QUOTE(juozas 1 @ 2010 11 04, 20:22)
ir man nera aiski priezastis tik galvoju kad minkstas ciuzinys, groteles sukietintos iki galo,
pagal si foruma pirkau ciuzini ir groteles, guliu jau puse metu ir niekaip nepriprantu prie jo, turiu stuburo problemu siaip viskas gerai nieko nejauciu, bet po nakties tirpsta koja, ir naktim daznai prabundu, savaite miegojau ant kito paprasto kieto spyruoklinio ciuzinio visai kitas dalykas ir miegas kitas nei stuburo skausmu nei kojos tirpimu neliko,
dar kazkas rase kad reikia ilgesnio laiko apsiprasti prie jo, tai kiek dar puse metu kankintis?
musu ugiai 1.74 ir 1.65 o svoriai 76 ir 50kg lova 200\160
ciuzinys passion h2 o groteles comfort
Grotelės tai nieko gero, bet čiužinys iš tų vidutiniokų ir neturėtų būti katastrofiška. Bet kadangi yra blogai, tada kyla klausimų kodėl. Kadangi yra problemų su stuburu tai čia labai individuali problema ir dažnai standartiniai metodai netinka, greičiausiai šio čiužinio minkštumas nėra Jums optimalus, nes kažkur kažkas užspaudžiama, tirpimas tik nuo užspaudimo. Jeigu naktį dažnai vartotės ir ryte jau viskas pradeda tirpti, reiškia Jūsų problema yra man labai artima, bet aš tiksliai žinau priežastį savo, pas jus mes to dar neradome.
Mėgstate dažniau miegoti ant šono? Jei ne tada kaip?
Greičiausiai šią problemą reiktų spręsti eksperimentais, bet jie nepatogu ir ne visi nori terliotis bei savo investicijomis rizikuoti, kalbu apie pardavikus. Greičiausiai pritars Jūsų įspudžiams ir pasiūlys kietesnį variantą, kuris gražins viską į pradinę padėtį, tai nebus žingsnis į priekį, jei išvis toksai įmanomas su šia stuburo problema.
Beje kaip žmonai šis čiužinys?