Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 10

Laba diena, reikia naujo čiužinio. Nežinau nuo ko pradėti rinktis ir į ką pirmiausiai kreipti dėmesį. Spyruoklinio nebenoriu. Ačiū.
Atsakyti
patarkit del ciuzinio vaikui. yra lovele plastmasine ir joje tipo groteles plastmasines:) tiesiog dugnas loveles toks gruobletas ir atrodo kaip groteles, nors viskas is vienos plastmases. Koki pasiulytumet ciuzini :vaikui 4 metukai, ismatavimai ciuzinio turi buti 140x70.
Dabar priklota kaldru visokiu , porolono gabalas - bet vis tiek kieta, tos groteles kazkaip jauciasi.
Atsakyti
Laba diena,
planuoju užsakinėti nestandartinių matmenų čiužinį.
Lova 218x180, čiužinio aukštis įmanomas visoks.
1. Kiek mažesnis turėtų būti čiužinys už lovos skylę? -1cm?
Lovos gamintojas turi padaręs ir skersines lentas, kurios atstotų groteles.
mūsų ugiai/svoriai 188/85 180/64, mėgstame neperminkštus čiužinius.
Biudžetas labai ribotas iki 1500, kiek supratau iš komentarų išeina tik (netobuli) spyruokliniai, tačiau rinktis reikia visvien.
2. Kurie gamintojai gamina tokius nestandartinius čiužinius?
3. Kokie modeliai verti dėmesio?
4. Kiek pas kurį gamintoją truktų gaminimas?
Ačiū smile.gif

Atsakyti
QUOTE(smalsutelaitis @ 2011 01 28, 15:05)
Laba diena,
planuoju užsakinėti nestandartinių matmenų čiužinį.
Lova 218x180, čiužinio aukštis įmanomas visoks.
1. Kiek mažesnis turėtų būti čiužinys už lovos skylę? -1cm?
Lovos gamintojas turi padaręs ir skersines lentas, kurios atstotų groteles.
mūsų ugiai/svoriai 188/85 180/64, mėgstame neperminkštus čiužinius.
Biudžetas labai ribotas iki 1500, kiek supratau iš komentarų išeina tik (netobuli) spyruokliniai, tačiau rinktis reikia visvien.
2. Kurie gamintojai gamina tokius nestandartinius čiužinius?
3. Kokie modeliai verti dėmesio?
4. Kiek pas kurį gamintoją truktų gaminimas?
    Ačiū smile.gif

Lentos ir yra lentos, tai ne amortizatoriai.
Sakyciau rinkites tarp situ :
Gemega - Amadeo HR, Amadeo Eucatherm

Amadeo HR kietokas, eucatherm variantas daug patogesnis, bet ir kainuos apie 2000Lt. Visi gamintojai gamina nestandartinius, o laukti reikia nuo 2-6 savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2011 01 27, 17:03)
patarkit del ciuzinio vaikui. yra lovele plastmasine ir joje tipo groteles plastmasines:) tiesiog dugnas loveles toks gruobletas ir atrodo kaip groteles, nors viskas is vienos plastmases. Koki pasiulytumet ciuzini :vaikui 4 metukai, ismatavimai ciuzinio turi buti 140x70.
Dabar priklota kaldru visokiu , porolono gabalas - bet vis tiek kieta, tos groteles kazkaip jauciasi.

dar vis laukiu patarimu
taip vadinamu groteliu plotis 5cm, tarpai 7 cm
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2011 01 28, 19:17)
dar vis laukiu patarimu
taip vadinamu groteliu plotis 5cm, tarpai 7 cm

Ziurek poroloninius ciuzinius apie 10-12cm storio.
Atsakyti
1.
Prasau patarkit kokį įsigyti čiužinį, kad tiktų namų dulkių erkutėms stipriai alergiškam ir šiek tiek lateksui alergiškam vaikui.
Vaikui 2 metai (14 kg). Dabar miega ant čiužinuko, kurį sudaro kokoso-porolono-grikių lukštų sluoksnis. Ant kokosinio sluoksnio dar dedame čiužinio "apsaugą" nuo prakaito AeroSleep. Turint stiprią alergiją kiek suprantu reikia pereiti prie visiškai sintetinio čiužinio, su aukštoj temperatūroje skalbiamu užvalkalu. Koks geriausiai tiktų?

Norėtūsi protingo kainos/kokybės santykio, nes ant jo vaikas miegos tik maždaug 1 metus (nes vėliau turbūt jau bus ankšta dabartinėje lovytėje).

2.
Na ir norim pasikeisti savo seną čiužinį.
Kurį čiužinį patartumėt jei mūsų su vyru svoriai labai skiriasi?
Vyras 180cm/135kg (svorio pasiskirstymas kūne kaip pas disko metika Alekna), mano 170cm/65kg.
Dabar ant savo spyruoklinio-kokosinio čiužinio išsimiegu labai gerai tik tada kai miegam su vyru pamainomis sad.gif, nes vis "riedu į jo pusę", o jei dar iš kito šono vaikas " atrieda ... tai man visiškai bemiegė naktis.
Tiesa, musų čiužinys taipogi turėtų būti antialerginis, su skalbiamu užvalkalu.
Patys didelių sveikatos problemų neturim. Tik vyras prakaituoja nemažai ir mėgsta neužsiklojęs miegoti (vis karšta), o aš esu iš tų kurie šala (ypač kojos). Na ir dažnai man nutirpsta rankos miego metu arba ausys. Matyt, todėl kad ant nepatogaus čiužinio labiausiai mėgstu miegoti neteisingai - ant pilvo. Na jei dar čiužinys kaip nors padėtų vyrui neknarkti...

