QUOTE(pempe1 @ 2010 12 08, 21:33)
Nuo kada paprastas paralonas geresnis uz naujaji atviru poru. Oi sumaisiau vietomis skaiciukus. Gerai, kad pastebejai.
Jei atkeipei demesi tubes struktura visiskai kita poros ten visiskai kitokios nei pas monoceel, duocel ar triocell. Aplamai pacios tubes vamzdeliai yra liejami formose.Aplamai tubes yra visiskai kitas gamybos principas vien forma, tankis, elastingumas.
Jei atkeipei demesi tubes struktura visiskai kita poros ten visiskai kitokios nei pas monoceel, duocel ar triocell. Aplamai pacios tubes vamzdeliai yra liejami formose.Aplamai tubes yra visiskai kitas gamybos principas vien forma, tankis, elastingumas.
Paprastas porolonas nėra geresnis ar prastesnis, jis turi kitas savybes ir nėra kotiruojamas čiužiniuose tarp rimtesnių gaminių.
O paprastas porolonas yra neskaldytos struktūros, skirtingai nuo populiarių HR, todėl jo atsparumas didesnis, nes pas paprastus HR struktūra suskaldoma mechaniškai todėl jų tankiai imami didesni, kad ilgiau laikytų apkrovas.
Tubes struktųra ir turi būti kita, nes tankiai kosminiai, o paviršius panašus į lateksą todėl, kad liejamos formose.
Papildyta:
QUOTE(katydid @ 2010 12 08, 22:37)
pempe1 labai dėkoju už jūsų greitą atsakymą man į az.
Dar norėjau daugiau už mane suprantančių, paklausti kurie jūsų manymu čiužiniai yra geresni:
1) Medea plius, Auriga ar Maxim
2) Gaia, Biofortuna, Aruba, ar Maxim plius
Dar norėjau daugiau už mane suprantančių, paklausti kurie jūsų manymu čiužiniai yra geresni:
1) Medea plius, Auriga ar Maxim
2) Gaia, Biofortuna, Aruba, ar Maxim plius
1. Maxim (geresnis poliuretanas, galima pasirinkti iš kelių kietumų)
2. Aruba (gali būti minkščiausias iš šitų ir tuo pačiu plačiausias pasirinkimas kietumų)