Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 10

Žalios ir geltonos, pagal kietumą.
Atsakyti
QUOTE(Ernestas936 @ 2010 12 09, 00:02)
Žalios ir geltonos, pagal kietumą.

Žinau šį modelį.
Dėl kažkokių priežaščių (drėgmės, tiesioginės saulės šviesos, prastos kokybės) sukietėjo-pradėjo trupėti ankščiau laiko tubų poliuretanas, pradėjo atsiskirti tūbų blokai (galėjo pagreitinti sulenkimas), kadangi viršutinis sluosknis yra vietose priklijuotas prie tubų, atsirado smarkūs tempimai ir per silpnas(prastai parinktas elastingumas ir tankis) viršutinis "viskoelastinio"(nepamenu, kad jame būtų viskoleastas) poliuretano sluoksnis pradėjo plyšinėti.
Tikimybė, kad tai brokuotas gaminys 10%, tikymybė, kad kalti vartotojai 5%, tikimybė, kad kalta čiužinio konstrukcija ir neteisingas medžiagų parinkimas 85%.
O kadangi gaminio kilmės šalis iš mums gerai žinomų rytų, tai tikimybė, kad iš principo medžiagų kokybė yra prasta 99%, o noras nukopijuoti technologiją ir padaryti tai kelis kart pigiau neatsižvelgiant į technologijos reikalavimus priveda mus prie prasto gaminio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montecristo-Sau: 08 gruodžio 2010 - 23:16
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 12 09, 00:15)
Žinau šį modelį.
  Dėl kažkokių priežaščių (drėgmės, tiesioginės saulės šviesos, prastos kokybės) sukietėjo-pradėjo trupėti ankščiau laiko  tubų poliuretanas, pradėjo atsiskirti tūbų blokai (galėjo pagreitinti sulenkimas), kadangi viršutinis sluosknis yra vietose priklijuotas prie tubų, atsirado smarkūs tempimai ir per silpnas(prastai parinktas elastingumas ir tankis) viršutinis "viskoelastinio"(nepamenu, kad jame būtų viskoleastas) poliuretano sluoksnis pradėjo plyšinėti.
  Tikimybė, kad tai brokuotas gaminys 10%, tikymybė, kad kalti vartotojai 5%, tikimybė, kad kalta čiužinio konstrukcija ir neteisingas medžiagų parinkimas 85%.
  O kadangi gaminio kilmės šalis iš mums gerai žinomų rytų, tai tikimybė, kad iš principo medžiagų kokybė yra prasta 99%, o noras nukopijuoti technologiją ir padaryti tai kelis kart pigiau neatsižvelgiant į technologijos reikalavimus priveda mus prie prasto gaminio.

Tai ką mums patartumėt daryti?
Atsakyti
[quote=Montecristo-Sau,2010 12 08, 22:20]
Į kainą, neturi viršyti 1500Lt Lietuvoje, jeigu norisi tikrai rimto spyruoklinio, tada suma turi viršyti 12000Lt.
Gamintojai : Gemega, Fey&Co, Kolo.
Multipocketas tik kai svoris virš 120kg.
Lateksui ir kokosui paskelbti ignoravimą spyruokliniuose čiužiniuose.

O vietoj latekso ir kokoso kas turetu but ?
Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 12 08, 23:20)
HR seniai pavyjes lateksą ir aplenkęs elastiškumo srityje, prašau neklaidinti, nebent turima mintyje Gumotex naudojamus HR. HR yra žymiai pralaidesnis orui.
Sauliau, nebūk užsibūręs 2 metų senumo žiniose. Lateksas ir HR yra beveik vienodų fizikinių savybių, tik lateksas turi pirminį didesnį komfortą, esant didelėm apkrovom, tiek lateksas, tiek HR dirba vienodai. Jei tau maloniau liesti poroloną, tai laikyk kad aš meluoju. Tiek HR, tiek ir VB kvėpuoja ir gan nesunkiai galima pasitikrinti kiekvienam.

