Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 10

QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 12 10, 18:15)
Nepirkti prastų čiužinių, kurių medžiagos yra ribinės, kad vos ištempti 2-5 metų garantinį. O rimčiausias patarimas - įsigyti patogų fotelį, nes jokie pasaulio čiužiniai nėra projektuojami sėdėjimui. Čia tas pats, kas ieškoti koks motorinis kateris yra geresnis važinėti kaimo keliais.

Aciu, Montecristo-Sau,atsakei savam stiliuj. Tai neigaliam zmogui siulai "raskladuske" ?

Gal kas nors turi kitu pasiulymu?
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2010 12 11, 18:39)
Aciu, Montecristo-Sau,atsakei savam stiliuj. Tai neigaliam zmogui siulai "raskladuske" ?

O tai nepatinka tiesa? Ar reikia makaronų?
Atsakyti
Sveiki,
Reikia ciuzinio 2 m. vaikui, bet ciuzinys turetu buti neaukstas, geriausiai 7cm aukscio, jau max 10 cm. Gal kas koki patarima?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2010 12 11, 18:39)

Sveiki,
neįgaliems yra specialūs čiužiniai, dar neįgalus neįgaliam nelygu. Jei jus labai daug laiko praleidžiate lovoje, ir jei teisingai supratau jums turbūt reikia čiužinio ant kurio gulint ir sėdint nebūtų pragulų? tada jie yra specializuoti ir kainuoja nemažus pinigėlius. "Breckle" turi kelis variantus.
Papildyta:
QUOTE(Deep Blue @ 2010 12 12, 12:54)
Sveiki,
Reikia ciuzinio 2 m. vaikui, bet ciuzinys turetu buti neaukstas, geriausiai 7cm aukscio, jau max 10 cm. Gal kas koki patarima?
Aciu  4u.gif

Kokių išmatavimų reikia? nes kūdykiams gaminami yra 8-10cm aukščio, o jau vaikams 12-14 ir daugiau cm.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 12 12, 17:50)
Kokių išmatavimų reikia? nes kūdykiams gaminami yra 8-10cm aukščio, o jau vaikams 12-14 ir daugiau cm.

nu jau didesnio, 186x80
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 12 12, 18:50)
Sveiki,
neįgaliems yra specialūs čiužiniai, dar neįgalus neįgaliam nelygu. Jei jus labai daug laiko praleidžiate lovoje, ir jei teisingai supratau jums turbūt reikia čiužinio ant kurio gulint ir sėdint nebūtų pragulų? tada jie yra specializuoti ir kainuoja nemažus pinigėlius. "Breckle" turi kelis variantus.
Papildyta:

Gal atskleisite paslaptį apie Breckle, nuo kada jie turi specializuotą čiužinį sėdėjimui ir gulėjimui, kur charakteristikose parašyta, kad čiužinys specialiai skirtas ne tik gulėjimui, bet ir sėdėjimui?
Čia būtų 10-as pasaulio stebūklas.

Turbūt eilinį kartą makaroninat.

Ir beje čia kalba ėjo ne apie pragulas, o apie patogų, bet kartu patvarų, ir dar buvo užslėpta klausiančiojo mintis, kad tas čiužinys tiek pat tarnautų kartu ir gulimam rėžime, kiek kartu ir sėdimam, kas yra nerealu.
Atsakymas paprastas, jeigu čiužinyje bus dažnai ir sėdima(4-6val papildomai), o ne tik 8-9val miegama, tai jo tarnavimo laikas apytiksliai dalinasi iš 2.

O tam, kad atlaikytų šį rėžimą čiužinys, aš kreipčiau dėmesį į : Metzeler Tubinius ir Rufina.

Atsakyti
Sveiki, ar gali kas tasitikti jeigu vaikas šokinėjo ant tubes čiužinio?
Atsakyti
QUOTE(Ernestas936 @ 2010 12 12, 22:06)
Sveiki, ar gali kas tasitikti jeigu vaikas šokinėjo ant tubes čiužinio?

