Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 10

QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 11 02, 13:02)
O mano praktikoje keletas klientų buvo alergiški lateksui, keltas nepernešė jo kvapo, dar keli negali miegoti ant jo, nes momentaliai suprakaituoja.
Sauliau, dėl visiško tikslumo reikėtų dar paminėti, kiek žmonių buvo nepatenkinti poliuretano čiužiniais, nes kitu atveju yra tik tendensingas pamazgų pylimas. Įtikti visiems 100 proc. tiesiog neįmanoma.
Atsakyti
Sveiki,

as irgi noreciau pagalbos renkantis ciuzini... ax.gif
Neskaiciau visu temu, tik prabegomis tai sen, tai ten paskaitinejau ir pasidare baisu - atrode taip paprasta bus issirinkti, bet kuo toliau, tuo sunkiau...
Tad prasau pagelbeti:
turim jau nusipirke lova 200*180 su grotelemis ir patalynes deze. tarpai tarp groteliu apie 7 cm. (visai nekreipem demesio i jas pirkdami lova). Dabar reikia ciuzinio smile.gif as noreciau ne spyruoklinio. tikriausiai ir ne lateksinio... kaina iki 2000Lt. Svoriai 60 ir 90 kg. Gal kazkas gali patarti ar pasidalinti patirtimi.
Ziurejau lono Isabela ir is miego centri Amore. Bet dabar visai susipainiojau, nes nezinau ar tiks ant musu paprastu (greiciausiai) groteliu doh.gif ir del kietumu visu nieko nesuprantu. gal tik labai minksto nesinoretu....
Buciau labai dekinga uz bet kokius nuosirdzius komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitesmile @ 2010 11 02, 15:54)
Sveiki,

as irgi noreciau pagalbos renkantis ciuzini...  ax.gif
Neskaiciau visu temu, tik prabegomis tai sen, tai ten paskaitinejau ir pasidare baisu - atrode taip paprasta bus issirinkti, bet kuo toliau, tuo sunkiau...
Tad prasau pagelbeti:
turim jau nusipirke lova 200*180 su grotelemis ir patalynes deze. tarpai tarp groteliu apie 7 cm. (visai nekreipem demesio i jas pirkdami lova). Dabar reikia ciuzinio smile.gif as noreciau ne spyruoklinio. tikriausiai ir ne lateksinio...  kaina iki 2000Lt. Svoriai 60 ir 90 kg. Gal kazkas gali patarti ar pasidalinti patirtimi.
Ziurejau lono Isabela ir is miego centri Amore. Bet dabar visai susipainiojau, nes nezinau ar  tiks ant musu paprastu (greiciausiai) groteliu  doh.gif ir del kietumu visu nieko nesuprantu. gal tik labai minksto nesinoretu....
Buciau labai dekinga uz bet kokius nuosirdzius komentarus  4u.gif

Jeigu nekeisite grotelių, tada siūlyti kažką rimto nesinori, o ir gaila investicijų, vilktas spyruokles smarkiai gadinsite, plonesnius čiužinius grotelės pjaustys, jaustis gali gofras, o storesni čiužiniai kelis kartus lenkia Jūsų sumą.
Atsakyti
QUOTE(Loniukas @ 2010 11 02, 15:41)
Sauliau, dėl visiško tikslumo reikėtų dar paminėti, kiek žmonių buvo nepatenkinti poliuretano čiužiniais, nes kitu atveju yra tik tendensingas pamazgų pylimas. Įtikti visiems 100 proc. tiesiog neįmanoma.

Kol kas per 8 metus nei vienas nesiskundė alergija poliuretanams, o kvapai iš jų išsigaruoja daug greičiau.
Atsakyti
QUOTE(Dovile B. @ 2010 11 01, 21:03)
Sveiki,
smagu girdėti ,kad jums padėjo išsirinkti tinkamą čiužinį  smile.gif norėtume ir mes pagalbos  blush2.gif
Užsisakėm lovą  200/180 su stalčiais. Mūsų išmatavimai smile.gif 172/62kg (esu  nestuke.gif ) ir 192/94, norėtumėm truputi kietesnės (esame sveiki, bet nuo sėdimo darbo stuburas labai pavargsta ) . Žinau,kad gimus vaikui jis pas mus pagulės tad ir dėl jo stuburo pagalvoju  smile.gif Kitam vaikui 4.5m. mėgsta ant lovos dukti. doh.gif tikiuosi kai turėsim naują čiužinį duobučių greit neatsiras  blush2.gif
Buvome tik Dormeo parduotuvėje. Labai išgyrė silver plius. kaina mums tiko. kaip ir įkalbėjo, bet paskaičius truputi apie jį - nuomonė pasikeitė  ax.gif nors norėtųsi tikėti ,kad geras tas čiužinys  sumoki pinigus ir išeini  doh.gif , bet...
Esu žalia čiužiniuose, bet man spyruokliniai asocijuojasi  su senais čiužiniais ,kaimu, o  doh.gif  blush2.gif  lateksinįai ar viskoelastiniai lyg kokia naujovė  ax.gif (Čia tik mano, nieko neišmanančios nuomonė )

