Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 10

QUOTE(Ciquita @ 2010 12 03, 12:32)
g.gif o uzteks 4cm, kad jaustusi skirtumas?

Manau užteks.
Atsakyti
Ieškom naujo čiužinio, dabar miegam ant viskoelastinio fey&co, bet vyrui vis kauda nugarą. Galvojam apie metzeler. Ar tikrai pajusim skirtumą pirkdami už 6000 ir už 9000 Lt, ar verta pirkti tą platinum? Žinotum, kad praeis skausmai, tai ir brangesnio negaila. Bet nesinori ir permokėti...Ar čiužinio storis turi didelės reikšmės?
Dar noriu paklausti apie tuos REVALINE, kaip jie lyginant su metzeler?
Lova 180x200. Man panašu, kad tiktų tokio pat minkštumo - aš 176 cm x70 kg, vyras 188x90, t.y. vidutinio.
Ar turi kas platinum, kaip miegasi, ar didelis skirtumas nuo kitų?
Atsakyti
QUOTE(KRŪTA @ 2010 12 03, 15:17)
Ieškom naujo čiužinio, dabar miegam ant viskoelastinio fey&co, bet vyrui vis kauda nugarą. Galvojam apie metzeler. Ar tikrai pajusim skirtumą pirkdami už 6000 ir už 9000 Lt, ar verta pirkti tą platinum? Žinotum, kad praeis skausmai, tai ir brangesnio negaila. Bet nesinori ir permokėti...Ar čiužinio storis turi didelės reikšmės?
Lova 180x200. Man panašu, kad tiktų tokio pat minkštumo - aš 176 cm x70 kg, vyras 188x90, t.y. vidutinio.

Būtų pradžiai klausimas, ar ne per kietą turite čiužinį? Ir ar tikrai žinote nuo ko skauda tą nugarą? Jums reikia parinkti čiužinį pagal jūsų esamas problemas, todėl būtinai reikės apsilankyti salonuose ir "matuotis" čiužinius. PAžiūrėkite ir kitas firmas.
Atsakyti
QUOTE(KRŪTA @ 2010 12 03, 16:58)

Bandykite atsakyti į klausimus, gal galėsim padėt?
Atsakyti
Po savaitgalio ilgesnio miego vyrui ypač skauda nugarą, po to išsivaikšto. Man kaip ir gerai. Minkštumo gal pakanka, bet čiužinio naujo vis tiek reikia, nes lovą naują didesnę nusipirkom, bet grotelių reikia taip pat, nes ispaniškos, kurios buvo su lova per minkštos - įkrentam.
Po salonus vaikščiojom, gulinėjom, kai fey&co pirkom. Kažkaip niekas tada už tuos turimus pinigus labiau nepatiko...dabar pinigėlių galim daugiau skirti, bet nesinori nežinant bele ką nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(KRŪTA @ 2010 12 03, 15:17)

Skirtumas yra kolosalus, kas nusiperka Platinum, net nėra kaip palyginti klientų rekacijas. Dėl skausmų Platinum būtent problemų nei kart negirdėjau, o va kitokio tipo čiužiniai jau visko pasitaiko.
Revaline yra to paties tipo kaip Jūsų dabartinis tik geresnės kokybės medžiagos ir elastingesnis, bei yra tik 200x160 dydžiai. Čiužinio storis turi įtakos, bet tai ne esminis kriterijus.
Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 12 03, 18:47)
Skirtumas yra kolosalus, kas nusiperka Platinum, net nėra kaip palyginti klientų rekacijas. Dėl skausmų Platinum būtent problemų nei kart negirdėjau, o va kitokio tipo čiužiniai jau visko pasitaiko.
  Revaline yra to paties tipo kaip Jūsų dabartinis tik geresnės kokybės medžiagos ir elastingesnis, bei yra tik 200x160 dydžiai. Čiužinio storis turi įtakos, bet tai ne esminis kriterijus.

Mano vyriškis sako, kad gal užtektų Prestige Tubes 126, kokį skirtumą jaustume tarp šio ir Platinum? be kainos smile.gif Kad įtikinti skirti daugiau lėšų. smile.gif
Tiesa dar dėl grotelių. miego centre parduodamos kartu su čiužiniu tokios http://www.miegocent...t/akcijos-1/lt/
Ką galvojate apie jas? Nemėgstam, kai grotos per minkštos, kai sėdynė įkrenta per giliai gulint..
Klaipėdoje nežinom, kur be "Šilo" metzeler prekiauja, o ten tubinių neturi..
Kuriam salone galima visus išbandyti?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(KRŪTA @ 2010 12 03, 19:11)
Mano vyriškis sako, kad gal užtektų Prestige Tubes 126, kokį skirtumą jaustume tarp šio ir Platinum? be kainos  smile.gif Kad įtikinti skirti daugiau lėšų. smile.gif
Tiesa dar dėl grotelių. miego centre parduodamos kartu su čiužiniu tokios http://www.miegocent...t/akcijos-1/lt/
Ką galvojate apie jas? Nemėgstam, kai grotos per minkštos, kai sėdynė įkrenta per giliai gulint..
Klaipėdoje nežinom, kur be "Šilo" metzeler prekiauja, o ten tubinių neturi..
Kuriam salone galima visus išbandyti?
Ačiū.

Nemuno balduose yra mūsų firminė.

Grotelės nieko vertos, tai yra spyruokliniams čiužiniams skirtos.
Prestige Tubes 126 yra kietesnis, šiek tiek juntami perėjimai tarp zonų, komfortu smarkokai nusileidžia Platinumui, bet sunkiasvoriai vertina jį gerai. Lengvasvoriams ilgiau trunka adaptacinis laikotarpis ir beveik negirdėjau iš klientų to varianto "oh ir ah", ta prasme normalus, bet nestebūklas.
Ant čiužinio nesėdima, o gulima, dubuo įkristi turi, bet nebūtinai giliai, skirtumas tarp viskoelastinio ir bus, kad maloniau kūnas priimtas ir nesijaučia to įkritimo.
Atsakyti
Laba vakara smile.gif

Norėjau pasiteirauti dėl putų poliuretano antčiužinio.
Ar galim jį naudoti ant oda trauktos lovos? Ir ar galima tokį antčiužinį patiems truputį susimažinti (išimti kampą)?

ačiū

Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2010 12 03, 22:37)
Laba vakara smile.gif

Norėjau pasiteirauti dėl putų poliuretano antčiužinio.
Ar galim jį naudoti ant oda trauktos lovos? Ir ar galima tokį antčiužinį patiems truputį susimažinti (išimti kampą)?

ačiū

Beabejo galima.
Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 12 04, 09:38)
Beabejo galima.

O antčiužiniui svarbu, kad jis būtų vartomas ir/arba apsukamas?
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2010 12 04, 11:22)
O antčiužiniui svarbu, kad jis būtų vartomas ir/arba apsukamas?

Visi tokie ir būna dažniausiai.
Atsakyti