Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 10

[quote=juozas 1,2010 11 05, 18:05]
[quote=Montecristo-Sau,2010 11 05, 17:20]
Būtumėte iš Kauno, duočiau Lignum Star groteles savaitgaliui pasibandyti.
Kaip suprantu pirkote čiužinį iš Interjerų Vizijos?

taip Interjerų Vizijos?
tai isvada reikia kito brangesnio ciuzinio smile.gif
[/quote]

Išvadų yra daug. Bet gaila, kad Interjerų vizija neprisijungia prie šios diskusijos, siūlyti ir įbrukti tai pirma skuba, o padėti ar pamastyti kartu tai paskutinė.
Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 11 05, 18:23)
Išvadų yra daug. Bet gaila, kad Interjerų vizija neprisijungia prie šios diskusijos, siūlyti ir įbrukti tai pirma skuba, o padėti ar pamastyti kartu tai paskutinė.

verysad.gif
o gal ka patarsit apie patalynes komplektus?
Atsakyti
QUOTE(juozas 1 @ 2010 11 05, 18:53)
verysad.gif
o gal ka patarsit apie patalynes komplektus?

Satinas pats geriausias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lorelei215 @ 2010 11 05, 11:36)
Perverčiau paskutines kelias temas galva susisuko smile.gif

5 metus turim Lono lateksinį (kokį - greitosiomis nepavyko identifikuoti). Išsigulėjo duobėm, ypač per vidurį ir galuose, nors, atrodo, nieko _tokio_ jam nedarėm... grotelės netinkamos? ar šiaip senatvė?smile.gif Neprisimenu, kaip buvo anksčiau, bet dabar negaliu ilgiau pagulėti ant nugaros - pradeda mausti juosmenį. Ir abiems su vyru paskutiniu metu pradėjo rankos tirpti... Kitas nesmagus dalykas - ant to čiužinio be proto karšta. T.y., iš vakaro tai labai šalta, dėl to guliu su šilta antklode (su plonesne iš viso neužmigčiau iš šalčio), užtat paskui ryte atsibundu šlapia kaip antis...

Tai aš galvojau, kad lateksinio čiužinio nebenorėsiu, ieškosiu tokio, koks buvo mano mergautinis - spyruoklinio su kokoso viršum. Dabar prisiskaičiau, kad spyruoklės - atgyvena, o kokosas - bendrai mitas smile.gif Porolono pačiai nesinori (nors gal aš kažko nežinau apie šiuolaikinį poroloną smile.gif ) Žodžiu, net nebežinau, į kurią pusę pradėt ieškot...

Gal kas patartų, nuo ko būtų galima pradėt žiūrėti? Mūsų duomenys - 182/73 ir 176/65. Lova 160x200, grotelės flexsan, tarpai 4,5 cm. Kaina... vyras sako, kad nenori daugiau kaip 3000 Lt mokėt... aš tai visai norėčiau, kad iki 2000 Lt būtų...

Kitas klausimas - kaip dėl varianto pirkti du atskirus čiužinius, o ne vieną didelį? jei aš čiužinio aprašyme skaitau, kad jis "su sutvirtintais kraštais", tai galvoju, kai tarp tų kraštų plotas mažesnis, tai čiužinys turėtų būti tvirtesnis? ar čia kitokia logika veikia?

Ačiū už komentarus 4u.gif

nesuprantu as zmoniu, sumoka vadybininkams nerealias sumas, po to vakarais sala, nakti prakaitiuja, per penkis metus isguli "prabangu" ciuzini, po to vel klausia tu paciu vadybininku koki ciuzini pasirinkti. Patikek, vadybininkai tikrai pades tau issirinkti gera ciuzinuka, tik uz kokius 2000-3000Lt gelesi sisigyti dar viena SUPER ciuzinuka, ant kurio galesi prakaituoti dar penkis metus.
Normaliu ciuziniu yra du variantai:
1) spyruoklinis ciuzinys su kokosu ar be kokoso
2) vien tik porolono ciuzinys.
visi kiti variantai, kaip jau ne karta esu minejes, yra pinigu siurbimas is patikliu pilieciu kisenes.
Papildyta:
QUOTE(Ernestas936 @ 2010 11 05, 19:58)
Satinas pats geriausias biggrin.gif

Geriausias yra nebalintas 100% linas. Nepigi patalyne, kaina gali siekti ir kelis simtus litu, bet miegojimo komfortas nerealus! Sakau jums ne kaip vadybininkas, kokiu cia yra gan nemazai, sakau kaip vartotojas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruonius: 05 lapkričio 2010 - 22:46
Geriausias yra nebalintas 100% linas. Nepigi patalyne, kaina gali siekti ir kelis simtus litu, bet miegojimo komfortas nerealus! Sakau jums ne kaip vadybininkas, kokiu cia yra gan nemazai, sakau kaip vartotojas smile.gif
[/quote]