Labai laukisu ,Jūsų nuomonės ir jūsų pagalba išsirinksiu puikų čiužinį 

Sveiki, kadangi lova su patalynes stalciais ir dar vaikutis, tai lateksa geriau isbraukite. Latekso ciuziniai inoringi, lepesni, labiau bijo dregmes. Dar gali alergizuoti.
Jums reiketu ziureti ciuzinius su stipriau isreikstomis anatominemis zonomis. Noreciau pasitikslinti kur vyro svoris susikoncentraves ax.gif ana savaite turejau 2 vyrukus vienas 190x90 kg peciu sriti daugiau ir visur kitur tolygiai, tai tiko ir patiko h2 minkstascarat, o kitas 100kg ir 194 cm svoris pilve h3 vidutinio kietumo.
Dar klausimas kokie tarpai lovu groteliu?

QUOTE(Kitesmile @ 2010 11 02, 15:54)
Sveiki,

as irgi noreciau pagalbos renkantis ciuzini...  ax.gif
Tad prasau pagelbeti:
turim jau nusipirke lova 200*180 su grotelemis ir patalynes deze. tarpai tarp groteliu apie 7 cm. (visai nekreipem demesio i jas pirkdami lova). Dabar reikia ciuzinio smile.gif as noreciau ne spyruoklinio. tikriausiai ir ne lateksinio...  kaina iki 2000Lt. Svoriai 60 ir 90 kg. Gal kazkas gali patarti ar pasidalinti patirtimi.
Ziurejau lono Isabela ir is miego centri Amore. Bet dabar visai susipainiojau, nes nezinau ar  tiks ant musu paprastu (greiciausiai) groteliu  doh.gif ir del kietumu visu nieko nesuprantu. gal tik labai minksto nesinoretu....
Buciau labai dekinga uz bet kokius nuosirdzius komentarus  4u.gif

Kadangi tarpai 7 cm reikia tankinti. Iseitis dvi arba tankinti papildomais pagaliukais arba tiesti spec. paklota. Groteliu antgaliai speju standartiniai kietoki bus. Tada reikia ziureti aukstesniu branduoliu ciuzini.
Amore isprofiliavimas pavirsinis, minimalus zoniskumas.
Koks Jusu ugis?

P.S. Pas mane irgi buvo zmoniu alergisku lateksui.
Atsakyti
Sveiki, kodėl čiužiniai nepalaiko tiesaus stuburo?
Atsakyti
isitikinau kad ciuzinys is tos kategorijos daiktu kur kaina nesvarbiausias faktorius. Jau desimt dienu kaip kankinuosi su nauju bonaire H3 + lignum star groteles. Svarbiausia mano brangiajai visiskas rojus, o as vartaus kaip propeleris... Bandau reguliuot groteles ir taip ir anaip, nesuprantu kame problema, ar per minksta, ar per kieta ar kitos priezastys. Reiks dar pabandyt ciuzini tiesiai ant grindu. Cia su mintim kad man gan neiprastas jausmas kad guli kaip duobej, kuri susidaro nuo kuno svorio sumuojantis ciuzinio ir groteliu islinkimui. Rezultate gaunasi galva aukstai, kunas krenta i duobe, kojos vel kyla aukstyn. Pas mane peciai platus klubai siauri, o vat pas mano antra puse klubai platus tai gulint ant sono jei ta duobe pats tas smile.gif Nezinau, cia tik speliojimai ir isvedziojimai. Beje mano duomenys 193cm/85kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tms: 02 lapkričio 2010 - 20:39
QUOTE(tms @ 2010 11 02, 21:38)
isitikinau kad ciuzinys is tos kategorijos daiktu kur kaina nesvarbiausias faktorius. Jau desimt dienu kaip kankinuosi su nauju bonaire H3 + lignum star groteles. Svarbiausia mano brangiajai visiskas rojus, o as vartaus kaip propeleris... Bandau reguliuot groteles ir taip ir anaip, nesuprantu kame problema, ar per minksta, ar per kieta ar kitos priezastys. Reiks dar pabandyt ciuzini tiesiai ant grindu. Cia su mintim kad man gan neiprastas jausmas kad guli kaip duobej, kuri susidaro nuo kuno svorio sumuojantis ciuzinio ir groteliu islinkimui. Rezultate gaunasi galva aukstai, kunas krenta i duobe, kojos vel kyla aukstyn. Pas mane peciai platus klubai siauri, o vat pas mano antra puse klubai platus tai gulint ant sono jei ta duobe pats tas smile.gif Nezinau, cia tik speliojimai ir isvedziojimai. Beje mano duomenys 193cm/85kg

