Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(uzsiemusi @ 2010 11 01, 16:21)
...Jau bus treti metai kaip losiam..Idomu butu suzinoti is tu laimejusisuju ar tai buvo ju pirmasis dalyvavimas loterijoje kuomet buvo ir laimeta..?.

pazystu 4 seimas kurios islose is 1 karto, mums sie metai jau 6 kartas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 11 01, 14:55)
pazystu 4 seimas kurios islose is 1 karto, mums sie metai jau 6 kartas  cool.gif

Man tik vienas labai idomu, ar jie kazin labai atsizvelgia i tai ka esi baiges, ar yra laimejusiu su viduriniu issilavinimu tik? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2010 11 01, 17:04)
Man tik vienas labai idomu, ar jie kazin labai atsizvelgia i tai ka esi baiges, ar yra laimejusiu su viduriniu issilavinimu tik?  g.gif  unsure.gif

4 seimos kurios laimejo is pirmo karto yra su profkem ax.gif o mums su aukstasiais nesiseke anksciau, o siais metais pasiseks biggrin.gif
Atsakyti
per kiek laiko uzpildete anketa mazdaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2010 11 01, 17:28)
per kiek laiko uzpildete anketa mazdaug  g.gif

2 anketas per 10 minuciu mazdaug
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2010 11 01, 15:28)
per kiek laiko uzpildete anketa mazdaug  g.gif

Pildziau gal 3 minutes, nes skaiciau viska atidziai ir tuo paciu tikrinau klaidas,
tada dar kokias 2 minutes skaiciau kiekviena raidele ar teisingai parasyta lotuliukas.gif
Netikrinau nuotraukos, is karto pildziau ir prisegiau, prisegus ir uzpildzius zemiau
buvo parasyta Success! 4u.gif Ir issisaugojau ta koda..

Maze_, nu ir kantrybe thumbup.gif As tai pirma karta pildziau, praeitais metais praziopsojau, bet sakiau, kad islosiu is pirmo karto lotuliukas.gif
Atsakyti
Butu idomu ir smagu,jei kuri is cia bendraujanciu islostu ir pasipasakotu apie tai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 11 01, 16:07)
Butu idomu ir smagu,jei kuri is cia bendraujanciu islostu ir pasipasakotu apie tai. smile.gif

Kad yra sioje temoje nemazai islosusiu rolleyes.gif ir daugelis jau pasakojosi kazkiek,
bent jau kiek temu teko skaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panele99 @ 2010 11 01, 03:09)
Sveikutes,

Ir as jungiuosi prie uzpildziusiuju anketa GC loterijoje, norejau uzduoti toki klausima, o jei mano MB praeityje yra 1 karta teistas, kaip ambasada ziuri i tai?Yra jam kokiu nors sansu gauti GC?

aciu

priklausomai, ar panaikintas teistumas 4u.gif pazymoj arba bus parashyta, kad "teistas", arba ne 4u.gif

QUOTE(Mažė_:) @ 2010 11 01, 05:59)
ir as manau kad sansu praktiskai 0. .

nesamone mirksiukas.gif pati pazistu zmogu, kuris susitvarke viska ir ishvaziavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2010 11 01, 16:21)
Idomu butu suzinoti is tu laimejusisuju ar tai buvo ju pirmasis dalyvavimas loterijoje kuomet buvo ir laimeta..?.

Musu seima losia nuo senu senu laiku kai dar buvo popieriniai variantai siunciami i JAV (as aisku dar tada negalejau pati pildyt, tia tevai ta darydavo). Paskui kai jau galejau ir pati, tai ir pati pildydavau. Ir taip kasmet visi. Nepasakysiu tiksliai is kurio karto brolis laimejo, bet kazkur 1-3 karto. Vyras mano is pirmo (pildziau as savo namu adresu, internetinis variantas jau buvo). Ir dar viena draugu seima musu adresu pilde (irgi dar popieriniai variantai buvo), tai irgi is pirmo karto. O paskui kitu tai tiksliai nezinau.

QUOTE(Tora 5 @ 2010 11 01, 18:07)

Tai ne viena ir dalinasi tiek informacija bunant JAV, tiek po laimejimo kas kaip vyksta. Paskaitinekit temas atgal - pilna tu ispudziu.
Atsakyti
Mane tai nustebino kiek Jusu pazystamu laimi biggrin.gif , as deja pazystu tik viena seima, susidare toks ispudis, kad laimeti tikrai imanoma ir sansu daugiau nei laimeti milijona 4u.gif
Atsakyti
nesupantu kodėl mano vis bloga nuotrauka, kiek dizaineris vis bandė, fotkino, tvarkė nuotrauką pagal reikalavimus, vis meta, kad photo valid, cia kur galima pasitikrinti, ne anketoje g.gif
Atsakyti