pamenu tą Vasmiorkiną Dar kai mamaitė ir dukrelė ( pas kuriuos Vasmiorkinas gyvena troboj) viena rėkia: "- Ukrali, kultūrų u nas ukrali", o kita atsako: "Ukrali!... net u nas nikakoj kultury" Žodžių žaismas
Šiuo metu visai norėčiau pažiūrėt "Devčata", "Volga, Volga", "Žvaigždžių berniuką", "Kreivų veidrodžių karalystę", et sąrašas galėtų būt be galo
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 04, 16:18)
pamenu tą Vasmiorkiną :
Ech, kaip smagu, kad yra prisimenančių
QUOTE(Linokas @ 2007 05 01, 09:44)
Iš naujausių filmų tai labai patiko ŽARA, o senesni tai beveik visi įdomūs ir geri
Aha, šitas filmas man irgi patiko Man išvis rusų filmai patinka - ypač tokie senesni (tik ne apie karą )
Labiausiai nemegstu rusisku serialu, bet 12 kedziu galiu ziuret
Aš tai mėgstu rusiškus filmus Šiuolaikiniai tai truputį varo į neviltį, nes praktiškai visi turi amerikonišką analogą
O seną rusišką klasiką tai galėčiau žiūrėti ir žiūrėti. O pats pačiausias tai man "Likimo ironija, arba po pirties" Žiūriu kiekvieną kartą kai tik jį rodo
O seną rusišką klasiką tai galėčiau žiūrėti ir žiūrėti. O pats pačiausias tai man "Likimo ironija, arba po pirties" Žiūriu kiekvieną kartą kai tik jį rodo
QUOTE(SoJa @ 2007 07 17, 15:42)
Aš tai mėgstu rusiškus filmus Šiuolaikiniai tai truputį varo į neviltį, nes praktiškai visi turi amerikonišką analogą
Ir as taip pat kodel, kas cia yra, kokia magija? filmas turi savo sarmo, matyt, stipraus.....
iš dabartinių rusiškų serialų patiko "du likimai" o ir "bjaurusis ančiukas" rusų geresnis nei meksikiečių, gal dėl to, kad rusų jumoras ir jo išreiškimo būdai yra nemirtingi jau nekalbant apie visas kultines komedijas, kurias žiūri šimtus kartų ir tiek pat kvatoji iš frazių, iš herojų
man siaip visi filmai rusiski patinka, o vat lietuviski tai nezinau nei vieno talkovo
Aš tai vis galiu žiūrėt Dvylika kėdžių,Po pirties,Kaukazo belaisvė,Šuriko nuotykiai,Briliantinė ranka,nors jau viska vos nemintinai žinai,vis tiek smagu juos žiūrėt.
QUOTE(Linokas @ 2007 05 01, 11:44)
Iš naujausių filmų tai labai patiko ŽARA, o senesni tai beveik visi įdomūs ir geri
Sutinku
O ŽARA tai isvis dievinu, mano megstamiausias filmas!!!
Dar nieko }{ot@bich irgi fainas filmas
O senesnius, tai su malonumu paziuriu
obyknovennoje chudo, formula liubvy, prihodi na menia posmotret, uhodia uhody, vesna, prihodite zavtra, sluzhebnyj roman, staromodnaja komedija, samaja privlekatelnaja i obojatelnaja, devchata, tri plius dva, pokrovskije vorota, ir daug ko pavadinimu neprisimenu....va dar garaz, 31 ijunia, celovek-amfibija. ir novogodniaja skazka ar kaip nepamenu kur farada po tuscia instituta vaiksciojo ir reke liuuudiiiii gdee vyyyyy liuuudiiiii. oi daug geru yra
QUOTE(zhiurke @ 2007 11 27, 00:55)
ir novogodniaja skazka ar kaip nepamenu kur farada po tuscia instituta vaiksciojo ir reke liuuudiiiii gdee vyyyyy liuuudiiiii
"Черодеи"- tikrai nuostabi muzikine komedija, o tas institutas, tai Ostankino boksto koridoriai