Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai

QUOTE(blackkiss @ 2007 01 04, 13:48)
rode per PBK smile.gif

g.gif kas čia yra? rusų jau turbūt? vat ir sakau, kad per btv nerodo, arba pražioplinau... na tiek to, gal kitą met.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 04, 18:44)
g.gif  kas čia yra? rusų jau turbūt? vat ir sakau, kad per btv nerodo, arba pražioplinau... na tiek to, gal kitą met.

na rusiskas bet versija rodoma baltijos salims smile.gif jei neklystu, rode siemet ir per BTV tik gal senokai jau smile.gif
Atsakyti
Kaip as jum pavydziu, mamytes! Turit Baltijos televizija, galit dziaugtis rusiskais filmais. Dievinu rusiska kina ir ypac multikus, jie taip primena vaikyste.. Gyvenu ne Lietuvoj, tai bandau parsisiusti kai kuriuos filmus is Emule, maciau, kad kai kurios mamytes taip ir daro. Turiu klausima, ar jus rasot ieskomo filmo pavadinima rusiskom raidem? Mano kompiuteris neturi rusisko alfabeto, tai jauciu man reik susirast rusiskam tinklalapy filmo pavadinima ir perkopijuot, ar ne? Dar naujoke tam dalyke.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anciux @ 2007 01 08, 03:20)
Kaip as jum pavydziu, mamytes! Turit Baltijos televizija, galit dziaugtis rusiskais filmais. Dievinu rusiska kina ir ypac multikus, jie taip primena vaikyste.. Gyvenu ne Lietuvoj, tai bandau parsisiusti kai kuriuos filmus is Emule, maciau, kad kai kurios mamytes taip ir daro. Turiu klausima, ar jus rasot ieskomo filmo pavadinima rusiskom raidem? Mano kompiuteris neturi rusisko alfabeto, tai jauciu man reik susirast rusiskam tinklalapy filmo pavadinima ir perkopijuot, ar ne? Dar naujoke tam dalyke.. ax.gif

Per emulę visus fimus siunčiu lotyniškom raidėm. Tik pas mane žiauriai lėtai siunčia. Gal reikia nustatymus keisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 01 04, 13:48)
o manes nesuzavejo sita zinia g.gif  labai gerai  komentaruose kazkas parase:" 20 metu galvojau, kad zenia su nadia susituoke, ir stai koks ablomas" biggrin.gif nezinau,
<...>

Visiškai su tavimi sutinku..Aš irgi nuo vaikystės galvojau..kad jie susituokė..ir gražiai ir laimigai gyveno.. blush2.gif ..
O dabar..tas tęsinys..tarsi sugriauna visą senojo filmo prasmę ir idėja..Visą meilės istorija eina šuniui ant uodegos.. doh.gif ..Toks jausmas, kad ta likimo išdaiga..tas išgertas degtinės kiekis...tas skridimas per klaidą į Leningradą....buvo bereikalingas.. doh.gif ..Nesąmonė tas tęsinys...ne nebent nekreipt dėmėsio į senąjį filmą...bet jau taip neišeis.. doh.gif ..Ir dabar mano mintys sukasi apie tai..kad Ženia su Galia ir Nadia su Ipolitu..buvo visą gyvenimą žiauriai nelaimingi..nes išdavė save ..ir atsisakė tikros meilės..doh.gif ..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 01 04, 14:48)
rode per PBK smile.gif
Papildyta:

o manes nesuzavejo sita zinia g.gif  labai gerai  komentaruose kazkas parase:" 20 metu galvojau, kad zenia su nadia susituoke, ir stai koks ablomas" biggrin.gif

Cia buvo mano komentaras:)
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2007 01 08, 18:47)
Per emulę visus fimus siunčiu lotyniškom raidėm. Tik pas mane žiauriai lėtai siunčia. Gal reikia nustatymus keisti  g.gif

Na va, jau turiu "Na palauk" kelias serijas, dar siunciuosi "Trys riesuteliai pelenei". Ir man be galo letai siuncia, bet tikrai verta palaukti smile.gif
Atsakyti
Labai patinka "Svadba w Malinowkie" wub.gif , visi filmai su Šuriku biggrin.gif
Daug tų gerų senų filmų yra, labai gaila kad pasimiršta..
"Baltasis Bimas juodoji ausis" norėčiau pažiūrėti, nes vaikystėje tai įspūdis buvo milžiniškas bigsmile.gif
O iš dabartinių labai patinka miuziklai tokie kaip "Vecera na xutore bliz Dikanki", "Sorocenskaja jamorka".
Dar labai geras "Liubov i golubi" mirksiukas.gif
Atsakyti
man patinka -Обречённая стать звездой-
Atsakyti
As irgi macius ta turku filma, nuostabus, gal zinok kur ji gaut????

QUOTE(Nuokata @ 2006 05 21, 19:59)
Merginos, cia as ne i tema, bet gal prisimenat toki filma"Visos upes teka" australu filmas, gal zinot kur ji rast galima? O dar vienas "Karaliok pticka pevcaja" turku labai fainas filmas, gal pries 15 metu rode. Tai noreciau dar pamatyt. O rusisku tai "Kapitono Granto vaikai", visai nesenai rode"Grozovyje vorota", tai net parsisiunciau. Nu super, ir pavarkt galima.

Atsakyti
QUOTE(najaa @ 2007 02 15, 00:07)
As irgi macius ta turku filma, nuostabus, gal zinok kur ji gaut????

peiškok per emule arba http://www.sharereactor.ru/ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2007 01 08, 11:40)
Visiškai su tavimi sutinku..Aš irgi nuo vaikystės galvojau..kad jie susituokė..ir gražiai ir laimigai gyveno.. blush2.gif ..
O dabar..tas tęsinys..tarsi sugriauna visą senojo filmo prasmę ir idėja..Visą meilės istorija eina šuniui ant uodegos.. doh.gif ..Toks jausmas, kad ta likimo išdaiga..tas išgertas degtinės kiekis...tas skridimas per klaidą į Leningradą....buvo bereikalingas.. doh.gif ..Nesąmonė tas tęsinys...ne nebent nekreipt dėmėsio į senąjį filmą...bet jau taip neišeis.. doh.gif ..Ir dabar mano mintys sukasi apie tai..kad Ženia su Galia ir Nadia su Ipolitu..buvo visą gyvenimą žiauriai nelaimingi..nes išdavė save ..ir atsisakė tikros meilės..doh.gif ..

Aikit sau, kai isgirdau, kad sito kultinio filmo "tesinys" bus, tai net zagtelejau doh.gif Ir dar - koks cia tesinys, jeigu istorija perrasoma? Ir siuzetas visiskai tas pats. Netikiu, kad bus geras filmas schmoll.gif Bet tikiu, kad sumus visus ziurimumo rekordus, kai pasirodys - vien del savo kultinio pirmtako...
Atsakyti