Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 10

QUOTE(vickyyy @ 2010 11 04, 12:58)
Pabandykite susikietinti groteles.
Koks jusu ugis ir svoris?

groteles jau yra sukietintos iki galo, guledamas pats jauciu kad per klubus perdaug idumbu, mano ugis 1.74 svoris 76kg
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2010 11 04, 18:43)
Mes galvojom apie Revaline, bet, deja, jis mums netinka, nes mums reikiamo dydzio (180x200 cm), tektu laukti 3-4 menesius. Bent jau taip pasake ju atstovybej.

Tempur naudoja 80-85kg/m3, o analogų tikrai daug, dar neapsigaukite, kai kiti naudoja vietoj elastingo putų poliuretano paprastą poroloną smile.gif
Breckle turi labai pasitvirtinusį variantą Visco Pur (10cm viscoelastas 80-85kg/m3 ir 10 cm 55kg/m3 putų poliuretanas), esu priversta ant jo miegoti, jau nuo vasaros miegu ir esu maloniai nustebinta, nes iki tol nemėgau nei vieno čiužinio su viscoelastine medžiagėle. Dar Fey and Co dar paziurekite Visco therm (8 viscoelasto, 10 putu poliuretanas).
Papildyta:
QUOTE(juozas 1 @ 2010 11 04, 18:59)
groteles jau yra sukietintos iki galo, guledamas pats jauciu kad per klubus perdaug idumbu, mano ugis 1.74 svoris 76kg

Manau logiskiausia ir pigiausia bus keisti groteles.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 11 04, 19:04)
Tempur naudoja 80-85kg/m3, o analogų tikrai daug, dar neapsigaukite, kai kiti naudoja vietoj elastingo putų poliuretano paprastą poroloną smile.gif
Breckle turi labai pasitvirtinusį variantą Visco Pur (10cm viscoelastas 80-85kg/m3 ir 10 cm 55kg/m3 putų poliuretanas), esu priversta ant jo miegoti, jau nuo vasaros miegu ir esu maloniai nustebinta, nes iki tol nemėgau nei vieno čiužinio su viscoelastine medžiagėle. Dar Fey and  Co dar paziurekite Visco therm (8 viscoelasto, 10 putu poliuretanas).
Papildyta:
Manau logiskiausia ir pigiausia bus keisti groteles.

tai pabandymui galiu ant grindu pasidejes galiu pamiegoti kelias naktis ir ziuresiu ar kas pasikeis, ir bus ant kieto pagrindo
Atsakyti
QUOTE(juozas 1 @ 2010 11 04, 18:59)

Manau problemų gali būti kelios, ir tikrai ne dėl per didelio klubų įdubimo. Pirma, dar neapsipratote, kada nugara gauna teisingą atramą, o ne vien tik pagrindiniai rėmimosi taškai ties petimi ir klubais, dabar dalį tų apkrovų turi atitekti nugarai, ir raumenys ties pilvu turi labiau remtis į čiužinį ir geriau atsipalaiduoti, nes nekaba ore.Tirpimas būna tik nuo per kietų čiužinių arba kažkur neteisinga atrama.
Greičiausiai nugara nepratus gauti atramą ir raumenys persitempę buvo norma.
Kiek jau laiko ant Passion miegate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montecristo-Sau: 04 lapkričio 2010 - 18:15
QUOTE(juozas 1 @ 2010 11 04, 19:11)
tai pabandymui galiu ant grindu pasidejes galiu pamiegoti kelias naktis ir ziuresiu ar kas pasikeis, ir bus ant kieto pagrindo

Grotelės nebus tokios kietos kaip grindys.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 11 04, 19:14)
Grotelės nebus tokios kietos kaip grindys.

tai jei ant grindu bus per minkstas tai kitos groteles tikrai nepades
Atsakyti
QUOTE(juozas 1 @ 2010 11 04, 19:24)
tai jei ant grindu bus per minkstas tai kitos groteles tikrai nepades

Nereikia ieškoti kitų produktų, kol nėra aiški priežastis. Pradžiai išsiaiškinam dėl ko tie nepatogumai ir kas ten ištikrųjų negerai, o po to priimti sprendimus.
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2010 11 04, 15:21)
Sveiki,

Ar "Tempur" ciuziniai turi analogus, kuriuos galima isigyti lietuvoje? Jei taip, ka galetumete parekomenduoti?