Aš ir ne vadybininkas, bet ant satino miegu ir skalbias gerai nenutriuša kaip tos pigesnės, beto švelni medžiaga ir maloni odai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestas936: 05 lapkričio 2010 - 23:17
[quote=Ernestas936,2010 11 06, 00:14]
[/quote]

Aš ir ne vadybininkas, bet ant satino miegu ir skalbias gerai nenutriuša kaip tos pigesnės, beto švelni medžiaga ir maloni odai...
[/quote]
Kad jau esat ne vadybininkas, tai sutinku su jumis, kad gerai ir satinas, maloniai miegasi, patogi medziaga..
Atsakyti
[quote=bruonius,2010 11 05, 23:39]
nesuprantu as zmoniu, sumoka vadybininkams nerealias sumas, po to vakarais sala, nakti prakaitiuja, per penkis metus isguli "prabangu" ciuzini, po to vel klausia tu paciu vadybininku koki ciuzini pasirinkti. Patikek, vadybininkai tikrai pades tau issirinkti gera ciuzinuka, tik uz kokius 2000-3000Lt gelesi sisigyti dar viena SUPER ciuzinuka, ant kurio galesi prakaituoti dar penkis metus.
Normaliu ciuziniu yra du variantai:
1) spyruoklinis ciuzinys su kokosu ar be kokoso
2) vien tik porolono ciuzinys.
visi kiti variantai, kaip jau ne karta esu minejes, yra pinigu siurbimas is patikliu pilieciu kisenes.
Papildyta:

biggrin.gif tokių kvailų teiginių nesu senai skaičiusi lotuliukas.gif. Norėčiau paklausti ponas Broniau, kiek, Jums, metų? Žmonės renkasi komfortą, ortopediją, naujas technologijas. Pasak, Jūsų, galime miegoti, kaip prieštvaniniais laikais ant šiaudų krūvos? Dar ir su "gera erkučių kompanija". Tie, kurie sau gali leisti renkasi gerus čiužinius. Čia lygiai tas pats, kaip vietoje norimo turėti Ferario, sakytumėte, ką Jūs, neapsimoka pirkti, pirkite Zaporožietį vistiek nukeliausite, kur reikia thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2010 11 05, 23:22)
Kad jau esat ne vadybininkas, tai sutinku su jumis

Va ir paaiškėjo, kad bruoniaus tikslas yra bet kokiu būu ir remiantis bele kokiais argumentais paprieštaraut vadybininkams. Nesvarbu, kad neteisus, nesvarbu, kad nesamones kalba - SVARBU PRIEŠTARAUT ir NESUTIKT biggrin.gif
Atsakyti
simre, gal jau isbandet saviski? man tai neramu, kad tik nenusivilciau Bonaire. Nors kokiom salygom miegu dabar, tai turbut viskas bus geriau uz tai lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar Metzeler užvalkalai pelėja?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 11 06, 13:25)
simre, gal jau isbandet saviski? man tai neramu, kad tik nenusivilciau Bonaire. Nors kokiom salygom miegu dabar, tai turbut viskas bus geriau uz tai  lotuliukas.gif

Taip, jau dvi naktis smile.gif O dar ir šiandien man kažkoks miegadienis - iš lovos išlipt negaliu. KAIFUOJAM abu su simrinu. Apskritai tai keistas daiktas, kai su ranka soaudi, ar atsisėdi - atrodo per minkštas. Bet kai atsiguli, tai jauties tiesus tiesus. Nors čiužinį visu kūnu jauti. Žodiu - kosminės matyt technologijos.

Montecristo-Sau, mūsų padėką į statistikos suvestinę galit įsirašyt didelėm raidėm smile.gif Jei ekspoatacijos metu atsiras kokių pastebėjimų - pasidalinsim.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 11 06, 17:03)
Taip, jau dvi naktis smile.gif O dar ir šiandien man kažkoks miegadienis - iš lovos išlipt negaliu. KAIFUOJAM abu su simrinu. Apskritai tai keistas daiktas, kai su ranka soaudi, ar atsisėdi - atrodo per minkštas. Bet kai atsiguli, tai jauties tiesus tiesus. Nors čiužinį visu kūnu jauti. Žodiu - kosminės matyt technologijos.

Montecristo-Sau, mūsų padėką į statistikos suvestinę galit įsirašyt didelėm raidėm smile.gif Jei ekspoatacijos metu atsiras kokių pastebėjimų - pasidalinsim.

O tai ant kokio miegat? g.gif
Atsakyti