Nereikia taip bijoti. Atsitikti gali bet kam, ir su bet kuo nelaimė.
Atsakyti
O kas gali būti ,kad pečiai tirpsta?
Atsakyti
Noriu pagirti Bonaire ciuzini. Kolkas jokie blogumai neislindo. Miegasi gerai. Net mano nestuke.gif pagaliau atrama turi ir nereikia kaisiotis tu spec. pagalviu. Tiesa pastebejau, kad ciuzinys gana siltas. Tikiuos vasara neperkaisim.

Ir dar turiu keleta Montecristo-Sau klausimu:
1) ar reikejo nuimti nuo ju ta merlini audini pries velkant i apvalkala? mes su viskuo ivilkom.
2) kaip teisingai sureguliuoti lignum star groteles?
Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 12 12, 21:05)
Gal atskleisite paslaptį apie Breckle, nuo kada jie turi specializuotą čiužinį sėdėjimui ir gulėjimui, kur charakteristikose parašyta, kad čiužinys specialiai skirtas ne tik gulėjimui, bet ir sėdėjimui?
    Čia būtų 10-as pasaulio stebūklas.

Turbūt eilinį kartą makaroninat.

Ir beje čia kalba ėjo ne apie pragulas, o apie patogų, bet kartu patvarų, ir dar buvo užslėpta klausiančiojo mintis, kad tas čiužinys tiek pat tarnautų kartu ir gulimam rėžime, kiek kartu ir sėdimam,  kas yra nerealu.
  Atsakymas paprastas, jeigu čiužinyje bus dažnai ir sėdima(4-6val papildomai), o ne tik 8-9val miegama, tai jo tarnavimo laikas apytiksliai dalinasi iš 2.

O tam, kad atlaikytų šį rėžimą čiužinys, aš kreipčiau dėmesį į : Metzeler Tubinius ir Rufina.

Sauliau tu galų gale išmok skaityti ir suprasti, kas yra parašyta.
Iš visų čia esančių didžiausias makarončikas esi tu, nes net neįsiklausai ir neįsigilinai.
Aš apie pragulas paklausiau, dabar iš pono laukiu atsakymo, nes jei man reikia patarti apie produkciją,man tiek info neužtenka, reikia pasitikslinti. O tau visiškai nerūpi, ko klientas ieško smile.gif tu jau turi pasiūlymų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vickyyy: 13 gruodžio 2010 - 10:27
QUOTE(Tina* @ 2010 12 13, 00:03)
Noriu pagirti Bonaire ciuzini. Kolkas jokie blogumai neislindo. Miegasi gerai. Net mano  nestuke.gif pagaliau atrama turi ir nereikia kaisiotis tu spec. pagalviu. Tiesa pastebejau, kad ciuzinys gana siltas. Tikiuos vasara neperkaisim.

Ir dar turiu keleta Montecristo-Sau klausimu:
1) ar reikejo nuimti nuo ju ta merlini audini pries velkant i apvalkala? mes su viskuo ivilkom.
2) kaip teisingai sureguliuoti lignum star groteles?

Tie merliniai užvalkalai yra specialiai uždėti, kad geriau slystų viršutinis užvalkalas, lengviau uždėti jį tada.
Lignum starus sureguliuoti minkščiausiu rėžimu.
Papildyta:
QUOTE(vickyyy @ 2010 12 13, 11:23)
Sauliau tu galų gale išmok skaityti ir suprasti, kas yra parašyta.
Iš visų čia esančių didžiausias makarončikas esi tu, nes net neįsiklausai ir neįsigilinai.
Aš apie pragulas paklausiau, dabar iš pono laukiu atsakymo.

Ar tu apsimeti ar ištikrūjų esi truputį farikt? Prie ko čia pragulos?
Papildyta:
QUOTE(Ernestas936 @ 2010 12 12, 22:56)
O kas gali būti ,kad pečiai tirpsta?

Kietoka pečių zona.
Atsakyti