Beje lenkai HR pradėjo savo gamyklose gaminti tik praėjusiais metais ir tai tik 4 markes, nes visiems puikiai tinka ir VB. Tad remiantis faktais, o ne pasakom išeina kad technologinis proveržis vyksta tik Lietuvoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loniukas @ 2010 12 09, 07:56)
Sauliau, nebūk užsibūręs 2 metų senumo žiniose. Lateksas ir HR yra beveik vienodų fizikinių savybių, tik lateksas turi pirminį didesnį komfortą, esant didelėm apkrovom, tiek lateksas, tiek HR dirba vienodai. Jei tau maloniau liesti poroloną, tai laikyk kad aš meluoju. Tiek HR, tiek ir VB kvėpuoja ir gan nesunkiai galima pasitikrinti kiekvienam.

Beje lenkai HR pradėjo savo gamyklose gaminti tik praėjusiais metais ir tai tik 4 markes, nes visiems puikiai tinka ir VB. Tad remiantis faktais, o ne pasakom išeina kad technologinis proveržis vyksta tik Lietuvoj smile.gif

Čia tu Adai lieki apsuptas Gumotex produkcijos rate ir niekaip negali ištūkti, o ir nenori bei neleidžia. Aš orentuojuosi į vokiečių rinką ir jų prioritetus, nes jie pasauliui diktuoja madas ir technologijas čiužiniuose. Lateksas ir HR yra panašių savybių, bet daug kur lateksas atsilieka ir niekur nelenkia. VB praleidžia orą kelis kartus lėčiau, pabandyk praleisti dūmus pūtimo būdu per tubą.
Ką pradėjo lenkai gaminti man nėra svarbu matuojant medžiagų savybes, nes lenkai gamina tik tai, kas labiau apsimoka ir pigiau kainuoja, o rimtas technologijas įsiveda paskiausiai arba išvis jų neturi.
Papildyta:
[quote=New0,2010 12 09, 00:36]
[quote=Montecristo-Sau,2010 12 08, 22:20]
Į kainą, neturi viršyti 1500Lt Lietuvoje, jeigu norisi tikrai rimto spyruoklinio, tada suma turi viršyti 12000Lt.
Gamintojai : Gemega, Fey&Co, Kolo.
Multipocketas tik kai svoris virš 120kg.
Lateksui ir kokosui paskelbti ignoravimą spyruokliniuose čiužiniuose.

O vietoj latekso ir kokoso kas turetu but ?
[/quote]

HR, Visco, paprastas porolonas.
Papildyta:
QUOTE(Ernestas936 @ 2010 12 09, 00:20)
Tai ką mums patartumėt daryti?

Jeigu galioja garantinis, bandyti pasikeisti į tokį patį naują, arba panašų tos pačios firmos, jei ne, tai ieškoti naujo čiužinio.
Atsakyti
Jeigu galioja garantinis, bandyti pasikeisti į tokį patį naują, arba panašų tos pačios firmos, jei ne, tai ieškoti naujo čiužinio.
[/quote]

Ką galite pasakyti apie Ultimate ir Deluxe čiužinius?iš tos pačios firmos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestas936: 09 gruodžio 2010 - 11:48
[quote=Ernestas936,2010 12 09, 12:48]
[/quote]

Ką galite pasakyti apie Ultimate ir Deluxe čiužinius?iš tos pačios firmos
[/quote]

Ultimate iš jų man patraukliausias.
Atsakyti

[/quote]

O kodėl? Prašau pakomentuokite?
Taigi jis dar minkštesnis negu Prestige. g.gif
Atsakyti
[quote=Ernestas936,2010 12 09, 13:51]
[/quote]

O kodėl? Prašau pakomentuokite?
Taigi jis dar minkštesnis negu Prestige. g.gif
[/quote]

Todėl ir patinka man, kad minkštesnis, bangelėmis papjaustytas vidinis HR dar priduos šiek tiek elastingumo.
Atsakyti
Todėl ir patinka man, kad minkštesnis, bangelėmis papjaustytas vidinis HR dar priduos šiek tiek elastingumo.
[/quote]

O jis neplyš kaip Prestige?
Be to ar jis man tiks ,sveriu apie 66 o ūgis 176.
Atsakyti
[quote=Ernestas936,2010 12 09, 14:04]
[/quote]

O jis neplyš kaip Prestige?
Be to ar jis man tiks ,sveriu apie 66 o ūgis 176.
[/quote]

Manau tiks geriau nei dabartinis. Jo konstrukcija kitokia, labiau atsparus plyšimams.
Atsakyti