Adaptacijos periodas gali būti. Yra dar įdomus eksperimentas, susikeisti su žmona keletas naktų ir pažiūrėti kaip bus ant pačio minkščiausio čiužinio, yra galimybė, kad H3 Bonair yra per kietas. Mano duomenys 184/86 ir man H3 Bonairas yra per kietas.
Šiaip kaip tik jeigu klubai siauri, tai duobės ties centru neturėtų būti, juolab, kad pečių zona pas Bonaire daugiausiai išminkštinta. Pabandykite ties klubais groteles per visą zoną sukietinti, ten 5 lištvelės kietinasi. Kitas įdomus dalykas, kad Bonaire labiau patinka moterims, o praktikoje būtent keturiems vyrams ir vienai moteriai pasitaikė atvejai, kada Bonaire netiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montecristo-Sau: 02 lapkričio 2010 - 20:48

Kadangi tarpai 7 cm reikia tankinti. Iseitis dvi arba tankinti papildomais pagaliukais arba tiesti spec. paklota. Groteliu antgaliai speju standartiniai kietoki bus. Tada reikia ziureti aukstesniu branduoliu ciuzini.
Amore isprofiliavimas pavirsinis, minimalus zoniskumas.
Koks Jusu ugis?

Aciu uz komentarus.
Mano ugis 168cm, vyro 191cm.
Nelabai suprantu kas yra pavirsinis isprofiliavimas ir kodel jis blogas, bei kas per daiktas tas spec. paklotas? ir kokia jo +/- kaina ax.gif doh.gif
Bet kazka butu galima prisiderinti? ar i tokia kaina (apie 2000Lt) visai netelpam? g.gif

Tikrai nesitikejau, kad taip sunku ciuzini issirinkti doh.gif

is anksto aciu uz pagalba 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(tms @ 2010 11 02, 20:38)
isitikinau kad ciuzinys is tos kategorijos daiktu kur kaina nesvarbiausias faktorius. Jau desimt dienu kaip kankinuosi su nauju bonaire H3 + lignum star groteles. Svarbiausia mano brangiajai visiskas rojus, o as vartaus kaip propeleris...

Tikiuos mes propeleriais nepavirsim, nes laukiam sito ciuzinio. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 11 02, 15:18)
bruonius, a kodel tada uz Miele pasisakot?  tongue.gif irgi issirinkot taip sakant vokietuku branda, kaina lenkianti kitus  smile.gif o cia tik metalo gabalas...

Beje, nama mes irgi pusiau savom rankom statem ir isirenginejom, nes MB auksarankis, bet kad is jo as dar reikalauciau ciuzinius gamint  biggrin.gif o ne, jau geriau uz visa tai, ka gero jis sutvere, nusipirksim mes normalu ciuzini ir lovos patys neisidrozinesim  lotuliukas.gif O jus gal zmona taip grieztai aukkleja?  lotuliukas.gif
Papildyta:
O buityje mes pliusukus padeje ties Miele ir Siemens. Kolkas nesigailim smile.gif

Jei gaminciau buitine technika, matyt, sakyciau, kad Miele ar Siemens yra metalo gabalas smile.gif manau, kad prie siu gaminiu vokieciu inzinieriai ilgai dirbo ir dabar dirba. Ciuzinys siuo atveju yra gerkai paprastesnis produktas. Todel man ir gaila pinigu porolon gabalui smile.gif gyvenime esu miegojes ant simtu ciuziniu daugybese viesbuciu, tai galiu pasakyti, kad yra tik viena rusis blogu ciuziniu - minksti ir karsti. O, kad PU gabalas yra pats geriausias ciuzinys yra tikra tiesa - paziurekite i turtingesniu saliu tendencijas - spyruokliu ten naudojama gerokai maziau. Del mandrumo, zinoma, tas porolono gabalas dar supjaustomas ir kitaip is jo issityciojama, bet esmes tai nekeicia - PU gabalas yra geriausias ciuzinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestas936 @ 2010 11 02, 20:41)
Sveiki, kodėl čiužiniai nepalaiko tiesaus stuburo?

Kaip Jūs įsivaizduojate tiesų stuburą ir kokioje pozicijoje ir kokie čiužiniai nepalaiko?
Atsakyti