Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai

o as ziuriu per RTR ,,Ilga kelione per kopas,,rodo tik savaitgaliais,as negaliu neziuret,esu pamisus del rusisku tu senu...galiu bliauti,bliauti,man ten taip tikra,busena zodziais nenusakoma
Atsakyti
Iš naujausių filmų tai labai patiko ŽARA, o senesni tai beveik visi įdomūs ir geri thumbup.gif
Atsakyti
pries naujus ziurejau Maskva asaromis netiki, tai filmukas thumbup.gif
Atsakyti
o kas per filmas Zara?,kazkaip negirdejau,apie ka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2007 05 02, 19:14)
o kas per filmas Zara?,kazkaip negirdejau,apie ka? ax.gif

Apie keturis draugus mirksiukas.gif susitiko visi ir teko netikėtai "išsieiti" ax.gif kiekvienas su savais nuotykiais thumbup.gif gale pati kulminacija thumbup.gif
Atsakyti
įsirašėm per savaitgalį visus gerus senus rusų filmus,tokius kaip"brilantinė ranka",osobenosti rybalki,ochoty",šuriko nuotykiai",džentelmeny udachi"ir t. t. gal 15 tokių gerų filmų thumbup.gif niekada nepabos manau šie filmai rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai turbūt labiausiai patiko "Žmogus iš Kapucinų bulvaro"...
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2007 04 22, 15:45)
o as ziuriu per RTR ,,Ilga kelione per kopas,,rodo tik savaitgaliais,as negaliu neziuret,esu pamisus del rusisku tu senu...galiu bliauti,bliauti,man ten taip tikra,busena zodziais nenusakoma

Jetau, gal žinot kas kur šitą filmą gaut? Ar gal galit pasakyt, kaip tiksliai jis vadinasi rusiškai..Perknisau visą torrens.ru bet neradau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dangyra @ 2007 05 16, 12:35)
Jetau, gal žinot kas kur šitą filmą gaut? Ar gal galit pasakyt, kaip tiksliai jis vadinasi rusiškai..Perknisau visą torrens.ru bet neradau...    unsure.gif

Nuostabus filmas 4u.gif thumbup.gif Vadinasi "Долгая дорога в дюнах" 4u.gif Sėkmingos paieškos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2007 05 16, 13:39)
Nuostabus filmas  4u.gif  thumbup.gif Vadinasi "Долгая дорога в дюнах"  4u.gif Sėkmingos paieškos 4u.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2007 05 16, 13:39)
Nuostabus filmas  4u.gif  thumbup.gif Vadinasi "Долгая дорога в дюнах"  4u.gif Sėkmingos paieškos 4u.gif

Radau !!!! Radauuuuuu !!!!! clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
O ar pamena kas tokį rusišką filmą (kurį, beje, mačiau tik vieną kartą prieš kokį 20 metų dar mokyklos kažkelintoje klasėje mokydamasi)- "Džekas Vosmiorkinas-amerikietis"? tai komedija, bet kaip tiems laikams labai drąsi-galima pasakyti pasityčiojimas iš tarybų sąjungos...
Kaip toks ruselis grįžta į Rusiją prisimokęs amerikietiškų biznio darymo pagrindų ir ima kolūkyje augint tabaką, o vietiniai tik komunarai po kaimą vaikšto iškėlę vėliavą ir dainuoja:"dajoš, dajoš, naše komunarskoe dajoš...", o lygtai kolūkio pirmininkas siuntinėja savo dukrą to ruselio pašnipinėt ir liepia 'ėst" tą tabako lapą, kad išaiškėtų , kas tai per augaslas;"žui, govoriu žui.Chočieš ženitsia -žui"...Ech, norėčiau pamatyt...
Atsakyti