QUOTE(Dovile B. @ 2010 11 01, 21:03)
Sveiki,
smagu girdėti ,kad jums padėjo išsirinkti tinkamą čiužinį
norėtume ir mes pagalbos
Užsisakėm lovą 200/180 su stalčiais. Mūsų išmatavimai
172/62kg (esu
) ir 192/94, norėtumėm truputi kietesnės (esame sveiki, bet nuo sėdimo darbo stuburas labai pavargsta ) . Žinau,kad gimus vaikui jis pas mus pagulės tad ir dėl jo stuburo pagalvoju
Kitam vaikui 4.5m. mėgsta ant lovos dukti.
tikiuosi kai turėsim naują čiužinį duobučių greit neatsiras
Buvome tik Dormeo parduotuvėje. Labai išgyrė silver plius. kaina mums tiko. kaip ir įkalbėjo, bet paskaičius truputi apie jį - nuomonė pasikeitė
nors norėtųsi tikėti ,kad geras tas čiužinys sumoki pinigus ir išeini
, bet...
Esu žalia čiužiniuose, bet man spyruokliniai asocijuojasi su senais čiužiniais ,kaimu, o
lateksinįai ar viskoelastiniai lyg kokia naujovė
(Čia tik mano, nieko neišmanančios nuomonė )
Labai laukisu ,Jūsų nuomonės ir jūsų pagalba išsirinksiu puikų čiužinį
Sveiki, kadangi lova su patalynes stalciais ir dar vaikutis, tai lateksa geriau isbraukite. Latekso ciuziniai inoringi, lepesni, labiau bijo dregmes. Dar gali alergizuoti.
Jums reiketu ziureti ciuzinius su stipriau isreikstomis anatominemis zonomis. Noreciau pasitikslinti kur vyro svoris susikoncentraves
ana savaite turejau 2 vyrukus vienas 190x90 kg peciu sriti daugiau ir visur kitur tolygiai, tai tiko ir patiko h2 minkstascarat, o kitas 100kg ir 194 cm svoris pilve h3 vidutinio kietumo.
Dar klausimas kokie tarpai lovu groteliu?
QUOTE(Kitesmile @ 2010 11 02, 15:54)
Sveiki,
as irgi noreciau pagalbos renkantis ciuzini...
Neskaiciau visu temu, tik prabegomis tai sen, tai ten paskaitinejau ir pasidare baisu - atrode taip paprasta bus issirinkti, bet kuo toliau, tuo sunkiau...
Tad prasau pagelbeti:
turim jau nusipirke lova 200*180 su grotelemis ir patalynes deze. tarpai tarp groteliu apie 7 cm. (visai nekreipem demesio i jas pirkdami lova). Dabar reikia ciuzinio
as noreciau ne spyruoklinio. tikriausiai ir ne lateksinio... kaina iki 2000Lt. Svoriai 60 ir 90 kg. Gal kazkas gali patarti ar pasidalinti patirtimi.
Ziurejau lono Isabela ir is miego centri Amore. Bet dabar visai susipainiojau, nes nezinau ar tiks ant musu paprastu (greiciausiai) groteliu
ir del kietumu visu nieko nesuprantu. gal tik labai minksto nesinoretu....
Buciau labai dekinga uz bet kokius nuosirdzius komentarus
Kadangi tarpai 7 cm reikia tankinti. Iseitis dvi arba tankinti papildomais pagaliukais arba tiesti spec. paklota. Groteliu antgaliai speju standartiniai kietoki bus. Tada reikia ziureti aukstesniu branduoliu ciuzini.
Amore isprofiliavimas pavirsinis, minimalus zoniskumas.
Koks Jusu ugis?
P.S. Pas mane irgi buvo zmoniu alergisku lateksui.