Taip turi pvz: ,,Visko-Pro'' ir t.t
Papildyta:
[quote=vickyyy,2010 11 04, 19:04]
Breckle turi labai pasitvirtinusį variantą Visco Pur (10cm viscoelastas 80-85kg/m3 ir 10 cm 55kg/m3 putų poliuretanas),

Kažin ar tiek to tankio turi nes nei kiek nesulaiko žmogaus įkrenti ir nesijaučia kad įsileidi, vienu žodžio kaip pūkai.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 11 04, 16:43)
Dabar "Breckle" Vilniuje turi 15-25% nuolaidos "Zydrojo angelo" linijai, jums tiktu Vital Blue h2, 160 x 200 kainuoja panasiai 1850-2000lt, tai minus 20% ir gautusi 1500lt.
Labai geras, gerai isprofiliuotas, gero tankio 55kg/m3 ciuzinys.
Pasiziurekite, gal patiks.

Dekui, bet nelabai kur randu, kas sudaro jo pagrinda, ar lateksas, ar poliuretanas, ar dar kazkas?
Atsakyti
Visų pirma patarčiau gerai išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 11 04, 19:32)
Nereikia ieškoti kitų produktų, kol nėra aiški priežastis. Pradžiai išsiaiškinam dėl ko tie nepatogumai ir kas ten ištikrųjų negerai, o po to priimti sprendimus.

ir man nera aiski priezastis tik galvoju kad minkstas ciuzinys, groteles sukietintos iki galo,
pagal si foruma pirkau ciuzini ir groteles, guliu jau puse metu ir niekaip nepriprantu prie jo, turiu stuburo problemu siaip viskas gerai nieko nejauciu, bet po nakties tirpsta koja, ir naktim daznai prabundu, savaite miegojau ant kito paprasto kieto spyruoklinio ciuzinio visai kitas dalykas ir miegas kitas nei stuburo skausmu nei kojos tirpimu neliko,
dar kazkas rase kad reikia ilgesnio laiko apsiprasti prie jo, tai kiek dar puse metu kankintis?
musu ugiai 1.74 ir 1.65 o svoriai 76 ir 50kg lova 200\160
ciuzinys passion h2 o groteles comfort

Atsakyti
QUOTE(juozas 1 @ 2010 11 04, 20:22)
ir man nera aiski priezastis tik galvoju kad minkstas ciuzinys, groteles sukietintos iki galo,
pagal si foruma  pirkau ciuzini ir groteles, guliu jau puse metu ir niekaip nepriprantu prie jo, turiu stuburo problemu siaip viskas gerai nieko nejauciu, bet po nakties tirpsta koja, ir naktim daznai prabundu, savaite miegojau ant kito paprasto kieto spyruoklinio ciuzinio visai kitas dalykas ir miegas kitas nei stuburo skausmu nei kojos tirpimu neliko,
dar kazkas rase kad reikia ilgesnio laiko apsiprasti prie jo, tai kiek dar puse metu kankintis?
musu ugiai 1.74 ir 1.65 o svoriai 76 ir 50kg lova 200\160
ciuzinys passion h2 o groteles comfort

Grotelės tai nieko gero, bet čiužinys iš tų vidutiniokų ir neturėtų būti katastrofiška. Bet kadangi yra blogai, tada kyla klausimų kodėl. Kadangi yra problemų su stuburu tai čia labai individuali problema ir dažnai standartiniai metodai netinka, greičiausiai šio čiužinio minkštumas nėra Jums optimalus, nes kažkur kažkas užspaudžiama, tirpimas tik nuo užspaudimo. Jeigu naktį dažnai vartotės ir ryte jau viskas pradeda tirpti, reiškia Jūsų problema yra man labai artima, bet aš tiksliai žinau priežastį savo, pas jus mes to dar neradome.
Mėgstate dažniau miegoti ant šono? Jei ne tada kaip?
Greičiausiai šią problemą reiktų spręsti eksperimentais, bet jie nepatogu ir ne visi nori terliotis bei savo investicijomis rizikuoti, kalbu apie pardavikus. Greičiausiai pritars Jūsų įspudžiams ir pasiūlys kietesnį variantą, kuris gražins viską į pradinę padėtį, tai nebus žingsnis į priekį, jei išvis toksai įmanomas su šia stuburo problema.
Beje kaip žmonai šis čiužinys?
Atsakyti