o as ziuriu per RTR ,,Ilga kelione per kopas,,rodo tik savaitgaliais,as negaliu neziuret,esu pamisus del rusisku tu senu...galiu bliauti,bliauti,man ten taip tikra,busena zodziais nenusakoma
Iš naujausių filmų tai labai patiko ŽARA, o senesni tai beveik visi įdomūs ir geri
o kas per filmas Zara?,kazkaip negirdejau,apie ka?
QUOTE(skraide @ 2007 05 02, 19:14)
o kas per filmas Zara?,kazkaip negirdejau,apie ka?
Apie keturis draugus susitiko visi ir teko netikėtai "išsieiti" kiekvienas su savais nuotykiais gale pati kulminacija
įsirašėm per savaitgalį visus gerus senus rusų filmus,tokius kaip"brilantinė ranka",osobenosti rybalki,ochoty",šuriko nuotykiai",džentelmeny udachi"ir t. t. gal 15 tokių gerų filmų niekada nepabos manau šie filmai
Man tai turbūt labiausiai patiko "Žmogus iš Kapucinų bulvaro"...
QUOTE(skraide @ 2007 04 22, 15:45)
o as ziuriu per RTR ,,Ilga kelione per kopas,,rodo tik savaitgaliais,as negaliu neziuret,esu pamisus del rusisku tu senu...galiu bliauti,bliauti,man ten taip tikra,busena zodziais nenusakoma
Jetau, gal žinot kas kur šitą filmą gaut? Ar gal galit pasakyt, kaip tiksliai jis vadinasi rusiškai..Perknisau visą torrens.ru bet neradau...
QUOTE(dangyra @ 2007 05 16, 12:35)
Jetau, gal žinot kas kur šitą filmą gaut? Ar gal galit pasakyt, kaip tiksliai jis vadinasi rusiškai..Perknisau visą torrens.ru bet neradau...
Nuostabus filmas Vadinasi "Долгая дорога в дюнах" Sėkmingos paieškos
QUOTE(Dolitlė @ 2007 05 16, 13:39)
Labai ačiū
QUOTE(Dolitlė @ 2007 05 16, 13:39)
Radau !!!! Radauuuuuu !!!!!
O ar pamena kas tokį rusišką filmą (kurį, beje, mačiau tik vieną kartą prieš kokį 20 metų dar mokyklos kažkelintoje klasėje mokydamasi)- "Džekas Vosmiorkinas-amerikietis"? tai komedija, bet kaip tiems laikams labai drąsi-galima pasakyti pasityčiojimas iš tarybų sąjungos...
Kaip toks ruselis grįžta į Rusiją prisimokęs amerikietiškų biznio darymo pagrindų ir ima kolūkyje augint tabaką, o vietiniai tik komunarai po kaimą vaikšto iškėlę vėliavą ir dainuoja:"dajoš, dajoš, naše komunarskoe dajoš...", o lygtai kolūkio pirmininkas siuntinėja savo dukrą to ruselio pašnipinėt ir liepia 'ėst" tą tabako lapą, kad išaiškėtų , kas tai per augaslas;"žui, govoriu žui.Chočieš ženitsia -žui"...Ech, norėčiau pamatyt...
Kaip toks ruselis grįžta į Rusiją prisimokęs amerikietiškų biznio darymo pagrindų ir ima kolūkyje augint tabaką, o vietiniai tik komunarai po kaimą vaikšto iškėlę vėliavą ir dainuoja:"dajoš, dajoš, naše komunarskoe dajoš...", o lygtai kolūkio pirmininkas siuntinėja savo dukrą to ruselio pašnipinėt ir liepia 'ėst" tą tabako lapą, kad išaiškėtų , kas tai per augaslas;"žui, govoriu žui.Chočieš ženitsia -žui"...Ech, norėčiau pamatyt...