O gal pirkti du čiužinius ir dėti glaudžiai vieną šalia kito?
Lova su dviem eilėmis lingių. 200x220. Bet sena, ir jei atsirastu super variantas čiužinio netinkančio šiai lovai, keistume ir lovą.

Dėkui už patarimus.
Atsakyti
QUOTE(ukutis @ 2011 01 31, 07:42)
1.
Prasau patarkit kokį įsigyti čiužinį, kad tiktų namų dulkių erkutėms stipriai alergiškam ir šiek tiek lateksui alergiškam vaikui.
Vaikui 2 metai (14 kg). Dabar miega ant čiužinuko, kurį sudaro kokoso-porolono-grikių lukštų sluoksnis. Ant kokosinio sluoksnio dar dedame čiužinio "apsaugą" nuo prakaito AeroSleep. Turint stiprią alergiją kiek suprantu reikia pereiti prie visiškai sintetinio čiužinio, su aukštoj temperatūroje skalbiamu užvalkalu. Koks geriausiai tiktų?

Norėtūsi protingo kainos/kokybės santykio, nes ant jo vaikas miegos tik maždaug 1 metus (nes vėliau turbūt jau bus ankšta dabartinėje lovytėje).

2.
Vyras 180cm/135kg (svorio pasiskirstymas kūne kaip pas disko metika Alekna), mano 170cm/65kg.
Dabar ant savo spyruoklinio-kokosinio čiužinio išsimiegu labai gerai tik tada kai miegam su vyru pamainomis sad.gif, nes vis "riedu į jo pusę", o jei dar iš kito šono vaikas " atrieda ... tai man visiškai bemiegė naktis.
Patys didelių sveikatos problemų neturim. Tik vyras prakaituoja nemažai ir mėgsta neužsiklojęs miegoti (vis karšta), o aš esu iš tų kurie šala (ypač kojos). Na ir dažnai man nutirpsta rankos miego metu arba ausys. Matyt, todėl kad ant nepatogaus čiužinio labiausiai mėgstu miegoti neteisingai - ant pilvo. Na jei dar čiužinys kaip nors padėtų vyrui neknarkti...

Lova su dviem eilėmis lingių. 200x220. Bet sena, ir jei atsirastu super variantas čiužinio netinkančio šiai lovai, keistume ir lovą.

Dėkui už patarimus.

Vaikui reikia specialaus antialerginio putų poliuretano čiužinio su užvalkalu iš poliesterio, kuris būtinai skalbtųsi iki 95С, mažiausiai iki 60С. Ir kad skalbiant nereiketu naudoti skalbimo milteliu ir minkstiklio. La Pur tiktu, pigesnis butu Allergena Plus is Breckle.
O jums tik is 2 atskiru branduoliu, My Balance 20 labai tinka, jums h2, o vyrui h4 kietumo.
Atsakyti
Mane domina Ivo ciuziniai? Gal kas nors ka nors girdeja apie ju gaminamus ciuzinius? Koks geriausias?
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2011 01 31, 10:42)
Mane domina Ivo ciuziniai? Gal kas nors ka nors girdeja apie ju gaminamus ciuzinius?  Koks geriausias?

Patarciau persigalvoti ir pamirsti tokius ciuzinius kaip Ivo, ten parodijos daugumoje atveju.
Papildyta:
QUOTE(ukutis @ 2011 01 31, 07:42)
2.

Dėkui už patarimus.

Vaikui porolonini, geriau minkstesni, firma nera labai svarbu.

Jums reiktu visgi poroloninius ziureti ir geriau su kvepavimo sistema. Variantas butu Platinum H2+H4 pats geriausias, bet kaina bus ojojoi. Bet cia jau jum spresti kiek sau galite leisti del gero ir komfortisko miego.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 01 31, 10:23)
Patarciau persigalvoti ir pamirsti tokius ciuzinius kaip Ivo, ten parodijos daugumoje atveju.

o galima placiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 01 31, 10:09)
Vaikui reikia specialaus antialerginio putų poliuretano čiužinio su užvalkalu iš poliesterio, kuris būtinai skalbtųsi iki 95С, mažiausiai iki 60С. Ir kad skalbiant nereiketu naudoti skalbimo milteliu ir minkstiklio. La Pur tiktu, pigesnis butu Allergena Plus is Breckle.
O jums tik is 2 atskiru branduoliu, My Balance 20 labai tinka, jums h2, o vyrui h4 kietumo.

Kokios kainos būtų šių čiužinių (La Pur ir Allergena Plus)?
Kaina nėra svarbiausia, bet norisi žinoti prieš keliaujant pirkti.
Svarbiausia, kad:
1. neturėtų nieko alergizuojančio
2. "kvėpuotų" (vaikas labai miegodamas spardosi, nusiklosto, kąsosi - alergija pasireiškia atopiniu dermatitu)
3. Priežiūra būtų paprastesnė. Patogiai nusiimtų užvalkalas, gerai skalbtūsi (to reiks daug, ir dėl alergijos ir dėl nelaimių atprantant nuo sauskelnių).
Allergena Plus čiužinio nerandu lietuviškame Breckle puslapyje.
Ieškoti vokiškame (nemoku vokiškai verysad.gif )?

O 200x200 My Balance 20 (h2+h4) čiužinio kaina kokia?
Didesnių nebūna (200x220)?
Papildyta:
QUOTE(Zoran @ 2011 01 31, 11:23)
Papildyta:
Jums reiktu visgi poroloninius ziureti ir geriau su kvepavimo sistema. Variantas butu Platinum H2+H4 pats geriausias, bet kaina bus ojojoi. Bet cia jau jum spresti kiek sau galite leisti del gero ir komfortisko miego.

Gal galima plačiau apie Platinum čiužinį? Kur jo ieškoti? Ir kokia ta ojojoi kaina?
Atsakyti