pirties,Kaukazo belaisvė,Šuriko nuotykiai,Briliantinė ranka,nors jau viska vos nemintinai žinai,vis tiek smagu juos žiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2007 05 01, 11:44)
Iš naujausių filmų tai labai patiko ŽARA, o senesni tai beveik visi įdomūs ir geri thumbup.gif

Sutinku drinks_cheers.gif
O ŽARA tai isvis dievinu, mano megstamiausias filmas!!! wub.gif
Dar nieko }{ot@bich irgi fainas filmas
O senesnius, tai su malonumu paziuriu mirksiukas.gif
Atsakyti
obyknovennoje chudo, formula liubvy, prihodi na menia posmotret, uhodia uhody, vesna, prihodite zavtra, sluzhebnyj roman, staromodnaja komedija, samaja privlekatelnaja i obojatelnaja, devchata, tri plius dva, pokrovskije vorota, ir daug ko pavadinimu neprisimenu....va dar garaz, 31 ijunia, celovek-amfibija. ir novogodniaja skazka ar kaip nepamenu kur farada po tuscia instituta vaiksciojo ir reke liuuudiiiii gdee vyyyyy liuuudiiiii. oi daug geru yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhiurke: 26 lapkričio 2007 - 23:00
QUOTE(zhiurke @ 2007 11 27, 00:55)
ir novogodniaja skazka ar kaip nepamenu kur farada po tuscia instituta vaiksciojo ir reke liuuudiiiii gdee vyyyyy liuuudiiiii

"Черодеи"- tikrai nuostabi muzikine komedija, o tas institutas, tai Ostankino boksto koridoriai smile.gif
Atsakyti